Domleon e onda ne znam. svaka bolnica ima svoja pravila. Sto se tice pilanja ima PRIRODAN FET ILI STIMULIRANI FET. Ako je prvo nema nista, ako je drugo onda kreces sa estrofemima 2dc i na dan ,ovulacije, utrogestan. I to je to.
Hvala Lita na trudu ❤
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Menopur,ovitrell,decapeptyl?
Puno toga ti pise na prvim stranicama ove teme. I stvarno mislim da bi to svatko trebao procitati jer je jako korisno a cure su si stvarno dale truda i sve lipo objasnile
Cure koje ste pisale prvih par stranica, stvarno hvala vam od srca! ❤
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
ja sam krvarila do cca 15tt stalno, i svježe, i smeđe. hemaptom je bio u pitanju, ležala sam. svaki put su mislili da sam pobacila. sve je svaki put bilo ok. krvarenje je počelo u 5tt, jako rano dakle.
nadam se da je i tvoj slučaj takav, moja curka sad ima 6 godina.
JA: 40godina/ amh 4.96 / fsh 10.9/ ovulacije uredne/ jedna trudnoća, spontana, uredno iznešena/ dijete 6 god/ tempirani odnosi 10 mj/ nema dijagnoze al se ni ne prima
mm: savršeni nalazi
8/21: 20 dana antibaby/enolva/prazni folikul
10/21: letrozol 5 dana/1 folikul/1 jajna/1 zametak/beta 0
11/21 prirodan ciklus/1 folikul/1 jajna/neuspjela oplodnja
MTB samo nek bude sve uredu do kraja… ❤️
Ludakopatka e htjela sam te još pitat jeste vi slali centrima pisma kad ste usli u registar? Ili ste čekali da vas pozovu oni sami? Čitala sam da su ljudi slali pisma svim centrima u Hrvatskoj, a svugdje piše da nije potrebno slat ništa jer su oni umreženi…
Anči,
Da, slala sam molbe za posvojenje u sve veće centre u RH, preko njih 50. To je najvažniji dio procesa. I najzaslužniji za to da je naša princeza s nama. Zaboravi na registar, može se dogodit da te oni zovu, ali mogu proći godine a da te nitko ne nađe u registru.
Zahvaljujući poslanim molbama bili smo pozvani na razgovor za našu bebu.
Molba treba tebe i mm predstaviti ljudima koji će odlučiti koga pozvati na razgovor između 1000 zainteresiranih. Zato ta molba treba biti osobna, predstavit tebe i muža ukratko, svakako savjetujem da staviš neku zajedničku fotografiju, ja sam čak stavila i fotku svojih frendica, bile smo za maskirane, ali sam naglasila da su mi bitne u životu i da će biti tete mom djetetu, čestitku koju su mi nećaci nacrtali, nešto po čemu ćeš prestati biti samo broj u gomili. Uz molbu sam slala presliku Rješenja da smo pogodni za posvojenje i presliku potvrda o završenoj školi. A recimo, znam jedan par koji su posvojili jer je mm osobno išao u centre jer je poslovno putovao, tražio razgovore u centrima i radi toga su ih zvali na razgovore i posvojili su curicu.
Tako da takvim aktivnim pristupom višestruko povećavate šanse da budete pozvani na razgovor.
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4
Ludakopatka e htjela sam te još pitat jeste vi slali centrima pisma kad ste usli u registar? Ili ste čekali da vas pozovu oni sami? Čitala sam da su ljudi slali pisma svim centrima u Hrvatskoj, a svugdje piše da nije potrebno slat ništa jer su oni umreženi…
Anči,
Da, slala sam molbe za posvojenje u sve veće centre u RH, preko njih 50. To je najvažniji dio procesa. I najzaslužniji za to da je naša princeza s nama. Zaboravi na registar, može se dogodit da te oni zovu, ali mogu proći godine a da te nitko ne nađe u registru.
Molba treba tebe i mm predstaviti ljudima koji će odlučiti koga pozvati na razgovor između 1000 zainteresiranih. Zato ta molba treba biti osobna, predstavit tebe i muža ukratko, svakako savjetujem da staviš neku zajedničku fotografiju, ja sam čak stavila i fotku svojih frendica, bile smo za maskirane, ali sam naglasila da su mi bitne u životu i da će biti tete mom djetetu, čestitku koju su mi nećaci nacrtali, nešto po čemu ćeš prestati biti samo broj u gomili. Uz molbu sam slala presliku Rješenja da smo pogodni za posvojenje i presliku potvrda o završenoj školi. A recimo, znam jedan par koji su posvojili jer je mm osobno išao u centre jer je poslovno putovao, tražio razgovore u centrima i radi toga su ih zvali na razgovore i posvojili su curicu.
Tako da takvim aktivnim pristupom višestruko povećavate šanse da budete pozvani na razgovor.
Hvala ti..pa i ja sam mislila napisat neku toplu i opširnu zamolbu koju bi poslala svim centrima u drzavi, al sad kad sam gledala za edukaciju na većini stranica od centara piše da ne treba slat molbe jer gledaju registar..a meni je to nekako premalo..čitala sam da je dosta njih poslalo ta pidma i onda još naknadno nazivali da se sto više istaknu...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
TIvy hrabra zeno ❤️❤️❤️ Dani30 vjerujem da je sve ok, probaj se malo smiriti iako vjerujem da se bojis 🌈😊
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Anči,
Hvala ti..pa i ja sam mislila napisat neku toplu i opširnu zamolbu koju bi poslala svim centrima u drzavi, al sad kad sam gledala za edukaciju na većini stranica od centara piše da ne treba slat molbe jer gledaju registar..a meni je to nekako premalo..čitala sam da je dosta njih poslalo ta pidma i onda još naknadno nazivali da se sto više istaknu…
Ja bih rekla da je to slično kao traženje posla. Ako želiš ostati nezaposlena, prijaviš se na HZZ i čekaš da te zovu. Ako želiš posao, obijaš vrata, šalješ molbe, podsjećaš ih na sebe
💔💔💔
Anči,
Samo ti napiši molbu, i pošalji svugdje. U centru gdje smo mi posvojili su rekli da su nas zvali na razgovor isključivo radi molbe, da je registar preštur.
I da, nakon slanja molbi, ide zvanje centara.
Napraviš si tablicu i vodiš evidenciju kad si zvala, šta su rekli i kad da ponovo zoveš. Ti ionako voliš tablice, i dobro ti to ide😁
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Anči,
Hvala ti..pa i ja sam mislila napisat neku toplu i opširnu zamolbu koju bi poslala svim centrima u drzavi, al sad kad sam gledala za edukaciju na većini stranica od centara piše da ne treba slat molbe jer gledaju registar..a meni je to nekako premalo..čitala sam da je dosta njih poslalo ta pidma i onda još naknadno nazivali da se sto više istaknu…
Ja bih rekla da je to slično kao traženje posla. Ako želiš ostati nezaposlena, prijaviš se na HZZ i čekaš da te zovu. Ako želiš posao, obijaš vrata, šalješ molbe, podsjećaš ih na sebe
Točno tako😁
MTB tako nekako sam i mislila ali ne znam zasto onda pišu da im se ne salju zamolbe poštom 😠😤 bezveze zbunjuju ljude...
Ludakopatka sramota me reć da vec imam popis centara i adrese i brojeve telefona 🙈 sve je vec spremno hahah 🙈
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji