Leoni ja sam mislila na nesto drugo 😂😂😂 zar me ne znas 🥰
Anchy ovo dvoje puzu, pomalo hodaju pa svakako trcim za njima po cijele dane 🤣
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Anchyovo dvoje puzu, pomalo hodaju pa svakako trcim za njima po cijele dane 🤣
A ribice malee 🥰 moj dragi isto baš prizeljkuje blizance ili trojčeke 😱🤣🤣 ja se nebi uopće bunila na blizance 🤭 vjerujem da kolko je nekad uzasno tesko da je u isto vrijeme i predivno 🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
A ribice malee 🥰 moj dragi isto baš prizeljkuje blizance ili trojčeke 😱🤣🤣 ja se nebi uopće bunila na blizance 🤭 vjerujem da kolko je nekad uzasno tesko da je u isto vrijeme i predivno 🤭
Moj dragi je rođen iz IVF postupka i ima dva brata blizanca, tj trojčeki su 🙈 Znaci njegovoj mami je bome bilo zabavnooo s njih troje😂 ali svaki je izgledom i karakterom posve na svoju stranu😄
•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
vitamin D 25000
planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
•🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
12/22 otkriven hashimoto
Sofi nije niko reko da su nove forumašice lošije ili tako nešto od starih..nego je poanta u tome da zbog tih nestručnih kometara stare odlaze i nema vise tolko iskusnih cura ovdje koje bi mogle savjetovat nas nove i neiskusne…neka cura ce bezveze uletit u temu koja je npr primila istu dozu boostera i pročitat komentar i uhvatit se bezveze za to…andelu smo vec par puta zamolili da ne govori da je to sto posto to i da mora bit tako kako ona kaze..njezina pozitiva je stvarno vrh ali nekad jednostavno treba stat na loptu i sagledat sve realno..
Nadalica ja vec pomislila ti se spremaš za maraton 😅😅 pa dobro sta i to da frižidera nije loše uopće 🤣🤣
Ovo je forum. Meni su stare nešto drugo nego tebi ili nekom drugom. Može svatko reći šta misli taman i nije 100 %. Pa nije valjda da nismo svjesne situacije u kojoj jesmo??!
Ovdje smo da skupljamo iskustva i savjete a ne da neko stalno proziva druge i govori šta se smije pisat ili ne smije.
Slažem se.👍
Sofi 100 ljudi, sto čudi...svaka od nas ima svoje misljenje i svoj karakter..naravno da svaka od nas može iznjet svoje mišljenje i takoder svaka od nas moze drugoj ukazat na gresku i ispravit je..i upravo o tome se radi ako ti vidis da neko dijeli ne strucne savjete i ako znas da nije u pravu naravno da ces ga ispravit i ukazati mu na gresku...a na svakome je kako ce to shvatiti i kako ce poslusati savjet..ne shvacam oko čega tolka drama kad je andela sama onako hladno odreagirala..cura ima svoj stav i bok..ovo je zadnje sto cu napisat na ovu temu jer ovo stvarno odlazi u nedogled..ova tema lagano postaje cirkus i stvarno je previše svada i glupih rasprava..ovdje smo da si pruzimo podrsku i da jedna drugoj daje savjete, vjetar u leda itd...mislim da niko ne treba da kad ude u temu prvo mora listat 10 strana prepirka da bi nasao odgovor.. zato vas jos jednom sve molim da ove rasprave stanu i da se sjetimo zasto smo tu i koji je svima cilj..jer jednostavno sve cure ce se ohladit od ovoga i "stare" i "nove" i "iskusne" i "neiskusne"..a pogledajte samo koliki je popis cura koje tek ceka postupak i kojima ce trebat savjet i utjeha i podrska...vodimo se onom ako ne možes pomoć nemoj ni odmoc..hvala i laku noć....
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Moj dragi je rođen iz IVF postupka i ima dva brata blizanca, tj trojčeki su 🙈 Znaci njegovoj mami je bome bilo zabavnooo s njih troje😂 ali svaki je izgledom i karakterom posve na svoju stranu😄
Auuu mogu mislit 🤣🤣
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Drama je zbog "prozivanja" i "moljenja da se nešto ne govori" jer na taj način "vjetar u leđa" postaje nogom u guzicu. Ne bih se osjećala dobro kad bi neko "povjerenstvo" dopuštalo ili ne moje komentare, nebitno kakvi bili. Sve imamo jednako pravo pisati što želimo i biti ovdje, zar ne?✌️🤝😉
Cure, ja cu vam samo reci da vas sve volim i da ste moja utjeha 😘😘❤️
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
100 zena 200 sisa 🤷 Alice i anchy ❤️❤️❤️ sa blizancekima duplo vise posla i duplo vise zabave 😀 Leoni ljubac veliki 😘
Slazem se da frustracije treba lijeciti negdje drugo, niko Andjeli nije nista lose rekao, cak je ona na to sve i odgovorila, i tu se zavrsilo.. A sada sto se ove neke druge ubacuju sa strane kao advokati to je vec druga prica, koja me iskreno ne zanima, vi koje me poznajete znate kakva sam i nemam ja tu sta raspravljati se, onaj tko bi se svadjao neka lijeci frustracije negdje drugo. Neka ste mi sve pozitivne, i neka se ostvarite kao majke od srca vam zelim. Grlim vas ❤️
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Nadalje preskacem svadje, cure nebitno je koliko tko zna bitno je da sve dodjemo do cilja. 🤰➕🙏
Da. Ove svađe su više bože sačuvaj, ne znam u koju skupinu spadam, al mislim da će se ovako otirat sve cure malo pomalo, iskusne ili neiskusne. Brate mili evo nas ko rode, a tamo se nisam nikad registrirala jer je svako malo neko pisa to nije tema i sl, ovi forumi ko logori ponekad 🤣
Ja ću isto malo pauzirat, javim betu ako do nje dođem 😉
Citam stare vol, pa nigdje ne nalazim ovakve svađe. 😁 Sretno, javi se svakako 😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji