Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    08. Ožujak 2021. 10:06

manemoj

Ruska ne znam jel te MTB izignorirala za fotku ili nije vidila 😂😂😂

Ma izgnorirala 😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    08. Ožujak 2021. 10:07

Alice

Cure dobro jutro i želim vam svima sretan dan žena za početak.
    Nisam bila aktivna sad preko vikenda ovdje, dragi je trebao početi danas raditi ali nista od toga, jucer smo opet isli na Rebro na hitnu radi rane dolje jer mu se nakon što su hematomi izašli skroz rastvorila pa smo isli provjeriti da nebi doslo do kakve infekcije. Ostavili su ga i sad je na odjelu urologije opet, čeka da vide hoce li mu to sivati ponovo ili ne
    Ja sam se ponovo narucila u Petrovu na pregled kod dr.V. jer nitko mi nista ne javlja za tu korekciju maternice i dobila termin 30.4. to su novosti od mene.
    Budem danas pogledala par stranica unatrag i vaše postove da pohvatam vecinu toga.
    Svima želim danas srecu

O joooj... Zelim mu sto brzi oporavak 🙏🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Tuma
    08. Ožujak 2021. 10:08

Sretan dan žena 🥰🥳
    Bajo divna je!!!! Čestitam!!! 🥳🥳 Predivna vijest ujutro 🥰
    Meto i meni se sviđa tvoj testis 😂😂 neka bude lijepa beta i podupla se u srijedu 🤞🙏🥰
    Nina92 neka se lijepo opet po dupla! 🥰🥰 Držim fige i jako navijam! 🥰🥰 
    Mimi i Ivona sretno cure! 
    Sanjich uživaj na pregledu i neka sve bude kako treba 🙏🥰
    Dada ako imaš pregled, sretno i tebi!! 🥰🥰 
    MTB ne kasni tvoj proljev, nego je uranio! Kao i sve kod tebe Haha... Ruska1986 je imala 5dnt blastice a ti 6dnt trodnevnih. 😊 Opet si napredna, ja sma ga imala kasnije. Već oko bete i to 2-3 jutra minimalno.... 
    Manemoj umirem na sliku od mtb 😂😂😂 nećeš nikad s crne liste 😂
    Ruska1986 i Sara nek sam ide po redu, vaš dvije iduće i onda se polako približavamo mom, Samarinom i Women_name terminu 😊
    Cure na aspiraciji, transferu i koje čekaju rezultate oplodnje želim vam puno izvađenih i oplodenih stanica i uspješan transfer s finim krumpiricima poslije 😋
    I hvala svima na lijepim željama za danas, idem se spremiti za pregled. 😘

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Sara 🌸
    08. Ožujak 2021. 10:10

Ruska1986

Sara🌻

Bajoooooo🌸🌺🌸💕 Baš me razveselila vijest o rođenju tvoje bebice, k'o da kafenišemo svako jutro 🤣 Cura je došlaa na divan dan, kao pleska svim liječnicima koji su vam stvarali muke prije par mjeseci i pokazala im je da je ona snažna mala lavica. To čedo će mijenjat svijet u budućnosti! Želim joj uistinu sretno i radosno djetinjstvo te ispunjen život! 💕💕💕

Sanjich, čekaš ti, čekam ja. Još nikakve poruke🥴

Ruska, sad naše vrime dolazi, let the games begin 🥳 Ja se nadan da ću prva, ne mogu izdržat da upoznam čepitelja svojih bubrega. Zadnjih dana ima neku igricu, gdje svaki put kad se migolji udre u bubrig malo, čisto jer mu mekano biće, seronja mali. 🙈

Svima želim 🌸SRETAN DAN ŽENA🌸, da ostanete uvijek tako jake, pozitivne i hrabre 💕

