Hrabrice ne brini za simptome, ne moraju ništa značiti.
Ja nemam nikakvih simptoma. U prirodnoj trudnoći su me samo malo bolile cicke i to u 7 tj trudnoće.
Sretno i da sve dočekamo svoje bebe.
Cure drago mi je što i vi vidite!
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Dobra vecer cure i iskrene cestitke na divnim testicima ovih dana 💞💞💞
Nesto si razmisljam ovih dana pa reko znam gdje cu ja pitati za misljenje… Mislim svjesna sam i znam da se ne priprema razanj dok je zec jos u sumi ali ja razmisljam optimisticno… 🌼🌼💞
Vi koje ste trudne i vi koje cete to biti uskoro, sto mislite kada se bebi bira tko ce joj biti krsni kum/kuma? Kod 'nas' je obicaj da se kumovi biraju jako rano dok je beba jos u stomaku jer osoba koja bi to bila je uz tebe cijelu trudnocu, pogotovo ako se radi o zenskoj osobi. I ono kako se beba krsti jako mala, i to je obicaj, neznam kako i sto, a da ne naidem na tuda osudivanja. Draga prijateljica za koju zelim da bude kuma mojoj K🌼 ima iduci mjesec rodendan i htjela bih ju iznenaditi nekim okvirom ili kutijom u kojoj bi ju pitala zeli li biti moj oslonac u ovom putu i kuma bebi kad se rodi. No bojim se i pitam se dali je rano jer cu biti tek na pola trudnoce..
Sto vi mislite? Svaki savjet dobro dosao, od svih vas :) po osobnim i tudim iskustvima. I unaprijed se svima zahvaljujem 💞🌼💞🌼💞🌼
Puse
Mi smo nasoj bebi odma odabrali kuma, dok jos nismo ni spol znali. Kad je proslo ono kriticno prvo tromjesecje, onda smo ga i pitali 🙂 nekom mozda prerano, ali mi se nismo puno razmisljali... I meni se bas svidja ovaj nacin na koji bi pitala 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Bajoma da, 37 tt 🥳 po oplodnji (aspiraciji) mi je danas 37 tt🥰 fkt se ni ne kuzi da si rodila nedavno, brzo si skinula 14kg 😊 a mala Marija je prekrasna 😍😍
Samara joj nemamo ime…. Bila je Lara neko vrijeme al se mužu ipak ne sviđa. Kaže da je pregrubo za našu nježnu curicu 😂 sinoć je predložio Eva i sad mi je to u glavi, razmišljam si i tom imenu…. Jesi ti spremna?
MaloTele ajoj, ja sam se nadala da ćeš ti prije vikenda doma…. Možda i budeš ako ti u četvrtak budu oke nalazi, pa te puste😊🤞
Women_name kupila sam si ananas (muž mi ga je skoro cijelog pojeo😂) i čaj lista maline, tako da krećem polako s tim 😊 imala sam uzasne grčeve noćas u nogama, očito se polako počinje organizam čistiti od magnezija…. Kak si ti? Jesi ti spremila kofer i ruksak sad?
iris_iris,Piky,Rina89,anabelaaaa,Anitram1982, Nerita cure želim vam lijepe i visoke, a Neriti poduplanu betu. 😊 Držim fige i navijam🤞🤞
Hope0306- neka bude dobra berba🥰🤞
ribic- sretno🥰 i kasnije na 🍟
Sanjich- uživaj na druženju s bebicom😍🥰
Belaaa- jako navijam za tebe danas da ipak sve bude u redu🥰 javi nam se❤️
Sretno svima 🥰
Znači bacila si se na izazivanje kontrakcija, i muž isto 🙈 joj grčevi, užas, mene je tak jedan stisnuo jednu noć cijela me noga bolila. I ja polako smanjujem svoje kutijice s tabletama, napokon, najdraže mi što sam te utrogestane maknula 🙈 pa ja se ovak super osjećam, ko da ni nisam trudna. Zapravo kak mi je većinu do kraja drugog tromjesečja bilo u menstrualnim bolovima, sad mi je nekak najljepše. Jedino su mi sad ti pokreti briga, jedan dan se super javlja, pa drugi ne. Onda čim moram brojat i imat to na pameti nemozes bit opusten. Uvijek nešto, jedva čekam da rodim. Kofercic, torba i sve je spremno, to sam prvo spremila jer ovo sve drugo muž stigne, ali u ovom se nebi snašao 🙈
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Teja divna si trudnica😍😍😍
Ruska1986 čovječe zeno ti si rodila prije 2 tj😱 tko bi rekao😍
Women_name dobro si ga naučila, ovog mog još treba izbrusit haha i meni se jako sviđa ime Tia…. Imam osjećaj da sve već imate ime osim mene😅🙈 ja ću očito rodit i još nećemo imati ime😅
Anchy baš lijepo od tebe, mama je sigurno presretna🥰
Ribic baš lijepo, izgleda kao da ste imali predivan dan😍 sretno sutra. Ja sam stavila utrice prije koliko se sjećam, a vodu počela tamo piti….
