Meto 😘
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Ruska baš nam Kate lijepo maše i gleda slatkim okicama!🥰
Bajoma 🙏 da cista brzo nestane! Ipak ste vi lavice❣❣❤
Samara dobro je sto ces im biti pod budnim okom! Veselimo se dečkiću!💙
Tuma ajme koje uzbuđenje, ako je to to onda sretno na porodu!! Isčekujemo s tobom!!😊🥰🌻
Anchy bravo za angažman! 💫 Dapače, slobodno preuzmi i otvori novi vol.!👍
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
Hvala cure 😁 nadam se da cu se snac nekako 🤔😅 cisto da se malo pratimo dok se nasa MTB ne vrati..ipak je ona najbolja u tome...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ruska sorry morala sam beba je preslatka. Čestitam i sretno i dugo uzivanje.
Meto ja tek sad saznajem da si ti 🤰. Pa cestitam ti draga zeno! Sretno do kraja.
Cure sretno u postupcima...
Anchy i ja podrzavam odrzavanje lista i novo otvaranje tema.
Cure, bilo bi zgodno da se napise ako koja ima ideje za poboljsavanje informacija na prve 3 stranice.
Primjerice kod dodataka vidim da za zeljezo pise da je preporuka kendural, a koliko sam skuzila dosta cura vise preporucuje sideral. Takodjer, bilo bi mozda zgodno da na pocetak stavimo linkove na stare volumene ove teme jer ih je od one brace sta prodaju svasta nemoguce pronaci. Takodjer, zgodno bi bilo dodati po danima kak funkcionira ivf (ono tipa: 2/3 dan se krece sa lijekovima, 6 dan pocinje folikometrija...). To su samo moji prijedlozi koji mogu i ne moraju biti prihvaceni.
MTB odmori i napuni baterije! Cuvat cemo ti temu! ;)
Tuma sretno!!!
Samara odlicne novosti! Sretno!
I da, jedan info za one koje idu u Zg-u na testiranje na covid prvi dan ciklusa, osim na stampar gdje oni preferiraju da se naruci na okvirni datum da vas imaju u sustavu, se moguce testirati i na zaraznoj i tamo se sa A3 uputnicom nije potrebno narucivat neg se samo dodje. Ta info im pise na webu.
26.4. 7+1 ❤️
Anchy slažem se❤️❤️
Hvala svima, to je to, vodenjak je puknuo, ja sam i dalje samo 1 prst otvorena, trudova nemam. Klizmu sam dobila, to je obavljeno i za 1 h ide gel ako ne krenu trudovi.... Ako gel ne pomogne u 5 ujutro ide drip.. Tak da nadamo se da će gel potaknuti. Javim vam se, puno mi znači vaša podrška ❤️❤️❤️
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Bugaduga hmm nezz sad bas za ovo po danima kako bi funkcioniralo jer kolko sam skuzila sva od nas je razlicita..neka ima aspiraciju 12 DC neka kasnije pa sad ne znam..ako sam u krivu ispricavam se i ako je netko voljan to napisat ubacit cemo 😁
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Bugaduga hmm nezz sad bas za ovo po danima kako bi funkcioniralo jer kolko sam skuzila sva od nas je razlicita..neka ima aspiraciju 12 DC neka kasnije pa sad ne znam..ako sam u krivu ispricavam se i ako je netko voljan to napisat ubacit cemo 😁
Mislila sam nest na ovu foru:
Znam da je dosta razlicito, al primjerice meni je to sad u pocetku najveci problem kak sve izorganizirat, a ovak bar imam nekakav dojam kak bi se to trebalo odvijati.
26.4. 7+1 ❤️
Tuma sretno! 💗
Samara super da si pod nadzorom, bit ce sve super. 💗
Ruska curka je šećer 😍
Bajoma ne sumnjam da ce sve biti super. 💗
Ribic bete su divne 😍 nekako uvijek volim procitati da je netko uspio u Vinogradskoj.
Nikita 💗
Pozdrav i svim ostalim trudnicama 🤰🏼💗 i uskoro trudnicama 🤞🏼💗
Tuma ajmeeeee ja misla vec si rodila dok sam dosla do zadnje stranice 😂 sretnooo draga 🥰🥰😘😘 zelim ti da sto prije docekas svoju curku i da bude sto bezbolnije 🤞🤞😘
Anchy i ja sam za listu,ako budes trebala pomoc javi se pa cemo skupa iskemijst sve 😊
Bajoma udri vjezbaj,super da ste otkrili na vrijeme, ne sumnjam da Ce Marija brzo usvojiti vjezbice 😊
Samara sretno i tebi, nadam se da Ce sto brze Doc kraj tjedna, ajme to su 2bebice ovaj tjedan 😃😊 bolje da si tamo iako je koma bez posjeta,ali par dana mozes izdrzati, sve za deckica,sretno 😘
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Sortiraj odgovore
Najstariji