Joka je budna 🤣
U 3 sam isla piskit,pa ga jos probavljam. Minus ko kuca curke! 😔😔😔😔
Msm da sam sve napravila kako treba,danas je 12 dnt i mislim da se nemam cemu nadat vise.
Sutra potvrdit betom i progesteron cu izvadit da ga prekontroliram, i u nove pobjede sta reci. Msm da kad vidim betu 0 sutra cu ipak bit gora i tek cu onda shvatit. Al danas dok jos zivim u nekoj nadi nevjerujuc u test 🤣 skupljam savjete za novu rundu pokusaja🥰
Anchy eto,nije nam sudeno iz prve i gotovo. 😔 Sad smo bar spremnije psihicki i znamo sta nas ceka iduci put 🙈
Tina drqga,iskrene cestitke od srca! Bas je lijepa crtica. Bit ce sigurno odlicna beta 😘😘😘🥰🥰🥰🥰
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Joka je budna 🤣
Msm da sam sve napravila kako treba,danas je 12 dnt i mislim da se nemam cemu nadat vise.
Sutra potvrdit betom i progesteron cu izvadit da ga prekontroliram, i u nove pobjede sta reci. Msm da kad vidim betu 0 sutra cu ipak bit gora i tek cu onda shvatit. Al danas dok jos zivim u nekoj nadi nevjerujuc u test 🤣 skupljam savjete za novu rundu pokusaja🥰
Anchy eto,nije nam sudeno iz prve i gotovo. 😔 Sad smo bar spremnije psihicki i znamo sta nas ceka iduci put 🙈
Tina drqga,iskrene cestitke od srca! Bas je lijepa crtica. Bit ce sigurno odlicna beta 😘😘😘🥰🥰🥰🥰
Bojala sam se toga jer nam je identičnooo..ali sam se ipak nadala za tebe 😔
Idemo dalje samo jako 💪
Muž mi govori da prestanem i da nije gotovo do bete..al ja se ne zelim nadat puno jer lakše je ovako...jedino dobro u svemu ovom je sto ćemo se konačno moć posexat 🤭🙈😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sve isto cilo vrime. Utrici se poigrali s nasim glavama🤣
Ma ja se isto previse ne nadam. I boli me kao kad trebam dobit tako da msm da ce sutra iz mene vjv i krenit.
Sta je tu je,idemo dalje. Sad cemo se pripremit za nove pobjede. Treninzi,dodatci itd. Jace nego ikad da se vratimo. 💪💪💪🥰🥰🥰
👦 -43, zdrav ko dren
Kbc Split :
1/25- 1.FET beta 👎
Joka je budna 🤣
Bojala sam se toga jer nam je identičnooo..ali sam se ipak nadala za tebe 😔
Idemo dalje samo jako 💪
Muž mi govori da prestanem i da nije gotovo do bete..al ja se ne zelim nadat puno jer lakše je ovako…jedino dobro u svemu ovom je sto ćemo se konačno moć posexat 🤭🙈😂
Ova ti je dobra… konacno… ja mislim da moj ceka to ko ozeblo sunce…..😂😂😂🙈🙈🙈
Ja sam htjela i jutros al kaze on ništa do bete 🙄😂 bas je bezveze 😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Nemam pojma.🤷♀️koliko sam shvatila zamrzli su ih al mozda sam krivo shvatila mozda ih puste pa zamrznu neznam rekla je samo da je embrij tako lijep i super podijeljen.
Trebali bi te onda zvat i javit ti koliko ih se razvilo do blastice ako ih nisu smrznuli…jel ti piše šta na otpusnom pismu vezsno uz to?
Nista ne pise na otpusnom pismu
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Sve isto cilo vrime. Utrici se poigrali s nasim glavama🤣
Ma ja se isto previse ne nadam. I boli me kao kad trebam dobit tako da msm da ce sutra iz mene vjv i krenit.
Sta je tu je,idemo dalje. Sad cemo se pripremit za nove pobjede. Treninzi,dodatci itd. Jace nego ikad da se vratimo. 💪💪💪🥰🥰🥰
Meni je samo glupo da mi nakon 24 sata nije probila 🤔
Iskreno više me sad strah male bete, nepravilnih duplanja i to 😬
Ali cure moje sve u svemu za sad imamo 50% uspješnost ovaj mjesec 🥳🥳 sad samo da čekamo velike bete pozitivnih testića i ostalih pupo cura 🤞🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Dani to nisam znala 😱 onda bolje da čekamo 😬
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Dani hvala ti💜🥰💪
I ja sam se nadala ali kako kazu ,nada je k****🤣🤣🤣🤣 Ppigrala se s nama sunce joj njeno🙈
Mozda bude beta dobra. Vidit cemo🤞
Anchy i meni nije nista jasno. Ali ajd budi pametan. Mozda je kod tebe tek sad implantiralo se.
Beta ce razjasnit sve neodumice. Mozda nas iznenadi pa beta bude odlicna 🤞
Iskreno,jedva cekam sex,vec sam se ucrvala poprilicno 🙈
👦 -43, zdrav ko dren
Kbc Split :
1/25- 1.FET beta 👎
Jutro curke.Sad citam za testice i to Anci,Joka 😔😔😔.Probajte jos sutra betu.Zao mi je zbog vas dvije al tu smo svi u istom košu,mozemo samo jos hrabrije dalje.😔🥴
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Dani hvala ti💜🥰💪
I ja sam se nadala ali kako kazu ,nada je k****🤣🤣🤣🤣 Ppigrala se s nama sunce joj njeno🙈
Mozda bude beta dobra. Vidit cemo🤞
Anchy i meni nije nista jasno. Ali ajd budi pametan. Mozda je kod tebe tek sad implantiralo se.
Beta ce razjasnit sve neodumice. Mozda nas iznenadi pa beta bude odlicna 🤞
Iskreno,jedva cekam sex,vec sam se ucrvala poprilicno 🙈
Sve je moguće al neću se zavaravat..ako bude beta sutra pozitivna tek onda ce bit show 😂
Drzim nam fige 🙏🤞
Ne mogu dočekat sex 😂🙈
Ja već imam u planu u 12 mj, a muz kaze u 1 mj...ja se nekako nadam onda ljepom poklonu za Božić 🙈🙈
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji