Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    21. Rujan 2021. 20:34

tomy28

Meni je dr Pop. super… Imam super iskustva sa njim je da je nekada naporan ali mu odmah dam do znanja da ne moze on kako hoce i prekinem ga🙈U 10mj planiram FET bas kod njega. Imamo 4 smrzlica.

A vidi ja sam navikla na profesora..ne priča puno..ali ti kaze sve sta treba..i kad god sam ga nesto pitala objasnio mi je..doktora P sam pitala par pitanja odgovorio je da sam morala razmislit šta kaze...naravno svaka od nas zna svoje i nekome neki pristup odgovara, a nekome ne..u njegovu stručnost i odabir terapije neću ulazit jer nisam imala s tim iskustva..ja samo kazem da mi nije sjeo, kao što mi nije sjeo ni doktor u Petrovoj, a čula sam da ga cure hvale...za doktoricu A ne mogu ništa komentirat jer nisam bila kod nje, ali me svaki put pozdravila na hodniku, nasmijala se i tako to...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Zoe🌸
    21. Rujan 2021. 20:35

Koka i domleon sretno🍀🥰
    _
    Mtbica jednom prilikom si pisala na temi spontani pobacaj koje suplemente je tvoj muz uzimao za spermio, ne mogu naci taj post. Hoces mi ponoviri molim te 😊😘

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Nada 🍀
    21. Rujan 2021. 20:44

MTB draga baš si me obradovala, nadala sam se ovim vjestima, sretno dalje ❤️❤️❤️❤️❤️
    Ostale cure sa lijepim vijestima, čestitam svima i radujem se novim pozitivnim betama ❤️

Anemona
    21. Rujan 2021. 20:58

Za Os: nisam nikako htjela dr.P jer sam čula više negativnih iskustava što me odmah odbilo. Za prof ni ne znam tko je. Sama sam izabrala dr.A, i opet bih. Predivna, ljubazna, strpljiva, sve objasni, a ja imam 100 pitanja 😝

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

• tomy28
    21. Rujan 2021. 21:08

Naravno svatko zna svoje. Meni je prof isto ok krenula sam bila kod njega pa se prebacila kod P. Da je cudan to je😃kad sam odlazila iz ordinacije još bih ga zvala 100x da vidim jesam dobro skuzila sta je rekao. Jedino je dobro sto je uvijek dostupan i javi se. 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Rujan 2021. 21:36

Tweety88, Emma05, Tiinaa, nada86 

Anči, ccc, nije to dobra pripremljenost kad ih već nemaš barem 10 doma. 

koka007, navijamo! 

Kača, o da. Obožavam ovo doba godine, idealno mi je sad za drugo bezbrižno tromjesečje. 

ribič, ja sam prva koja baš i ne prati do kraja doktorove upute nego "uvijek znam bolje".  Ali kad isprobavamo nešto novo, teška srca im se prepustim - i sve svoje ideje pišem u tekicu za idući put. 
    Da, ciklusi nakon spontanog su često jako čudni. Super je da te ne boli.

Zoe, MM i inače uzima neke suplemente jer je aktivni vježbač pa se hrani zdravo, uzima proteine (što navodno isto pomaže) i pije te neke svoje vitamine i minerale.
    Ono što mu je napravilo drastičnu promjenu je što je počeo uzimati svježu matičnu mliječ i Q10. Od OK nalaza je došao do Superman spermiograma. Toliko da su mu embriolozi odu radosti skoro ispjevali i dizali mu dodatno ionako preveliki ego. 

💔💔💔

Zoe🌸
    21. Rujan 2021. 21:40

MTBica hvala ti😘👌🏻
    Moram nabavit znaci jos maticnu mlijec, to nisam ni ja nikada uzimala, pa bi mogli zajedno ubaciti😄

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    21. Rujan 2021. 21:44

Zoe🌸

MTBica hvala ti😘👌🏻
    Moram nabavit znaci jos maticnu mlijec, to nisam ni ja nikada uzimala, pa bi mogli zajedno ubaciti😄

Meni je matična super - ne okusom (odvratna je, mužu se sviđa), nego po učinku. Mi uzimamo po 3 kutijice od Radoševića (jedna kutijica je za cca mjesec dana za jednu osobu) pa dijelimo. S tim da žena treba prestati uzimati mjesec dana prije postupka, muškarac uzima do kraja.
    Vjerujem da sam se ja brzo oporavila fizički od mojih spontanih baš zato što sam uzimala matičnu.

💔💔💔

MISS
    21. Rujan 2021. 21:54

MTB jako jakoooo jakooo mi je drago zbog tebe i bas sam nekako vjerovala da cete uspit!!! Cuvaj se i zelim ti svu srecu ovoga svijeta,bas si me obradovala!!
    Anchy drzim fige, AuroraB nadam se da si dobro 
    Nada86 ❤️ 
    Saljemo puse i ostatku ekipe Bozma, Ma2013, darliv, josipab. 
    Evo mog tigrića ,napunio 2 mjeseca 
    https://ibb.co/dg7hsnT

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Ruska1986
    21. Rujan 2021. 21:56

Anči 💕

Znam da nikog nije briga i da sam lagano već prošvikala pa trazim simptome aliiii nakon toliko patnje sa stolicom pojavio se Ruskin simptom trudnoće 🤭🤭🤭🤭 mozda se stvarno nešto kuha kod mene 🤞🤞🤞🤞

Ako te samo odjednom presjeklo, moglo bi znacit nestoooo...🙂🙂🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.