Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ssanjas
    10. Lipanj 2021. 14:48

https://ibb.co/gwTrPc2

sanjass322@gmail.com

Marita_07
    10. Lipanj 2021. 14:58

Hej cure,

Eto mene sa ET-a, lijepi zametak 8 stanični, spermiogram uredan i dobar. Čekamo betu 23.6🙏💪🍀.Nadam se da ću vam se javiti s lijepim vijestima a do tada idem na odmor na dva tjedna.
    Svim čekalicama, trudnicama i lavicama želim puno sreće! 😘😘

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔

Meto
    10. Lipanj 2021. 15:08

Josipa tek za 2t pregled, imam osjecaj da je bio prije 6🙈 cak sam i u trudnicku provjeravala😅
    Beba se pocela javljati pa je malo lakse i najradije bi svaki tjedan na uzv..
    Ana mi se uvijek fokusiramo na prvih 12tt al vjeruj da ti nece biti nista lakse ni poslije😉 mic po mic i izgurat cemo do kraja. Jel se ti dobro osjecas, nemas mucnine? 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• T_Ivy
    10. Lipanj 2021. 15:17

Hej curke, pisala sam ranije danas, pa da ponovim pitanje ako neka ima nesto pametno da mi kaze.  Danas mi je na UZ na desnom jajniku nadjena hemoralgicna cista promera 32mm. Doktor nije dao nikakvu terapiju, rekao je samo da se vidimo za desetak dana, da je pratimo. Da li neka od vas ima iskustva sa ovim cistama? Koliko vremena treba da se povuce? Hvala mnogo unapred!

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

ma2013 👣
    10. Lipanj 2021. 15:21

BugaDuga, PUPO. ❤️
    Roxy, navijam i za drugu. ❤️❤️❤️
    Sanjasss, PUPO. 🥰🥰🥰🥰 Kak to da ipak bio danas transfer? 😊
    Rita_55 i ti si nam PUPO. 🥰
    Koje divne vijesti danas. ❤️❤️

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

10. Lipanj 2021. 15:23

TirelessIvy

Hej curke, pisala sam ranije danas, pa da ponovim pitanje ako neka ima nesto pametno da mi kaze.Danas mi je na UZ na desnom jajniku nadjena hemoralgicna cista promera 32mm. Doktor nije dao nikakvu terapiju, rekao je samo da se vidimo za desetak dana, da je pratimo. Da li neka od vas ima iskustva sa ovim cistama? Koliko vremena treba da se povuce? Hvala mnogo unapred!

Hej, ja nemam iskustvo ali znam da su to ciste koje nastaju pucanjem folikula, dođe do malo veceg krvarenja (zato se i zovu hemo...) pri pucanju i stvori se cista. Mislim da su one dosta česte i da nisu razlog za brigu ni terapiju.

• Ssanjas
    10. Lipanj 2021. 15:31

ma2013 dr je zakljucio da sam spremna a i stanice su se lipo dijelile,jedna je vec jucer bila spremna,i do danas ih je svih 6 ostalo,tako da se nadaju da ce ih jos bit i zamrznit 🥰 zamisli moju reakciju kad su mi rekli da idem u sobu i spremim se za transfer 🤣🤣 i na kraju mi je pokazao embrije i reka mi je da pogledam svoje buduce bebe 🥰 i onda sam pocela plakat 😊🤦‍♀️ Ali krumpirici su sve rijesili 🤣🤣

sanjass322@gmail.com

ma2013 👣
    10. Lipanj 2021. 15:35

Ssanjass 🧚🏻‍♀️

ma2013 dr je zakljucio da sam spremna a i stanice su se lipo dijelile,jedna je vec jucer bila spremna,i do danas ih je svih 6 ostalo,tako da se nadaju da ce ih jos bit i zamrznit 🥰 zamisli moju reakciju kad su mi rekli da idem u sobu i spremim se za transfer 🤣🤣 i na kraju mi je pokazao embrije i reka mi je da pogledam svoje buduce bebe 🥰 i onda sam pocela plakat 😊🤦‍♀️ Ali krumpirici su sve rijesili 🤣🤣

Aaaaaaa. 🥰🥰🥰🥰
    Kolko si vratila? 😊

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Anči 💕
    10. Lipanj 2021. 15:56

Ssanjass 🧚🏻‍♀️

Ajmeeee 🥰🥰

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Ssanjas
    10. Lipanj 2021. 16:07

ma2013 dva smo vratili 🥰🥰 
    anchy 🥰🥰

sanjass322@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.