Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iris_iris
    25. Listopad 2021. 12:38

Kachusa, Principessa i Rita2101 čestitke!  nek se pravilno duplaju! 
    Rita2101 ne znam je li ti oba puta promaklo moje pitanje kako to da ste se odlučili za Pronatal, odnosno za ići van, ili iz nekog razloga ne želiš odgovoriti, što je isto u redu, ali ako bi mi mogla to samo napisati jer danima čitam zaostatke i pratim ako si slučajno odgovorila i ništa. 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

⭐ Miss_Ivy ⭐
    25. Listopad 2021. 12:42

Anemona

Puno lijepih vijesti, čestitke 🤞🎉
    Jutros odrađeno testiranje na covid, sutra 1.uzv i kreće bockanje 🙈🤞

Sretnooooooo! 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Anemona
    25. Listopad 2021. 12:54

⭐ Miss_Ivy ⭐

Anemona

Sretnooooooo!

Hvala 🙂
    Anči, Garawa jel možda znate od koliko sati rade ambulante? Ne znam kad trebam doći 😏
    Pitala sam "gospođu" na šalteru da znam čisto okvirno, ali je bila toliko neljubazna, i uopće ne sluša što ju pitam, digla mi je tlak na 200!

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

ma2013 👣
    25. Listopad 2021. 13:03

Principesa i Kachusa divne bete!! 🥰🥰🥰

Anči, miss_ivy, ja još čekam nalaz. 🙈🙈

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    25. Listopad 2021. 13:06

Maslačakxx

Asli 🌼

Maslačakxx

Sretno s betama cure moje 💕
    Pitanje, šta mislite o češćim uzv pregledima, ja osobno ne mislim da je to ikako štetno, pogotovo ne preko trbuha kad nema čačkanja doli, al evo, zanima me ima li ko neke info o tome da se to ne preporuča baš?

Ja sam imala strašno puno uzv pregleda, i to još na početku, zbog svih problema. Sad sam se prestala opterećivati s time i prestala sam ih brojati. Ali sad otkako su preko trbuha idem svaka 3 tjedna na uzv, prije je bilo svaka 2. Tako me doktorica naručuje. Nikad mi nitko od doktora nije spomenuo da je previše.
    Curke sretno svima 🤞🏼🥰🥰🥰

Ja isto mislim da nije previše i da nema štete.
    Mene naručuje svako 4 tjedna, bude nekad i koji dan više između, kako ima termin.
    Uvik je jako detaljna i sve mi objašnjava, svaki pregled bude kao anomaly scan ker uvik gleda sve šta se može vidit, neovisno kad se po protokolu šta gleda. I sve je u redu dosad uvik bilo. Ali se meni čini kao vječnost između ta dva pregleda pa sam već jednom otišla nakon 15 dana privatno, kao na pola tog vremena. A sinoć sam imala manju nezgodu u prometu, ništa strašno, al sam se malo nažuljala pojasom i stresla. I onda bi bila pogotovo mirnija sa ne čekam još 20 dana nego da se pregledam ranije. Mogla bi i nju zvat, al ne želim dramit oko tog pojasa, stvarno nije strašno. A privatno može i muž sa mnom pa me to vuče. Nego njega brine ima li kakve štete od prečestih pregleda pa sam tila provjerit.
    Kako si ti? Osjećaš li bebicu?

2D možeš raditi maltene svaki dan. Sa 4D ne treba pretjerivati. 
    Da moj malac nema ludu majku koja je svaka 2 tjedna išla na UZV, danas ga više ne bi bilo.

TSH za MPO ima drugačije mjere, donja granica je 0.1 - netko je pitao za preniski.

Čestitam curama sa pozitivnim betama 💪💪💪🥂🎉🎉🎉🎉🎉🎉

💔💔💔

darliv
    25. Listopad 2021. 13:10

Anemona

⭐ Miss_Ivy ⭐

Anemona

Sretnooooooo!

Hvala 🙂
    Anči, Garawa jel možda znate od koliko sati rade ambulante? Ne znam kad trebam doći 😏
    Pitala sam "gospođu" na šalteru da znam čisto okvirno, ali je bila toliko neljubazna, i uopće ne sluša što ju pitam, digla mi je tlak na 200!

Anemona ja sam bila kod dr. Abičić i ona mi je rekla da ne dolazim prije 9 na uzv.. Ne znam da li to vrijedi i za ostale doktore.. 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

darliv
    25. Listopad 2021. 13:10

Cure cestitam na betama, nek se pravilno duplaju 😘

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Anemona
    25. Listopad 2021. 13:16

darliv

Anemona

⭐ Miss_Ivy ⭐

Anemona

Sretnooooooo!

Hvala 🙂

Anemona ja sam bila kod dr. Abičić i ona mi je rekla da ne dolazim prije 9 na uzv.. Ne znam da li to vrijedi i za ostale doktore..

E hvala ti puuuno, sad bar imam neki okvir 😘

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

• šesnica
    25. Listopad 2021. 13:16

Bila sam danas na transferu, imamo kako kažu 9 stanica s kojima mogu raditi. Vratili su dvije, u cetvrtak mi je bila punkcija. Za ostale moram čekati da li će biti za zalediti. 
    Međutim nova stvar je da sada i ja imam loših stanica ? Zadnja dva puta i na svaki moj upit da li je sve u redu i da li trebam neke dodatne pretrage napraviti je bilo nene, nema potrebe ,vi ste mladi i zdravi.
    Da mi se objasni kako misle loše stanice ,prvo za čuti, bilo je pa znate kod mladih ljudi su inače dobre stanice a kod vas ima jako dobrih i jako loših? Daljnjeg objašnjenja nema, komunikacija i pristup kataaaastrofaaaa. Pristup je bio kao da ja njoj moram davati odgovore. Užas!   Ja sam sada s upitnikom iznad glave , što bi to sve trebalo znaciti?Grozno sam nanervirana. Više mi ih je puna kapa, te flegmaticnosti. Kao da je to ništa što treba prolaziti, od bockanja, punkcije pa do tog iščekivanja i negativnih rezultata.

Rainbow_Hope 🌈
    25. Listopad 2021. 13:24

Evo mene s UZV, od 12 AFC preostalo 7 😢, baš me to malo razočaralo. Dr kaže da je zadovoljna kako izgledaju, nadam se da će ti opstati do aspiracije, vjerojatno u subotu... Dosad imala 5 dana Menopura, danas krećem i s Cetrotideom. Endometrij s 3 mm u subotu danas došao do 7 mm 💪, ali najela sam se sirove cikle i ananasa ovaj vikend 😁

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.