Drago mi je hrabrica, a sta cu. ♥️♥️ Neka tvoja betica sljedeci put prijede na mene 😂🤞🤞!! Zahvalna sam na svoja dva cuda, i divnom muzicu ♥️ Nekad to zaboravim u ovoj borbi, pa me treba malo podsjetiti.
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Malala prirodno draga, ja sam ti bila jedna od onih koja je rekla ej mogli bi bebu i dobila bebu u trbuhu za 15 dana. Drugu trudnocu, da nismo znali ni kako jer nisu odnosi bili ni blizu ovulacije. (8.mj nakon poroda) I onda kada smo htjeli jos jedno. Onda nece i nece. Dvije godine nista i ni jedan mpo. ❤️ Al hoce, nema kod mene ne. Muz bi mogao i bez svega ovoga, ali hvala mu neizmjerno sto me toliko voli da zna koliko ja zelim jos jedno srce pored nas.
9 oplodeno 🥰🤞
Malalaprirodno draga, ja sam ti bila jedna od onih koja je rekla ej mogli bi bebu i dobila bebu u trbuhu za 15 dana. Drugu trudnocu, da nismo znali ni kako jer nisu odnosi bili ni blizu ovulacije. (8.mj nakon poroda) I onda kada smo htjeli jos jedno. Onda nece i nece. Dvije godine nista i ni jedan mpo. ❤️ Al hoce, nema kod mene ne. Muz bi mogao i bez svega ovoga, ali hvala mu neizmjerno sto me toliko voli da zna koliko ja zelim jos jedno srce pored nas.
Ja sam cijelo vrijeme mislila da imas jedno djete..svaka ti čast na trudu..mora uspijet jednom 🤞🍀
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ne Anci, imam curicu i deckica. Ali jednostavno osjecam da nam fali jos jedan.💐💐💐 mozda netko nece razumjeti, ali.. fali.
9 oplodeno 🥰🤞
i ja sam prvu trudnoću ostvarila treptajem oka! s 34 doduše.
a eto, i ja osjećam kao i lita da nisam gtova, da mi fali još djece. baš osjećam. iako mi je 40.
kupila sam test danas. sutra 7dnt. važem piškiti ili ne, ipak je to bio osmostanični trodnevni… a vuče me. jel prerano cure?
JA: 40godina/ amh 4.96 / fsh 10.9/ ovulacije uredne/ jedna trudnoća, spontana, uredno iznešena/ dijete 6 god/ tempirani odnosi 10 mj/ nema dijagnoze al se ni ne prima
mm: savršeni nalazi
8/21: 20 dana antibaby/enolva/prazni folikul
10/21: letrozol 5 dana/1 folikul/1 jajna/1 zametak/beta 0
11/21 prirodan ciklus/1 folikul/1 jajna/neuspjela oplodnja
Malala,apsolutno ista svar! Sve savrseno. Svi nalazi tip top. Imam 33, muz 35. Gle, nesto nam se poremetilo i nece. Ne znam sto rec 🙄 al HOCE. Mora. Eto toliko od mene 😂 ugl jedina stvar koja me muci i sigurna sam da ima veze ali mi mpo doktori to bas ne priznaju je moja psorijaza koju sam dobila odmah nakon poroda drugog djeteta. I muku mucim sa njom. Zato sam sada odlucila napraviti one autoimunoloske testove, jer sam skoro sigurna da mi tjelo jednostavno odbacuje plod svaki put. Pa cemo vidjeti.. ne znam sto vise. 🤯🤯 nema ti to veze sa godinama, 35,33. Ista stvar. Ja sam pocela pokusavati kad mi je curica imala godinu dana. Pa nisam ostarila za tu godinu dana da ne mogu ostati trudna. Nije u tome stvar. Mora biti nesto drugo. Ali treba otkriti sto. 💫💫
9 oplodeno 🥰🤞
Juricka, i nije gotovo 💫💫 pa ja osobno bi piskila, ako i nema crte, nije gotovo, samo pratis kada ce se pojaviti sjena. Imas vremena do 10dnt da dodje i tamni!!! Sretno!!
9 oplodeno 🥰🤞
i ja sam prvu trudnoću ostvarila treptajem oka! s 34 doduše.
a eto, i ja osjećam kao i litada nisam gtova, da mi fali još djece. baš osjećam. iako mi je 40.
kupila sam test danas. sutra 7dnt. važem piškiti ili ne, ipak je to bio osmostanični trodnevni… a vuče me. jel prerano cure?
Mozda bolje da pričekas 8 dnt..ali samo ako nisi dodatno primala injekcije hcg...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Hej cure, evo da se i ja javim…pratila sam vas, ali malo manje intenzivno 🤭
Cestitam svim curama na velikim betama i sretna sam da ima lijepih vijesti.
Ja se od cetvrtka pikam s gonalom i menopurom, danas sam bila na prvom UZVu, vide se po tri folikula sa svake strane…kaze dr da bi bila jako sretna s tih 6 na kraju obzirom na moj AMH. Cure s niskim AMH, koliko ste vi folikula imale? Mogu li se nadati jos kojem ili je pitanje hoce li ovih 6 narasti dovoljno?
M_G imam uvijek oko 3 folikula i uvijek dobijemo 1 oplodenu js kvalitetnu i dobru,meni je problem implantacija osim niskog amh.
Moze biti i da sva tri budu dobra,nema pravila.
Puno sreće!🤞💪😘
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
ancy ma odgovorila sam ti već, nisam primala dodatno hcg, nisam ni znala da se to prima? primila sam štopericu prije 12 dana, a danas sam naučila da je i to beta 😂🙈
JA: 40godina/ amh 4.96 / fsh 10.9/ ovulacije uredne/ jedna trudnoća, spontana, uredno iznešena/ dijete 6 god/ tempirani odnosi 10 mj/ nema dijagnoze al se ni ne prima
mm: savršeni nalazi
8/21: 20 dana antibaby/enolva/prazni folikul
10/21: letrozol 5 dana/1 folikul/1 jajna/1 zametak/beta 0
11/21 prirodan ciklus/1 folikul/1 jajna/neuspjela oplodnja
Sortiraj odgovore
Najstariji