VM Gdje ides u postupak? Najbolje ih nazovi i pitaj. Svatko ima drugaciju politiku. Vinogradska npr. mjesec dana od druge doze, poliklinika IVF da mozes odmah i sl. Plus, i to se mijenja i nije da je zaklesano u kamen. Sve je to jos novo
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Da li koja zna koliko dugo se ceka za prvi pregled u IVF i koliko za krenut u postupak?
Konzultacije ti budu brzo. Ako ides preko uputnice mislim da IVF puni listu za 12mj 😊 Najbolje nazovi u ponedjeljak i pitaj. Ako placas sama uzmu te odmah s iducim ciklusom.
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Lola168 ja sam u 6 mj bila na konzultacijama i zapisali me za 12mj (preko HZZOa), a rekle mi neke cure da su puni za ovu godinu. Prednost imaju zene koje su vec imale postupke tamo i one manje cekaju. Ja sam prije konzultacija poslala mail
i odgovorili mi u par min i dali termin konzultacija. Konzultacije su 500kn. Pregled i UTZ se dodatno placaju tada ako misle da trebas napraviti (meni su samo UTZ napravili). Netko je spominjao cijepljenje - meni su u IVFu rekli prije mjesec dana da mora biti pauza 2 mj od druge doze.
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
GP Girl A ja imam mail od prije mjesec dana gdje mi kazu da nije potrebna pauza, haha. Predobro mi to sve s tim cjepivom.
I ono, nije da mi usmeno rekli i to nego bas mail🙈
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sunnydr. zasada razmišlja o dugom protokolu sa Suprefact sprejom, ali će konačno odlučiti nakon UZV koji imam za dva tjedna.
Ja sam isto bila na tom dugom protokolu sa suprecur sprejem (isto sto i suprefact). Uz njega sam imala samo puregon (fsh) i stopericu brevactid. Ja sam super reagirala. Od 9 js, 8 je bilo zrelih. Taj sprej utjece na hipofizu i gasi skroz tvoje prirodne hormone. Onda ih dr terapijom diže na željenu razinu. Držim fige da i tebi ovakva terapija bude uspjesna 🤞😊🍀
Draga Sunny, može info gdje si i po kojoj cijeni nabavila suprecur sprej? Ja vec nekoliko dana obilazim ljekarne i nikako naci, pri cemu mi svatko kaže drugacije uvjete i cijene u razlicitim rasponima..
Zato svaka informacija dobro dode..
Puno hvala!Vekolina87, ja sam Suprecur sprej u 7mj kupila u gradskoj ljekarni u Gundilicevoj. Ali svakako nazovi prije i provjeri jel imaju, ovo im je br 01 4812 520
Draga Tina,
Puno ti hvala na odgovoru! Koliko si platila sprej?
👱♀️35👨🦱42
Duboka endometrioza IV stadij, 2018.laparoskopija,
2019.laparotomija,
2020.VI. IVF u KBC RI (Bemfola150, Brevactid), 1JS, ICSI oplodena i vracena 3.dan, prokrvarila prije bete, komplikacije nakon mj.dana upala zdjelice i ponovna laparaskopija
2021.X. IVF u Poliklinici IVF (Gonal 225+menopur 75, ovitrelle) 4JS, 2 oplodene i vracene 3.dan, beta 12dnt 61.5, 14dnt 29.6 😔
2022.IV. IVF u Poliklinici IVF (Rekovelle12+menopur150,brevactidx2) 4JS, 4 oplodene
GP GirlA ja imam mail od prije mjesec dana gdje mi kazu da nije potrebna pauza, haha. Predobro mi to sve s tim cjepivom.
I ono, nije da mi usmeno rekli i to nego bas mail🙈
mail od 2.8: Poštovana,
preporuka ESHRE-a je da se u postupak ulazi 2 mjeseca nakon 2 doze cjepiva.
Srdačan pozdrav,
Polklinika IVF
🤣🤣🤣
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
ribic trebamo skupiti mailove coporativno i poslati pa neka se odluce koliko jer ovo je smijesno 🤦♀️Nije cudno da se zene ne zele cijepiti. Svaki dr svoju politiku ima - da ili ne i koliki razmak. Pa ti budi pametan🙄
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
Pozdrav.. nova sam u svemu tome… slijedeci ciklus moram na HSG (navodno je jedan janovod zacepljen) pa me zanima, u slucaju da su oba zacepljena, koje poliklinike imaju ugovor sa HZZO? Da li postoji kakav spisak? Sta sve prekriva HZZO?
Iz Istre sam i citala sam da Rijeka nije bas u dobrom glasu, nazalost..
Pozz draga Lola, u mene ti je slučaj da su oba jajovoda "zalipljena". Išli smo u Polikliniku Škvorc u Samoboru, plaćaš 1 konzultacije i pregled 800 kn, kod njih slam radila propuhivanje 1000 kn. Sve ostalo je preko hzzo-a. Mislim da su ti oni produžili ugovor Al svejedno nazovi i pitaj. Evo ja sam iz 2.oostupka ostala trudna. Od mene za njih imas sve preporuke. Sretno😘
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Sunnydr. zasada razmišlja o dugom protokolu sa Suprefact sprejom, ali će konačno odlučiti nakon UZV koji imam za dva tjedna.
Ja sam isto bila na tom dugom protokolu sa suprecur sprejem (isto sto i suprefact). Uz njega sam imala samo puregon (fsh) i stopericu brevactid. Ja sam super reagirala. Od 9 js, 8 je bilo zrelih. Taj sprej utjece na hipofizu i gasi skroz tvoje prirodne hormone. Onda ih dr terapijom diže na željenu razinu. Držim fige da i tebi ovakva terapija bude uspjesna 🤞😊🍀
Draga Sunny, može info gdje si i po kojoj cijeni nabavila suprecur sprej? Ja vec nekoliko dana obilazim ljekarne i nikako naci, pri cemu mi svatko kaže drugacije uvjete i cijene u razlicitim rasponima..
Zato svaka informacija dobro dode..
Puno hvala!
Ej ja sam ga nasla u ljekarni Pablo na crnomercu i ljekarna moje zdravlje u gundulicevoj. Kosta 680kn. Najbolje nazovi ljekarnu i ako ga imaju rezerviraj odmah i podi po njega. Ja sam isto tako lutala okolo trazeci ga, valjda je neka nestasica 🤷♀️ koristila sam ga 20 dana i trebale su mi 2 bocice (1 cijela, iz druge sam nesto sitno potrosila). Postoji jos i sprej suprefact koji je nesto jeftiniji, ali ja njega nigdje nisam nasla pa su mi rekli da uzmem suprecur da je to isto. Sretno 🍀
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Avocado jesi sta bolje danas sta se tice bolova?
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji