Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    GPgirl
    09. Rujan 2021. 15:26

Ljubica 93

GPgirl

Roxy 💫

ribic

A i sav namjestaj mi trebao doci u 9.mj. Stolar mi pomaknuo na pocetak 10. mj tak da cu jos imat i stan pun ljudi pred testiranje 🙈😡

Al ne, nemre se ta beba “normalno” primit seksom i postedit me muka😂🙈

😂😂😂 Ovo je sve! U ovoj zadnjoj se recenici mislim moze nac svaka od nas, koliko sam to puta samo pomislila 🙈

ja cu samo dodati da mi je frend kupio u Njemackoj 40 brzih testova (puno jeftiniji nego tu), i nakon histero nece mi nitko ni blizu dok se ne testira 🙈🙈🙈

Ja san preko wisha kupovala trakice za nikakva pare, 20kom besplatno samo dostava 25kn :) sad su biće oko 30-40 kn jer se placa porez i dodje za 30ak dana Max.

Miss Ivy -čestitke ❤️

Trakice za detekciju covida?

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

GPgirl
    09. Rujan 2021. 15:27

Ljubica 93

GPgirl

cure koje ste radile genetske testove na trombolfiliju, koliko ste cekale nalaz? Vadila krv 2.8 i jos ga nema🙄

Može samo pitate, jeli vas ginekolog slao za ti testiranje ili kako ste odlučili se testirati?

Dr na MPOu nakon 3 neuspjesna transfera.

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Anči 💕
    09. Rujan 2021. 15:56

Ana hvala ti... super za dobre rezultate kariograma..nadam se da ces brzo rijesit jos i to pa da kreneš u nove pobjede...
    Nikita hvala 🥰

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Joka95
    09. Rujan 2021. 16:21

Nikitta

Eloise ako nemaš bolova, to može značiti dvije stvari, ili nije toliko uznapredovala ili jest ali nije zahvatila živce u mišićima i tkivu. Ja nisam bila te sreće, pa me boli psihotično, a osobito jako je bilo dok sam išla u stimulacije. Bolest je jednostavno podivljala. Sad su mi zabranjeni postupci, pa se smirila krv u stolici, ali bolovi su i dalje pretty hellish. Sretno! 😘
    Ana26 super vijesti, ja vjerujem u tebe i da je vaš loš niz došao kraju. Za op. ne pitaj, treba biti za mjesec dana, ali od danas je HR u crvenom. Uopće ne znam hoće li mi je opet otkazati. Muka mi je. Krvarim crno, to je prestrava, trenutno kao da nemam ovulacije, neki čudan ciklus, sve skupa bolje ne spominjati. Sretno! 😘
    Anchy upadnem i vidim da si krenula s bockama. Sretno! 😘
    Razumna jako mi je žao. 💔
    Cure u postupcima i cure pred porodom, puno sreće svima! 😘

Draga moja Nikitta nadam se da ces se operirati uskoro jer je grozno kroz sta prolazis. Od otkazivanja do samih simptoma. Ja kao da i nemam endo se osjecam. Molim se za tebe i nadam se da ce te sto prije rjesiti muka 🙏🤞😔❤

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

• Tess88
    09. Rujan 2021. 16:47

Ljubica 93

Tess88mene su odma idući tjedan od Bete 1600 zakazali i tad sam bila 4tt ali ništa on nije vidio i začudio se jer se beba vidi na Beti 1000, ja se nisan zabrinila jer ja san odma vidila lagana dva obrisa i znala sam da su blizanci i on je znao ali pre rano je bilo za reći.. u 5tt se vidjelo ljepo sve i rekao je da su blizanci :) zato se nisu vidjeli u 4tt jer je svaka beba cca bila 800beta pa se ne vidi
    Ja san preko HZZO u KBC Split i oni tako rade neznam kako je u vašoj klinici. Plus ja sam jako rano dobila pozitivne testove tako da san ove Bete izvadila prije datuma koji su mi oni rekli xD tako da san prvi uzv imala kad sam ubiti trebala tek vaditi 1.betu

Jesam se nasmijala, a ja sam mislila da sam nestrpljiva a ti ides na prvi uzv kad si trebala tek vadit betu 😂 svaka čast!! Evo ja iden za 10 dana kod u betu+ pa cemo vidjet jel imamo dva srčeka ili jedno. H ala na podršci 🤗

MPO: ICSI Čekamo curku i dečka 💙❤️
    Sluzbeni termin 13.05. 🤩

SeniRemmus
    09. Rujan 2021. 16:50

GPgirl

Ljubica 93

GPgirl

cure koje ste radile genetske testove na trombolfiliju, koliko ste cekale nalaz? Vadila krv 2.8 i jos ga nema🙄

Može samo pitate, jeli vas ginekolog slao za ti testiranje ili kako ste odlučili se testirati?

Dr na MPOu nakon 3 neuspjesna transfera.

Ljubica ili nakon 3 gubitka trudnoće (mene su slali nakon 3 biokemijske + zato jer mi je tata trombofiličar pa zbog obiteljske genetike)

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Anči 💕
    09. Rujan 2021. 16:58

Mariaa ista stvar kod mene...kad dobijem moram popit dnevno bar 6-7 tableta da bi mogla kolko tolko funkcionirat...povraćanje od bolova..bolovi za vrijeme odnosa..meni je to najcesce s desne strane...do sad niko od doktora nije nista primjetio na uzv osim jednom doktor u Petrovoj koji je komentiro da imam mali endometriomiom na jajniku al kao nista strasno....

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Joka95
    09. Rujan 2021. 16:58

Anchy jesi ti rekla da imas zuti iscjedak?

Maria94 meni su na sv. Duhu potvrdili endo ultrazvukom
    Nikad nije presla 4 cm pa nije ni operirana
    A simptom bolni spolni odnosi i je pa sad jeli mozes trazit mozda za mr zdjelice up

👦 -43, zdrav ko dren
    Kbc Split :
    1/25- 1.FET beta 👎

Anči 💕
    09. Rujan 2021. 17:02

Joka dap..danas je proziran al pojačan..kao inače pred ovulaciju...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Joka95
    09. Rujan 2021. 17:14

anchy321

Joka dap..danas je proziran al pojačan..kao inače pred ovulaciju…

Anchy Meni od danas zuti , dobro je odma mi je lakse. Iako sam ga i do sad imala opet kroz glavu milijun stvari 😅

👦 -43, zdrav ko dren
    Kbc Split :
    1/25- 1.FET beta 👎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.