Dolly ja sam svojoj frendici davno rekla da će biti kuma mom ženskom djetetu, ali sad tijekom trudnoće joj to nisam spominjala, već čekam da rodim i onda sam mislila malenoj kupiti bodi na kojem piše hoćeš li biti moja kuma i nju tražiti da ju presvuce 😊 a krstitke sam mislila u 10.mj, tad će imati 4, 5 mj…
Ajme predivno za krstenje 🤗🤗🤗🤗
Sve se to da izbrusit 🤭🙈😂
Hvala za ime ❤️ mi smo ti se odlučili za imena za muško i žensko dijete još dok sam pokušavala prirodno 😂😂😂😂😂🤦🏻♀️ pa nismo morali puno razmišljat sad. Ono kao upalit će iz prve, još sam se ljutila na njega kak ću sad na svadbi bit trudna pa neću moć pit ni skakat, jer smo pričali da bi imali bebu ali me iznenadio, nisam baš mislila taj mjesec, nego poslije svadbe . E da sam znala 🤦🏻♀️
A imate sigurno bar par, pa se dvoumite 😊 Požurite, bude vas cura iznenadila 🙈😂😂🤗 stignete, ak nis drugo u trudovima do bolnice 🙈😂
Hahhahah znam to, tak smo se mi zaigrali prije svadbe i djevojačke pa sam ja bila sva van sebe kako ću ja sad biti trudna na djevojackoj i svadbi jer eto sigurno će se iz prve zalijepit 😂 ma on ima svoje ideje, a ja svoje i ne preklapamo se… Problem. Je što nam se ne sviđaju ista imena. Ja više volim neobična, a on tradicionalnija…. Meni je prvi izbor Noemi, a njemu Nadica, tako da možeš vidjeti po tome da su to 2 potpuno različita svijeta 😂😅
Bome da, totalno različito. A nadam se da ćete se nac negdje na sredini. Lara je možda nešto između, a lijepo 🥰 ili ti čekaj trudove, pa mu u trudovima kaži koje bi htjela, bude odma rekao može 😂😂😂🙈
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
sanjass vidjet ćemomi smo krajem 4. predali. Mogu mislit kako si sad uzbuđena
ma2013 kad vi krećete?
Ana26 i MissIvy lijepo tamni
Sunny_, drugi tjedan treba vještica doči. 🙈 Malo je reči da sam preuzbuđena i zbunjena 🤣
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Ma da znam, tako mi je bilo i u prvoj trudnoći . Nakon transfera krenulo boluckanje i pripisala sam sve punkciji, kao tijelo se još oporavlja i eto cura sad ima godinu i 4 mjeseca. Znam da može bit svašta i ništa ali eto mozak danas nema mira...Za vikend sam bila baš fuuul optimistična a sad već to nekako slabi. Točno mi treba jedan pozitivan kick Kad se najranije može piškit kad su vraćeni četverodnevni? Ako je dan transfera nulti dan onda je danas 2dnt..valjda...ak nisam u krivu..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Tj.19.05 bi trebala doči menstruacija 🙈 Odbrojavamo dane, jer mi dolazi točno svaki mjesec, možda dan prije dan kasnije 🙈🙈
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Dobra vecer cure i iskrene cestitke na divnim testicima ovih dana 💞💞💞
Nesto si razmisljam ovih dana pa reko znam gdje cu ja pitati za misljenje… Mislim svjesna sam i znam da se ne priprema razanj dok je zec jos u sumi ali ja razmisljam optimisticno… 🌼🌼💞
Vi koje ste trudne i vi koje cete to biti uskoro, sto mislite kada se bebi bira tko ce joj biti krsni kum/kuma? Kod 'nas' je obicaj da se kumovi biraju jako rano dok je beba jos u stomaku jer osoba koja bi to bila je uz tebe cijelu trudnocu, pogotovo ako se radi o zenskoj osobi. I ono kako se beba krsti jako mala, i to je obicaj, neznam kako i sto, a da ne naidem na tuda osudivanja. Draga prijateljica za koju zelim da bude kuma mojoj K🌼 ima iduci mjesec rodendan i htjela bih ju iznenaditi nekim okvirom ili kutijom u kojoj bi ju pitala zeli li biti moj oslonac u ovom putu i kuma bebi kad se rodi. No bojim se i pitam se dali je rano jer cu biti tek na pola trudnoce..
Sto vi mislite? Svaki savjet dobro dosao, od svih vas :) po osobnim i tudim iskustvima. I unaprijed se svima zahvaljujem 💞🌼💞🌼💞🌼
Puse
Ja mislim da ti je to sve individualno, onako kako ti misliš da je najbolje. Mi znamo jako dugo tko će nam bit kum. Od muža frend jednom kad smo se napili, tak je bio popio da ga je zagrlio i reko mu da nikad nije upoznao bolju osobu od njega i da nikad neće prezalit kj mu on nije bio kum na svadbi. Od tad je moj muž rekao da će sigurno on bit bila curica ili dečko. Ali mi ćemo ipak pricekat da se rodi, pa ćemo skupa s njom otic kod njega da ga pitamo 🥰
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure, sretno danas i da budu sve odrwdom ogromne beturine 🙏
Tuma, spremna sam :) za bolnicu sve spremno, kupila sam u subotu pilates loptu pa i na njoj radim vjezbe za zdjelicu i laksi plrod tak da samo odbrojavam 😆
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Ej cure drage💔 nazalost hitno reka je Poljak sta hitnije na cišcenje nije bitno koji nacin tili smo u njega ali je za bolnicu
Mola je i da je treba me odma slat da nema se sra cekat 😪da iz ovog može svasta nastat i komplikacije i rakovi itd
Javila sam se mojoj jako joj zao rekla je da se javim u dnenvu bolnicu sta prije za tablete i da ako zapnem da zovem ooo Bože nisam se ni od onog oporavila isasa opet sve 💔😪😪😪😭😭
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji