Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rainbow_Hope 🌈
    02. Listopad 2021. 16:49

Anči 💕

Leia3.0

Meni za mindful ivf app kaze da nije dostupna na app storu za hrvatsku 😓
    Kak ste ju uspjele skinuti?

Ja sam preko trg. play bez problema skinula

I ja preko trgovine play 🤷

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Rainbow_Hope 🌈
    02. Listopad 2021. 16:49

Anči 💕

Mariaa94

Rainbow_Hope

Mariaa94

Ja se nebi znala opustit taman da mi netko sve na pladnju nosi, mazi me, mase mi palmom nad glavom 😂 morat cu naucit

Ja isto nisam mogla kad sam tek počela s meditacijom, ali s vremenom ide sve bolje i bolje 💪 Jedino traje samo dok meditiram, a onda dalje mozak vrti sto na sat. Što god drugo radim, opet se vraćam na isto 🙈

Mi bi sve cim dodemo i pozalimo secna poteskoce sa zacecem trebale dobiti termine kod psihologa. Psiha nam stradava prije postupaka, tokom postupaka i nakon njih bio ishod negativan ili pozitivan i dalje je prisutna napetost i strah. Ja uvijek mislim na najgore, a sad je jos gore, dok dragi laganica. On kaze nemoj tako razmisljat samo dozivas lose, kak ne dozovem trudnocu koliko o njoj mislim i razgovaram 🙄

Jel mi imamo istog muza 😂 iste riječi i moj govori

Svi mi imamo iste muževe 😂

4/21 Missed ab
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔

• Brananis
    02. Listopad 2021. 16:52

DOMLeon, hvala 🤗
    Rainbow Hope, odlična tema!
    Meni se čini da je cijeli ovaj MPO put ujedno i prilika za dubinski rad na sebi. Ono što se sigurno "trenira" je strpljivost. Inače nisam ni paničar ni pesimist, ali uvidjela sam u ove dvije godine na humanoj reprodukciji da me sve to skupa zna izbaciti iz balansa. U studenom prošle godine sam počela raditi s nutricionisticom kako bi se dovela u red i to mi je bila jedna od najpozitivnijih promjena u životu, promijenila sam prehranu, vratila se vježbanju, prestala pušiti i još mnogo drugih pozitivnih stvari. No, iz nekog razloga sam dva mjeseca prije ovog postupka posrnula i vratila se svim lošim navikama. I baš kad sam mislila da sam se izbalansirala, našla se neka pukotina u cijeloj mojoj priči koja me bacila natrag. Sada sam si dala zadatak shvatiti zašto se to dogodilo.
    U fazi kad sam živjela zdravo, često sam šetala, vježbala, radila jogu ❤️, pripremala si hranu, radila rituale od banalnih stvari tipa ispijanja čaja i bila sam puno smirenija. Planiram se vratiti svemu tome 🤞
    Čini mi se da je važno naučiti ugađati sebi nekim malim znakovima pažnje, otići na masažu, dopustiti si da budemo sretne, tužne, pripremiti si kupku i sl. Mogla bih o tome još puno, ali već sam pretjerala s dužinom poruke 🤣
    Koka, žao mi je 😔

🧔 1982. (39) - sve ok
    👩‍🦰 1985. (36) -
    2012. operirana endometrioza
    2019. - u 34. dijagnostricirana preuranjena menopauza (AMH manji od 0,2 pmol/L, FSH i LH oko 40/50)
    8./2020. 1. pokušaj donacije js u Pragu propao zbog samoizolacije dva dana prije putovanja 🤦
    9./2021. 2. pokušaj - dobiveno 5 blastica, jedna transferirana

Garawa¤
    02. Listopad 2021. 17:04

Anči 💕

Evo informacija cure iz Osijeka..za sad sve ostaje kako je i bilo…
    Pravila ulaska u bolnički krug vrijede kao i do sada, pa onaj tko treba obaviti kontrolni pregledneće trebati COVID potvrdu, dok jenegativan PCR testpotreban za dijagnostičke zahvate i slično
    Info:http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=88159#ixzz788sBkFf1

Hvala ❤

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    02. Listopad 2021. 17:07

Anči 💕

Mariaa94

Rainbow_Hope

Mariaa94

Ja se nebi znala opustit taman da mi netko sve na pladnju nosi, mazi me, mase mi palmom nad glavom 😂 morat cu naucit

Ja isto nisam mogla kad sam tek počela s meditacijom, ali s vremenom ide sve bolje i bolje 💪 Jedino traje samo dok meditiram, a onda dalje mozak vrti sto na sat. Što god drugo radim, opet se vraćam na isto 🙈

