netko je pitao za novynette. ja sam ih pila 20 dana i imala sam najgori mogući horor od nuspojava u vidu migrene koja ja trajala 7 dana. mislila sam da ću umrijeti od bolova, bila na tabletama protiv bolova itd. nekako sam izdržala. al zbilja horor.
Hvala na povratnoj info. I usprkos tome nisi prestala piti prije? Vidim da su reakcije podijeljene, ali obično se žene ne žale na utriće, a mene baš bacaju u depru...
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Mejan mozda smo kod istog. Ja sam u Cita u st dr. Poljak🤗
Ne, nemam pauzu uopce izmedubciklusa
Sto se tice injekcija samo stoperica
da,kod istog smo onda
wow... ja sam prije prve trudnoce imala pauzu izmedju dva ciklusa... (u kbc cak preporucavaju pauzu od 4mj izmedju stimulacija).
mene je malo strah te udarne doze letrozola i klomifena... nisam nigdje citala da netko tako radi pa ne znam kako ce mi biti i mogu li biti kakve posljedice kasnije.. (mozda sam malo zabrijala ali u stimulaciji prije par godina sam bila full napuhana, sjecam se da na wc nisam mogla, plakat mi je doslo, mislila sam da cu na hitnu morat )
Cure, jel koja od vas dobila Novynette kontraceptive prije postupka i kako ste ih podnosile? Ja urnebesno reagiram na hormone, od Utrogestana nekontrolirano plačem i nisam svoja pa ne znam što očekivati…
Ja sam. Nisam imala apsolutno nikakvu reakciju 🤷♀️
Hvala na info :) Nadam se da bude tak i kod mene 💪
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
RITA55 12000 ICSI. Plus lijekovi koji ovise o tebi.
Dosta je, ali cekam betu sutra, pa sam trenutno u 7.nebu.
tako puno???
u splitu je icsi 6000kn + lijekovi, a 11000 je s kriopohranom do 3 god.
Magnolija u pravu si. Ne mogu tablete Estrofema biti preslabe, to je za zadebljanje endometrija i blokiranje ovulacije. To nije stimulacija.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Drage moje cure imam pitanje.. dali je koja od vas imala visoku betu kao i ja pa da nije dobro proslo..pocelo mi svjetlo lagano krvarenje.. 😔😔neznam sta da radim,sutra mi je uzv nadam se da je sve u redu…
ja sam s nekih 5tt imala smedje krvarenje i odmah otisla na ginekologiju. rekli da i dalje uzimam utrogestan. krvarenje je trajalo 10-ak dana pa stalo. i kasnije sam u trudnoci imala krvarenja nepoznatog uzroka.
vjerujem da ce sve biti ok. javi se obavezno nakon pregleda!
Čestitke svima na lijepim vijestima, a onima s malo manje lijepim puno sreće u daljnjim planovima 😇
Obavila sam papu test, uzv, pregled i briseve - zanimalo me kakvo je stanje nakon prvog i neuspješnog postupka. 🤓 Sve je odlično! Osjećam se spremnom za novi postupak!
Kroz listopad krećem na konzultacije, a u studenom u postupak. Nego, nisam cijepljena (još) pa me zanima koliko često ću morati raditi testove. U prošlom postupku sam morala BAT prije početka postupka i PCR prije aspiracija. Nadam se da neću morati prije svakog ultrazvuka raditi... Pitam zbog novih mjera koje startaju u ponedjeljak. Možda netko zna više, možda ste pisale- iako sam odvrtila stranice, nisam vidjela.
👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙
T_Ivy, s obzirom na sve sto si prosla... skroz je razumljivo da trebas odmak
puno srece i da brzo skupis snage za dalje i nekad bude dobitno! <3
Nego, nisam cijepljena (još) pa me zanima koliko često ću morati raditi testove. U prošlom postupku sam morala BAT prije početka postupka i PCR prije aspiracija. Nadam se da neću morati prije svakog ultrazvuka raditi… Pitam zbog novih mjera koje startaju u ponedjeljak. Možda netko zna više, možda ste pisale- iako sam odvrtila stranice, nisam vidjela.
koliko sam ja shvatila - za dijagnosticke pretrage ne treba test (tu bi trebao spadati i uzv), ali za postupke (poput aspiracije, transfera...) da.
e sad.. neka me netko ispravi ako grijesim jer isto i mene ceka..
Cure, jel koja od vas dobila Novynette kontraceptive prije postupka i kako ste ih podnosile? Ja urnebesno reagiram na hormone, od Utrogestana nekontrolirano plačem i nisam svoja pa ne znam što očekivati…
Ja, stala nakon 4 dana jer sam bila puna vode da sake nisam mogla saviti😒 Ali znam cure koje su super podnosile.
ufff, već nakon 4 danai kak su onda to riješili s obzirom na postupak?
Isla svejedno u postupak 🤷♀️
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Sortiraj odgovore
Najstariji