Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ssanjas
    10. Svibanj 2021. 11:15

Sunny cili vikend imam neke leptirice u trbuhu i odmah sam jutros znala da moram zvat 🤣 bas sam nekako pozitivno uzbuđena 
    A sad i kad sam promislila,vrlo vjerojatno cete i vi upast u ovu online sjednicu 🙏🏻🙏🏻 
    ma2013 onda cemo se moc pratit jer ja ocekujem menstraciju izneđu 20.-22. 🥳

sanjass322@gmail.com

• *.Women_name.*
    10. Svibanj 2021. 11:17

MISS

Women,Tuma,Samara bas mi je gust citati vase postove i kako se spremate,jer znam sa kad vi rodite da smo nas par iduce 👏👏
    Tuma daaa, bas nekako i ja mislim da kad prođeš 30.ti tj sa ce vrijeme proletit!! Jedva cekam
    Bela neopisivo mi ne zao sto sve moras iznova prolaziti,ne mogu ni zamislit kako se osjecas…neka ti Bog da snage ❤️🙏
    Malotele saljem puse 🥰🥰
    Bete,testovi, ne mogu vas pohvatat koliko vas ima- sretno svima!!! 👏👏

Daa, baš kak Tuma kaže. Vidjet ćeš, još mjesec dana onda će ti samo vrijeme ic. Više se ne bojis prijevremenog, i samo te vuče  da pripremaš sve i spremaš za bebicu i tak i prolazi vrijeme 🥰🥰🥰 sad će to brzo ❤️❤️❤️ ti si bolje? 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Hrabrica
    10. Svibanj 2021. 11:17

Bela ne mogu ni zamisliti tvoju bol <3 Snažna si, izdrži <3 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• ribic
    10. Svibanj 2021. 11:19

Bela Jako mi je zao. Saljem zagrljaj! Vrlim

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• *.Women_name.*
    10. Svibanj 2021. 11:19

Tuma

MissIvy eto vidiš kako je potamnio, a ti se jučer bezveze brinula! 🥰🥰
    Ana26 ma da, nešto ćemo već naći 💪 a da, ti si na VV jelda? Oni malo kasnije stave betu za vaditi. Al dobro, glavno da testic tamni🥰
    Women_name da, moj se isto u tome ne bi snašao… Meni je svekrva bila za vikend pa smo oprale prozore, podove, tepihe, zavjese…. Sad još moram ja srediti prašinu i te finese, al ove veće stvari su sređene…. Bebinu robicu sam oprala i s peglala, posložila u ormar, u komodu sve pelene, za higijenu, tetre, za pupak… A ja se osjećam dobro, ali kad dulje stojim me leđa i prepone počnu boljeti.
    Samara e da, ja planiram sutra uzet pilates loptu i na njoj početi vježbati 💪
    Belaa joj kako mi je žao… Stvarno si puno toga prošla, užasno mi je žao. 😟 A jeste vi radili kariogram ili kariotip možda?

Znači ti si gotova 😊😊😊 ja čekam još tjedan, onda ću i ja u pranje prozora i glancanje 🥰 joj kak ti se približilo, jedva čekam da nam slikaš curku manekenku 🥰🥰🥰

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    10. Svibanj 2021. 11:21

Samara razmišljam si sad kak smo tjedan razlike, mi smo se možda i vidjele kod Škvorca, a da ni ne znamo, tko zna, u tim pripremama pred postupak 😊

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Sunny_🐣
    10. Svibanj 2021. 11:22

sanjass

Sunny cili vikend imam neke leptirice u trbuhu i odmah sam jutros znala da moram zvat 🤣 bas sam nekako pozitivno uzbuđena
    A sad i kad sam promislila,vrlo vjerojatno cete i vi upast u ovu online sjednicu 🙏🏻🙏🏻
    ma2013 onda cemo se moc pratit jer ja ocekujem menstraciju izneđu 20.-22. 🥳

ako dobijemo ovaj tjedan odobrenje znat ću tko je zaslužan 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Tuma
    10. Svibanj 2021. 11:29

*.Women_name.*

Tuma

MissIvy eto vidiš kako je potamnio, a ti se jučer bezveze brinula! 🥰🥰
    Ana26 ma da, nešto ćemo već naći 💪 a da, ti si na VV jelda? Oni malo kasnije stave betu za vaditi. Al dobro, glavno da testic tamni🥰
    Women_name da, moj se isto u tome ne bi snašao… Meni je svekrva bila za vikend pa smo oprale prozore, podove, tepihe, zavjese…. Sad još moram ja srediti prašinu i te finese, al ove veće stvari su sređene…. Bebinu robicu sam oprala i s peglala, posložila u ormar, u komodu sve pelene, za higijenu, tetre, za pupak… A ja se osjećam dobro, ali kad dulje stojim me leđa i prepone počnu boljeti.
    Samara e da, ja planiram sutra uzet pilates loptu i na njoj početi vježbati 💪
    Belaa joj kako mi je žao… Stvarno si puno toga prošla, užasno mi je žao. 😟 A jeste vi radili kariogram ili kariotip možda?

Znači ti si gotova 😊😊😊 ja čekam još tjedan, onda ću i ja u pranje prozora i glancanje 🥰 joj kak ti se približilo, jedva čekam da nam slikaš curku manekenku 🥰🥰🥰

Ma gle i ti i ja i Samara smo jako blizu, ne mora ni značiti da ću ja prva od nas 3... Gle rusku kak je prenijela, ako ja prenesem kao ona, Samara me već presisala hahha
    Al da, sad nam je to već sve stvarno. Tu smo pred ciljem i ja isto jedva čekam da imamo svoje bebice u rukama i da sve pošaljemo slikice 🥰🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    10. Svibanj 2021. 11:32

Cure sretno svima od srca danas 🥰❤❣
    Bela jako mi ne žao, vjerujem da to što prolaziš nije nimalo lako,još po drugi put 💔💔 molim te budi čvrsta 🙏❤
    Dolly sviđa mi se tvoj način, mogla bih i ja tako nešto smisliti, seka ionako izrađuje okvire 😁 i ja planiram prije pitati, cure su ti sve rekle i mislim da nemaš razloga ne učiniti po planu. A to za zeca ,ma budi pozitivna jer sve će biti u redu,o ničemu drugome nemoj ni razmišljati. 
    Šaljem puse svima, i čitam vas, čekam rezultate ❤❤🥰

endometrioza

• ribic
    10. Svibanj 2021. 11:34

Curke ja jos cekam (sat i pol vec proslo).

Sad nema nijednog doktora i ne znam koji ce se vratit - onaj koji zeli puno mjehur ili onaj koji zeli prazni. Vec sam dva puta piskila, a sad se opet natacem vodom. 

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.