Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trecasreca
    02. Srpanj 2021. 19:14

Lorena- i ja sam ga bas jucer odradila u 12tt.Meni je ginekologica rekla da se pretezno radi tad 

👱🏻‍♀️ 35 god 👨 30 god
    2 neuspjela postupka (kratka)

3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
    Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
    url=https://lilypie.com]

Sunny_🐣
    02. Srpanj 2021. 19:17

anchy321

Sunny_

ma2013 🌺🌺

Adekica. ❤️Sunny, ja sam zadnje injekcije si dala 30.05 (oko 13 h sam se pikala) i onda 31.5 samo štoperica u ono vrijeme koje su mi rekli.
    Sigurno ti budu rekli na sljedećem UZV-u kako dalje 😉🥰❤️

Da, ali ja se pikam ujutro. U pon mi je uzv u 13h na kojem cemo odlucit kad ide stoperica. Ja sam se mislila piknut u pon ujutro, ali sad vidim u tablici koju mi je dr ispunio da mi za ponedjeljak ne pise doza 😔 a dr ne zna u koje vrijeme se ja pikam, mozda on misli da se pikam navecer pa cemo kao odlucit na uzv dal u pon ide dalje terapija ili stoperica🤦‍♀️
    A poliklinika radi pon od 12h 🤦‍♀️ e sad sam u panici 😭

Mozda da probas poslat mail doktoru ako imas?

Ma imaju neki info mail i ugl odgovaraju brzo. Samo sad ne rade do ponedjeljka popodne 🤦‍♀️ mislim rade transfere i aspiracije, al ne znam jel odg na mailove 🙈 
    Cure koje su u Repromedu jel znate jel ih se moze kontaktirat vikendom? Hvala ❤

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Meto
    02. Srpanj 2021. 19:43

Sunny nemas mail od doktora? Ili broj?
    Ako cete tek u pon odredit stopericu onda se u pon pikas normalno. 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Vaki
    02. Srpanj 2021. 19:44

Sunny_

anchy321

Sunny_

ma2013 🌺🌺

Adekica. ❤️Sunny, ja sam zadnje injekcije si dala 30.05 (oko 13 h sam se pikala) i onda 31.5 samo štoperica u ono vrijeme koje su mi rekli.
    Sigurno ti budu rekli na sljedećem UZV-u kako dalje 😉🥰❤️

Da, ali ja se pikam ujutro. U pon mi je uzv u 13h na kojem cemo odlucit kad ide stoperica. Ja sam se mislila piknut u pon ujutro, ali sad vidim u tablici koju mi je dr ispunio da mi za ponedjeljak ne pise doza 😔 a dr ne zna u koje vrijeme se ja pikam, mozda on misli da se pikam navecer pa cemo kao odlucit na uzv dal u pon ide dalje terapija ili stoperica🤦‍♀️
    A poliklinika radi pon od 12h 🤦‍♀️ e sad sam u panici 😭

Mozda da probas poslat mail doktoru ako imas?

Ma imaju neki info mail i ugl odgovaraju brzo. Samo sad ne rade do ponedjeljka popodne 🤦‍♀️ mislim rade transfere i aspiracije, al ne znam jel odg na mailove 🙈
    Cure koje su u Repromedu jel znate jel ih se moze kontaktirat vikendom? Hvala ❤

Ja sam bila tamo (i ostvarila trudnoću). Isti problem sam imala. Zvala sam ih i onda su rekli da nema veze što se pikam ujutro, neće se ništa dogoditi ako me tamo sestra pikne kasnije. Samo ponesi sa sobom. Na kraju mi je smanjio dozu. Sretno! 

🤞❤️🙏

Vaki
    02. Srpanj 2021. 19:50

Nazovi ih sad ako te to brine. 

🤞❤️🙏

• Mare0208
    02. Srpanj 2021. 19:54

Ja se pikam uvijek u istu stranu. U jednu rekovelle, u drugu orgalutran. Isto sam.pitala ovdje, većinom su odgovorili bili da se strana mijenja. Ali mi je dr sam rekao poslije toga da uvijek u istu pa se toga držim. 
    Sunny za terapiju na dan štoperice ne znam. Ja sam dobila sad terapiju još da imam preko vikenda. U pon ujutro uzv, pikam se popodne, pa ćemo vidjet. Cura u čekaonici mi je rekla da je na dan štoperice primila samo nju. 

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

Sunny_🐣
    02. Srpanj 2021. 19:57

Meto ne, kod njih sve ide preko info maila i telefona recepcije pa sestre usmjeravaju 🤷‍♀️ mislim jedan je dr i jedan biolog pa uvijek brzo odg 😁
    Vaki radili su danas do 15h 🤦‍♀️ ajme gdje me bas vikend potrefi. Jos u pon rade tek popodne. A poslala sam im mail i probat cu ih dobit sutra. Imam br mob od biologa pa ak sutra ne uspijem dobit polikliniku zamolit cu njega da provjeri sa dr 🤷‍♀️ 

poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

GPgirl
    02. Srpanj 2021. 20:07

Sunny_

Cure ako terapiju uzimam ujutro. Da li na dan stoperice ujutro uzimam terapiju? Ili taj dan ide samo štoperica?

na dan stoperice sam popodne si dala 3 injekcije u trbuh + stoperica navecer

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Sunny_🐣
    02. Srpanj 2021. 20:25

Cure hvala vam ❤ 

poliklinika Repromed
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Anči 💕
    02. Srpanj 2021. 21:03

Maslačakxx

Čestitam adekica, wooow vijesti 😍😍
    Haha vi ste skroz u pravu da se razumimo, al meni je anđela kraljica haha, najprije sva ta pozitiva, 1000 posto ona sigurna da je to to, velika debela slova, uskličnici, energija na ntu, a onda kad ste je iskritizirale, čitam i mislim ajme opet će bit svađe, ništa ona, pozitivna i dalje, ćao ćao haha ma kraljica. Mislim sve ste skroz u pravu, al svejedno mi je cura baš simpa 🤣🤣🤣
    Mene je ta količina pozitive držala samo prvi dan, danas već samo tjeskoba 🙈
    Da mi je malo bit anđela 🤣

Ma sve to stoji samo je problem sto se radi takvih savjeta povlače iskusne cure koje fino objasnjavaju mogućnosti sta i kako jer im se neda prepirat oko toga kad neko tak neko uleti ne ne to je sto posto trudnoca ja sam uvjerena u to...andeli zelimo sve najbolje i da nam se i dalje javlja kako napreduje...
    A i ti uzmi malo njezine pozitive i mazi bušu i samo hrabro dalje 🤞💪

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.