Nakon kolko dana naruče na UZV nakon okej bete?
Ugl je bitno da si 6+0 i sve poslije, ranije nema smisla..
Ja sam sad 5+0..ovaj tjedan mi radi dr, iduci na go, pa cu cekat onaj tamo.. Bit cu 7+ to je ok
Cestitam🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Evo me s pregleda!
Cerviks je 12 mm, prošli put 15mm
Briseve radimo iduci put, pa tako i na streptokok.
Mirovanje i dalje,kaze da je bitno da pređem 34.tj jer su tad pluća bebe u potpunosti razvijena
Mali ima 2400 g ,dosta je velik,ali svakako je bolje da je još unutra..
Pojacali smo utrogestane i magnezij radi kontrakcija..
Bitno je da još malo izdržim,zasad i dalje kući 🙏🙏
Ja zadovoljna 👶 iduci pregled 29.6.
Nisam bas puno citala zadnje dane,sorry, bolilo me pa nisam imala snage,nadam se da ima lijepih vijesti!
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Evo me s pregleda!
Cerviks je 12 mm, prošli put 15mm
Briseve radimo iduci put, pa tako i na streptokok.
Mirovanje i dalje,kaze da je bitno da pređem 34.tj jer su tad pluća bebe u potpunosti razvijena
Mali ima 2400 g ,dosta je velik,ali svakako je bolje da je još unutra..
Pojacali smo utrogestane i magnezij radi kontrakcija..
Bitno je da još malo izdržim,zasad i dalje kući 🙏🙏
Ja zadovoljna 👶 iduci pregled 29.6.
Nisam bas puno citala zadnje dane,sorry, bolilo me pa nisam imala snage,nadam se da ima lijepih vijesti!
Miss bas sam se danas pitala kako si i kako izdrzavas mirovanje. Znaci nastavak po starom, izdrzi jos malo 🙄💪🏻 i drzi se, mozes ti to ❤🤞🏻
💛🧡
Školjka 🎉🎉
Šesnica 😔žao mi je.. Al kako kažu cure, glavu gore, udahno, izdahni i idemo ponovo💪
Ja sam tako nervozna pred aspiraciju, da je to strašno.. Stalno mi je u glavi situacija od proslog puta, da će bit samo dvije jajne stanice, i da opet ne će uspjet. 😔
Kazu, budi pozitivna.. Al ne znam kak.. 🙈
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Cure jel neka od vas koristila sprej Suprefact? Ne mogu ga naći u nijednoj ljekarni 🤪 u ljekarni mi nude sprej Suprecur, kažu da je to isto 🤷♀️
Pozdrav Sunny, ja sam koristila taj sprej, kupila sam ga u ljekarni Pablo u Ilici, blizu poliklinike Vili. Možda ga tamo imaju ako već nisi i tamo bila.
Cure jel neka od vas koristila sprej Suprefact? Ne mogu ga naći u nijednoj ljekarni 🤪 u ljekarni mi nude sprej Suprecur, kažu da je to isto 🤷♀️
Pozdrav Sunny, ja sam koristila taj sprej, kupila sam ga u ljekarni Pablo u Ilici, blizu poliklinike Vili. Možda ga tamo imaju ako već nisi i tamo bila.
e tamo danas nisam bila. Baš ću poći sutra ujutro. hvala ti
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Vecer cure... cestitam svima na dobrim vijestima a zao mi je za lose... nisam se dugo javljala al tu sam, citam... slabo pisem jer ovih par dana nisam bas najbolje mucnine su se vratile puno jace nego prije... punim sutra 10 tjedana pa se nadam da ce ubrzo prestati 🤗 pusa svima
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Nema na čemu. Ja još svoj čuvam, ostalo mi je u bočici, koristila sam ga u 6 mjesecu 2019.,čuvam ga u ormaru, na tamnom mjestu. Ako bude potrebno mogu ti proslijediti, samo bi trebala provjeriti da li uopće može biti tako dugo otvoren.
Nema na čemu. Ja još svoj čuvam, ostalo mi je u bočici, koristila sam ga u 6 mjesecu 2019.,čuvam ga u ormaru, na tamnom mjestu. Ako bude potrebno mogu ti proslijediti, samo bi trebala provjeriti da li uopće može biti tako dugo otvoren.
ajme baš si draga
jel to znači da ti je taj postupak bio uspješan?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
ajme baš si draga
jel to znači da ti je taj postupak bio uspješan?
Je, uspješan, malo se oduzilo sve. Iz jedinog stimuliranog IVF smo dobili 4 blastice. Termin za dolazak bebe je 26.6.🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji