Ana26 idem na histeroskopiju 7. ili 8. dan ciklusa, odmah iza menstruacije jer je tad sluznica endometrija najtanja (najbolja je vizualizacija i najmanje krvare). Već sam dobila termin u idućem ciklusu, samo moram potvrditi termin prvi dan.
Stvarno se nadam da će mi uspjeti otkloniti u jednom pokušaju sve polipe, šokirala sam se na HSG-u koliko ih je (cca 5-6), a na normalnom ultrazvuku sve izgledalo uredno.
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️, stiže braco💙
Inna sretno ti i da sve odmah riješiš i da čim prije ideš u postupak. Baš čudno da na uzv nisu ništa vidjeli.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Ana26, propala jedna od dvije. Ne znam zapravo kako se to i gdje čuva, nisam proučavala, ali bilo bi interesantno znati.
Za E.coli cure sjetila sam se da je zadnjih dana bila tema, a nisam napisala s čim sam ju ja rješila. Imala sam stalne cistitise dok nisam uz jednu duzu kuru antibiotika uzimala i NAC (n-acetil cistein). To je dodatak prehrani, kupiti se moze u ljekarnama. On razbija biofilmove u kojima se zavlače bakterije i koji su toliko sluzavi i zaljepljeni po organima da ih sam antiobiotik ne moze probiti. Zbog toga antibiotik ubije samo bakterije u urinu, ali ne i u biofilmu pa se upala svakih par mjeseci vraca. Ovako NAC probije biofilm, ali mora se uzimati uz antibiotik inace sve te bakterije iz biofilma samo odu u urin i izazoves si jos vecu upalu. Otkad sam koristila NAC sam se rjesila upale, sad jednom tjedno samo preventivno stavljam lactogyn vaginalete cak i u trudnoci i brisevi su mi super, cistitisa nemam vec godinama. Mozda nekom pomogne ovaj info 😘
Ja stalno strahujem da ne pokupim neku infekciju haha
Svi brisevi su dosad bili uredni, i u trudnoći sam ih ponovila. Al bi isto tila nešto preventivno koristit, za floru i faunu 😂
Jel ti ginekolog predložia lactogyn ili?
Maslacakxxx Lactogyn mi je zapravo preporučila doktorica opce prakse jos davno jer je godinama pratila moje cistitise i propisivala mi antibiotike za njih pa mi ih je propisala jednom tjedno kao profilaksu. U trudnoći mi je ginekolog naknadno potvrdio da ih smijem nastaviti koristiti dok god sam skroz zatvorena, a zasad jesam. Brisevi i prije IVF-a i u trudnoci su mi uredni, radila sam do sad samo jedne briseve u trudnoći jer su oni prije IVF-a unazad godinu dana bili uredni, još me samo čeka pred kraj trudnoće bris na beta-hemolitički streptokok 😘
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Draga Ana26, ja kad sam trebala ici na histero doktor
Mi je reka da cemo napraviti pauzu mjesec dana,max dva i krecemo,eto i od mene info :)
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
SeniRemmus, mozes li pls napisati kako u ivf poliklinici izgleda kad dodes na transfer?
Mene muci to sto muz uopce ne sudjeluje u tome svemu, niti su ga pustili sa mnom na konzultacije, a cini mi se da necemo ni imat razgovor s dr prije transfera jer je rekla da muz moze doci, a i ne mora.
Nije mi jasno tko odlucuje o tome koliko se zametaka vraca i sto s ostalima? Vidim da ste sve tu pune informacija o tome kako se embrici razvijaju, ja ne znam nista osim da ih je 5.
Inace, ja jos uvijek lezim doma jer jos imam bolove od aspiracije i (.)(.) me bole ko u najgorem pms-u, nadam se da ce prestat uskoro 🙈
koka007 muz nije bio sa mnom na razgovoru za transfer, cekao je ispred. Da, nije sudjelovao u nicemu niti prije trudnoce niti sad u trudnoći zbog cijele ove situacije s koronom,bio je samo na spermiogramu, dao uzorak za aspiraciju i izvanredno jednom kad smo trazili sastanak s direktoricom radi zbrke s labosom. Nismo zadovoljni bili s komunikacijom s biolozima bas zato jer nismo znali nista kako se razvijaju. Broj zametaka koje vracas ti sugeriraju oni kad te zovu 5.dan da zamrzavaju za FET, mi smo smrzavali 2 na slamku jer se nismo bojali blizanaca. Za ET ne znam kako ide i kad se odlučuje jer nismo išli u ET zbog hiperstimulacije 😔
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
SeniRemmus, mozes li pls napisati kako u ivf poliklinici izgleda kad dodes na transfer?
Mene muci to sto muz uopce ne sudjeluje u tome svemu, niti su ga pustili sa mnom na konzultacije, a cini mi se da necemo ni imat razgovor s dr prije transfera jer je rekla da muz moze doci, a i ne mora.
Nije mi jasno tko odlucuje o tome koliko se zametaka vraca i sto s ostalima? Vidim da ste sve tu pune informacija o tome kako se embrici razvijaju, ja ne znam nista osim da ih je 5.
Inace, ja jos uvijek lezim doma jer jos imam bolove od aspiracije i (.)(.) me bole ko u najgorem pms-u, nadam se da ce prestat uskoro 🙈
Evo, da ti ja odgovorim jer sam bila kod njih... Seni ti je sve odgovorila... A sta se tice dolaska na transfer, ja sam se sama dovezla i odvezla nakon transfera kuci. Muz ti ionako ne moze unutra, eventualno da te vani ceka 🤷🏻♀️ Ti i muz odlucujete koliko zametaka vracate, oni vam mogu eventualno nest sugerirat(mi smo vratili 2). I mi smo tako odmah odlucili, nakon aspiracije. Ne znam dal se dobro sjecam, al tad ste ispunjavali one papire i tamo ste trebali napisati koliko ih zelite vratiti i sta da rade sa preostalim zametcima... Imas prvo razgovor sa biologom, odlazis u sobu di se skidas u spavacicu i odradis transfer. Nakon transfera, mislim da lezis nekih pol sata il mozda cak i sat(ne mogu se sjetit) i to je to! Ako te jos sta zanima, slobodno pitaj 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruska kako ste curke? Šta nam radi Kate 🤭🥰 ona je sad vec prava cura sigurno ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Mi smo super! Kate je otkrila da, uz stopala, ima i glas pa je vriska i cika cijeli dan u kuci 😂😂😂 lijepo napreduje i sve super! 🙂 24.og ce imati puuunih 5 mjeseci, a kao da je jucer bilo kad su me vracali iz bolnice jer nije htjela van 😂😂😂
Pratim ja sva dogadjanja i navijam 🤗🤗
Pozdrav od Kate
https://ibb.co/TkHkcmh
https://ibb.co/j55kZwC
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nama su rekli da koli ina vracenih ovisi o godinama žene, da se poslije 35. vraćaju maksimalno dva embrija, a poslije 38. maksimalno tri.
Sortiraj odgovore
Najstariji