Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    03. Ožujak 2021. 21:55

BAJO1

BjeliS 💕👣

Šmattanuuuu, svidja mi se tvoje raspoloženje, go girl!
    Jbt ja cu podebljat po ovim kapima! 😋 A za šta je taj Gravidon?
    Mala39uzimam Proxceed, mrknem ga s prenatalom 😋😋 Ali nisam radila KS nakon tiga tako da ne znam sta je primjenilo. Mislim da je vec netko komentirao da su mu prep.u Beti ili IVFu..
    Marinela to je normalno, jer smo ljudi. I ja imam takvih problema pa pokusavam izbjegavam situacije koje me uzrujavaju. Sve dok mogu birati..
    Lineica dobrodošla!!
    Alisha bravo za brzi restart! 8.dan prekinula terapiju? Čekaj, to je 13dpo? I beta je bila 0? Jbt moram ici ponovo vaditi AMH, vidim da je sad trend da svima raste 😂😂
    Liora ajmeee sretnooo, evo tebe nazad u igri!!
    Tiki ❤odlične vijesti 😋

Je si piškila 🤞🙏

Bajo bas sada. Ja sam ti pravi snjesko bjelic 💔

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    03. Ožujak 2021. 21:56

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Za one koje zanima, RODA ima vritualnu kavu u petak popodne.

More precisely, MPO Roda ima virtualnu kavu.
    Ove luzerice spontanuše nisu pozvane.

Kak to zgleda? Jesi ti moderator?

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Ožujak 2021. 21:57

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ma ne, nemam ja veze sa Rodama. Samo sam vidjela objavu na njihovoj fejs grupi.
    Nemam pojma kako izgleda, nisam nikad bila.

💔💔💔

Sara 🌸
    03. Ožujak 2021. 22:03

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Hahha, zamisli to. Ja ih maloprije prozovem sektašicama a onda se ispostavi da im je MTB vođa 🤣
    Svejedno bi ostala pri svome 🤪

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Ožujak 2021. 22:04

Sara🌻

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Hahha, zamisli to. Ja ih maloprije prozovem sektašicama a onda se ispostavi da im je MTB vođa 🤣
    Svejedno bi ostala pri svome 🤪

Ne, nemam veze s njima.
    Svejedno ostajem pri tom da si ti ljubomorna na nas i naše bockanje. Naše bocke su lijepe, kratke, tanke i oštre 

💔💔💔

sbjelisi
    03. Ožujak 2021. 22:08

BAJO1

BjeliS 💕👣

Bajooooo gdje si?? Faliiis

Evo mee 😍😍😍 spavala danas od 2 do 6 popodne i sad dolazim k sebi , upravo vecerala čokolino 😂😂😂😂

Čokolino 😍

• Maybebaby
    03. Ožujak 2021. 22:10

Pozdrav

Suprug i ja idemo 8.3. u bolnici u Sveti Duh, ali problem je sto sam cula za doktoricu Pevelić Turudić sve samo ruzno, nista lijepo. Sad sam jako nesretna i hvata me panika,i jos mi nisu rekli nista da napravimo od papira nego samo sto imamo. Suprug ima napravljen spermiogram, a ja imam samo papu… Pa bi vas molila tko ide u bolnicu Sveti Duh i kod ove doktorice dali mi moze reci svoje iskustvo. Hvala svima 🤗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Ožujak 2021. 22:25

Maybebaby

Pozdrav

Suprug i ja idemo 8.3. u bolnici u Sveti Duh, ali problem je sto sam cula za doktoricu Pevelić Turudić sve samo ruzno, nista lijepo. Sad sam jako nesretna i hvata me panika,i jos mi nisu rekli nista da napravimo od papira nego samo sto imamo. Suprug ima napravljen spermiogram, a ja imam samo papu… Pa bi vas molila tko ide u bolnicu Sveti Duh i kod ove doktorice dali mi moze reci svoje iskustvo. Hvala svima 🤗

Dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna.
    Ne znam ti pomoći za Sveti Duh, ali mogu ti reći ovo - ti imaš apsolutno pravo otići u drugu bolnicu i/ili kod drugog dr ako ti se ovdje ne svidi. Obaviš konzultacije i onda doneseš odluku 
    U MPO priči ne radimo kompromise, mi smo lavice koje rade ono što je najbolje za nas i naše bebe.

💔💔💔

sbjelisi
    03. Ožujak 2021. 22:36

Maybebaby obavite, vidite, istražite dalje ako vam se ne svidja! Imate sav ifo na prvih nekoliko stranica 😋❤

sbjelisi
    03. Ožujak 2021. 22:36

Nunalica 
    https://www.facebook.com/DailyMail/videos/247746413648636/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.