🥊🥋 fajt, fajt, fajt 😂😂 al ajd, kad si vec navalila da budes prva… 🤭

ma kakve san ja sriće, prinit ću 🤣
    E prekjučer rodila žena muževog kolege, malu bumbaricu od malo manje od 4800 gr. A kaže da su joj rekli da će imat max 4200 i da sa tom procjenon pretjeruju. Tako da, jebeš sve mjere, nemaju oni pojma kad dođu zadnji tjedni. 
    Da su doktori znali pravu težinu, išla bi na carski, al ovako je prirodno rodila i to bez pucanja. Jedino je posli imala ogromno krvarenje, navodno se to događa u određenom postotku slucajeva kad beba ima vise od 4 kg. Al cim su joj zaustavili to krvarenje, malo je promatrali i pustili doma. Ovdje u DE je dozvoljen taj "ambulatni porod", gdje par sati nakon poroda možeš ić kući. 
    Samim lavicama sam okružena, nema šta. 💪🏻
    Sa kojom god rodicom il prijateljicom pricam, nijedna nije s epiduralnom rodila,jos neke rađaju male bombe. Ono, bit ce mi neugodno ako uzmem epiduralnu 🤣

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

sbjelisi
    08. Ožujak 2021. 10:10

Sanjich 👶🤱

BjeliS 💕👣

Vecer trudnice i trudilice!!Nakapaka kao sto mi ovjde znamo reci - i jedan je dovoljan 😍 Hrsbro naprijed. Ovaj si postupak dala sve od sebe sada se skoncetriraj na ono sto imas sada. 😋✌ A imas ❤ ❤ Ne zaboravi, ima cura koje ostanu bez transfera 🙏 Samo hrabro!
    Metokakva pravilna skala! E, tome sam se ja nadala! 😋 Ovo je savrseno! Biti ce pravila lijepa beta!! Sretno sutra tebi i Nina92! Nadam se da je ona izdurala nekako dan! 😋😋
    Emma ❤🙏MTBica trudnica ❤❤ Sutra vadim hormone za novu stimulaciju. Mislila sam progesteron, estradiol, lh pa stitnjaca tsh i vitamini. Kaj mi je jos bitno za pregled pocetnog stanja?
    Manemoj, Sanjich, Dada drzite se!! ❤🙏
    Bajo vrlim te ❤❤ Ti ces nam ovaj tjedan donijeti jos jednog clana 😍😍😋✌
    Aura ❤jupiiii krenula siiii

Draga, progesteron ti i nije nesto bitan.. Fsh, lh, e2, prolaktin, stitnjaca, feritin i vitamin d su ti sasvim dovoljni.. Inace ova prva 4 kod nas se vade ponovno tocno u tom ciklusu u kojem krece bockanje.. Bez obzira npr ako imamo svjeze od proslog ciklusa izvadjene.. 😘😘😘❤️

Hvala, cure Sanjich, MTBica! Sve sam izvadila.. Mene uvijek trazi taj progesteron i estradiol.. Sad sam izvadila sve spolne, stitnjacu i vit.d i zeljezo. 
    Ajme Bajo na 5minuta T, idem brzo citati zaostatkeeee

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Ožujak 2021. 10:13

vuky, kužim.
    Jesi već isplanirala gdje bi na idući postupak?

Kača, danas ne piškim. Sutra, tko živ tko mrtav. 

Inter, ti si znaš prepoznati cerviks, ti si napredna.
    Da, kažu ovdje cure da cerviks isto nije znak ničega.
    Žao mi što te boli 

malala, ma, pih, tih 14 dana proleti.
    Vidi nas koje čekamo betu, hladne ko špricer 

Tiki 

💔💔💔

• Josipab

Bajo, koja lipa bebica,cestitam 🌹
    Ajmoo zene cekamo bete,napete smo ka puška 🙈 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Nina92

Cureeee ja se sva tresem, moja beta 452 danas 🎉🎉 nezelim jos cestitke u ponedjeljak prvi pregled 😄

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

MISS

Bajo ❤️❤️❤️❤️ cestitam,,predivna mala curica! Drago mi je da je sve brzo prošlo,uzivaj i brz oporavak ❤️❤️❤️
    Mtb ti si trudna,neka si kupila,tribat ce ti 🥰 kad ide prvi test? 
    Tuma i Sarad sretno danas na pregledu 
    Sanjich ❤️ kuc kuc 
    Nina92 sretno i tebi,bit ce sve dobro 🙏

Sretan dan žena ,drage moje hrabre žene ❤️❤️❤️🌸🌸🌸🌸

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Evo meee sve je ok 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.