Mi bi sve cim dodemo i pozalimo secna poteskoce sa zacecem trebale dobiti termine kod psihologa. Psiha nam stradava prije postupaka, tokom postupaka i nakon njih bio ishod negativan ili pozitivan i dalje je prisutna napetost i strah. Ja uvijek mislim na najgore, a sad je jos gore, dok dragi laganica. On kaze nemoj tako razmisljat samo dozivas lose, kak ne dozovem trudnocu koliko o njoj mislim i razgovaram 🙄

Jel mi imamo istog muza 😂 iste riječi i moj govori

Potpisujem.. takav je i moj.. 
    Samo što sam ja svom rekla da kasni za mnom 2 godine.. 
    Nekako sam sve ovo prolazila sama, skrivala sam koliko me to ždere..i koliko se svaki put kada dođe M izbediram.. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Rainbow_Hope 🌈
    02. Listopad 2021. 17:34

koka žao mi je 😢 odtuguj i isplači pa hrabro dalje 💪
    Brananis slažem se da je rad na sebi ključan i da bi svatko uz ovaj proces trebao dobiti psihološku pomoć. Ja imam psihologicu od jednog stresnijeg perioda na poslu pa sam joj se opet javila da me usmjerava tijekom postupka. Fizički sam se pripremila odlično - prehrana, BMI savršen, izbacila alkohol, kofein, boravim u prirodi svaki dan (to mi je obavezno!), suplementi, meditacije, masaža svaki tjedan, sve super i u glavi sam super toliko dugo dok me hormoni ne okrenu. Rekla sam mužu već stoput da bi trebao samo jedan blaži pms jednom u životu probati pa bi nas bolje razumjeli 🙁 Ali ključno je posvetiti se sebi i staviti sebe ma prvo mjesto u tom procesu, pustiti si oplakati svaku mengu, svaki negativni test, svaku negativnu betu. Najgore mi je bilo kad su me tri dana nakon pobačaja pitali zašto još plačem 🙈

4/21 Missed ab
    11/2024 FET 💔

Leia3.0
    02. Listopad 2021. 17:51

Rainbow_Hope ta osoba koja te to pitala ocigledno nije imala to grozno iskustvo. Jako bezosjecajno i sebicno. 
    MPO je tezak put, meni osobno je ta prva stimulacija koja je zavrsila gadnim hiperom radi trudnoce, pa onda nazalost medikamentoznim pobacajem i na koncu histeroskopijom (jer nije sve otislo), pri cemu je sve to skupa trajalo 3 mjeseca, bilo pregrozno iskustvo. Psihicki i fizicki. Dotuklo me to i utjeralo strah u kosti od svih buducih postupaka, a istovremeno ne zelim gubiti vrijeme i zelim ici dalje sto prije. Zato sam danas, par dana nakon negativne bete, zahvalna sto sam ovaj put tako “lako” prosla. 
    Sve je to skupa jako zamorno za tijelo, ali jos vise na psihu. 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Rainbow_Hope 🌈
    02. Listopad 2021. 18:05

Leia3.0

Rainbow_Hope ta osoba koja te to pitala ocigledno nije imala to grozno iskustvo. Jako bezosjecajno i sebicno.
    MPO je tezak put, meni osobno je ta prva stimulacija koja je zavrsila gadnim hiperom radi trudnoce, pa onda nazalost medikamentoznim pobacajem i na koncu histeroskopijom (jer nije sve otislo), pri cemu je sve to skupa trajalo 3 mjeseca, bilo pregrozno iskustvo. Psihicki i fizicki. Dotuklo me to i utjeralo strah u kosti od svih buducih postupaka, a istovremeno ne zelim gubiti vrijeme i zelim ici dalje sto prije. Zato sam danas, par dana nakon negativne bete, zahvalna sto sam ovaj put tako “lako” prosla.
    Sve je to skupa jako zamorno za tijelo, ali jos vise na psihu.

Žalosno je na čemu smo zahvalni, ali razumijem. ❤️
    Meni je srećom kiretaža dobro prošla, ali svi su se čudili čemu sam u takvoj komi kad "to još ni nije bilo dijete". I zato me sad strah postupka, u ovo aplikaciji koju sam spomenula doktor kaže da trenutno ima 27 trudnica iz MPO postupaka i da su SVE dva sata nakon što su saznale da su trudne, počele paničariti.
    Taj miks osjećaja teško možeš opisati nekomu tko nije prošao.
    A slažem se s gubljenjem vremena, i ja ga nemam više za gubiti...

4/21 Missed ab
    11/2024 FET 💔

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    02. Listopad 2021. 18:11

Koka zao mi je zbog tvoje bete ja sam izgorila sa zivcima potpuno krulji mi ko da cu dobit danas baa mi je u trbuhu grozno,sutra piskim test pa nek bude sta bude dojadilo mi je vise. 

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

Lita.1234
    02. Listopad 2021. 18:11

https://ibb.co/LkQrbsY

Meni samo ovo nalazi za mindful?! 😣😣 dobro bi mi dosla app😂😂😩

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.