Koka sretno PUPO 🥰 domleon da ih se sto vise oplodi ❤️👍
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Mtb najljepše doba za šetnje 🥰🌈
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Bajo Marija je prekrasna, zurkica je topLindsay odustala sam od Os zbog dr. P.. Poklopilo mi se da sam dosla na uzv 3.dc u uto na praznik, znaci u nedjelju nisam mogla obaviti testiranje, u pon to odradim i s nalazom se javim u uto, mislila sam da rade sve dane neovisno o vikendu, prazniku, da uvijek netko dezura.. I uglavnom cijeli pregled me nije pogledao u oci, usla sam da je bio okrenut leđima, tako sam i izasla, ne ocekujem ruze na podu, ali neko međusobno poštovanje od njega itekako izostaje. Prvo mi je drzao predavanje zasto nisam dosla dan ranije, kao sta bi ja sad da njega nije bilo (jos dan danas ne znam da li je uvijek netko dezuran i mozes li doci bez da te tako opere kao on mene), kazem da se nisam mogla testirati u ned, kao to je pro forme, mogla sam taj dan bez toga, sto isto nisam znala. Pa da li sam se pisala za lijekove, kazem da jesam jos koliko mjeseci prije, ali me ta cista zeza, a on kao ne znam ja da li si se pisala ili ne, idi ujutro opet kod sestara, za ubuduce, jer me mislio u prirodnjak staviti. I taj trenutak kad sam izasla iz sobe sam znala da vise ne zelim blizu tamo. Dr. Abicic je divna, ali rastrgana na sto strana, i vjerojatno bi jos bilo susreta s njim koje ne zelim ni pod razno. Moze on biti strucan, direktan, dostupan pacijenticama, ali neka granica između direktan i bezobrazan mora postojati… Umorna sam psihicki i ne zelim podnositi takva s**** od jednog lijecnika….
Razumijem te u potpunosti..i mene je on dopao prvi uzv jer je profesor bio na godišnjem...njegov pristup mi je bas nekako ne znam...cula sam cure u čekaonici da govore da je on stvarno dostupan pacijenticama i sve to ali i većina ima isti komentar da je njegov pristup bas sirov..ja sam jedva čekala da izadem iz ordinacije jer je imaao neke komentare totalno ne vezane uz išta...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
MTB Da i meni prvi prirodnjak ali sam citala da su neke dobivale jace doze pa i po 2-3 folikula. Nije naodmet. Al ajde poslusat cu tebe i doktora😂
Meni menge ful obilne. Mislim da nije ivf-a nego od medikamentoznog da i dalje. Al da pokucam, ne bole. A to je najbitnije jer sam prije znala imati stravicne bolove.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Koka sretno PUPO 🥰 domleon da ih se sto vise oplodi ❤️👍
Kaca hvala ti ❤❤❤
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Mtb dobro dosla nazad, cestitam ti od srca ❤❤❤❤❤
Svim curama ostalima drzim fige na najjace...
Bila sam na godisnjem pa nisam bas pratila zadnjih 15 dana...
Nas dvoje guramo polako al sigurno... jedina tegoba su natecene noge... nemogu nista obuti 🙃 tlak je uredan, proteini u mokraci isto... prepostavljam da je od previse slane hrane i prsuta, sad sam na dijeti 🤣
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Mtbdobro dosla nazad, cestitam ti od srca ❤❤❤❤❤
Svim curama ostalima drzim fige na najjace…
Bila sam na godisnjem pa nisam bas pratila zadnjih 15 dana…
Nas dvoje guramo polako al sigurno… jedina tegoba su natecene noge… nemogu nista obuti 🙃 tlak je uredan, proteini u mokraci isto… prepostavljam da je od previse slane hrane i prsuta, sad sam na dijeti 🤣
Drago mi je da ste dobro 😁
Višak pršuta mozes poslat meni 😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
MTB Da i meni prvi prirodnjak ali sam citala da su neke dobivale jace doze pa i po 2-3 folikula. Nije naodmet. Al ajde poslusat cu tebe i doktora😂
Meni menge ful obilne. Mislim da nije ivf-a nego od medikamentoznog da i dalje. Al da pokucam, ne bole. A to je najbitnije jer sam prije znala imati stravicne bolove.
Ja pak u 2 prirodna dobila samo stopericu 🤷♀️
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Znam da nikog nije briga i da sam lagano već prošvikala pa trazim simptome aliiii nakon toliko patnje sa stolicom pojavio se Ruskin simptom trudnoće 🤭🤭🤭🤭 mozda se stvarno nešto kuha kod mene 🤞🤞🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Meni je dr Pop. super... Imam super iskustva sa njim je da je nekada naporan ali mu odmah dam do znanja da ne moze on kako hoce i prekinem ga🙈U 10mj planiram FET bas kod njega. Imamo 4 smrzlica.
Sortiraj odgovore
Najstariji