Ruskaaaa cestitam!!! 🥰🥰🥰 Bravo za hrabru mamu i malu Kate♥️♥️♥️. Odmarajte, mazite i pazite se🥰...
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Evo, tetke, da vam javim novosti! Uglavnom, sve je krenulo od 3 ujutro u petak, a rodila jutros u 20 do 1. 🙂 Mala Kate ima 3890 i 51 cm. 🤗🤗 U petak krecemo prema petrovoj, jer sam jako krvarila i dodjem tam, oni zatvoreni zbog pozitivne trudnice. Idem u Zajcevu, a tamo tek kaos jer su svi iz petrove tamo. Doslobno, zena u trudovima u razmaku od 3 minute ceka 10 minuta da ju se upise. Ugl, ja krvarim i dalje i to jako. Pregled sve ok, ne ocitava ctg trudove. A mene sibaju ko ludi! I nema sanse ds ih zamijenis sa laznim. Poslali me kuci i opet krenulo krvarenje. Nist, Petrova(otvorili je u medjuvremenu). I dalje nema trudova a ja umirem. Otvorena svega 2 prsta. I ostavljaju me. Pa na drip, nista otvaranje nula bodova. Daju epiduralnu, lik nije pogodio dozu i kao da ju nisam mi dobila. Buse vodenjak, trudovi grozni. Dosla do 7 cm i vide da su trudovi jaki a mala jos visoko. Kazu, idemo na carski. Reko naravno! I bila spinalna.. Sad sam na odjeli, danas nema mrdanja a sutra cemo probat stat na noge. Osjecam se ok, al ful iscrpljeno jer je ipak sve trajalo. Eto, i opet indukcija zavrsila carskim. Carski je super proso i nista nisam osjetila. Ali beba ❤ place i donesu mi da ju vidim i poljubim, i ja nju cmacem a ona me snjofa ❤❤❤ bas preslatko ❤❤❤
🥰🥰🥰💕💕💕💕 Prekrasno nesto, vjerujem da si iscrpljena, pokušaj danas sto vise odmoriti,bitno da je sve proslo super, a bebici velika pusa 😘😘😘
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Ruska1986 čestitam mama!!!!! 🥰🥰 🥳🥳🥳🥳🥳 Baš mi je drago što si dobila svoju djevojčicu 🥰🥰 odmaraj danas i želim ti brz oporavak i da puno puno uživaš s Katom ❤️❤️❤️ baš sam sretna radi tebe🥰
Samara jel ti vidiš ovu Women_name? Njoj je svejedno, pa bi rodila i na neki od naših datuma. Pa ne može to tako, mora izabrati neki svoj 😂😂
Beba, Matkiša ovo je vitaminska bomba ali ni približno nema isti učinak kao sok od cikle. Ako želiš zadebljat endometrij, pij sok od cikle još ova 2 dana....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ruska draga od srca ti čestitam na maloj Kati. Lavovski si to odradila, a sad omaraj i uživaj sa svojom malenom 😊😊🥳🥳💞💞
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Ruska čestitam! Uživaj sa svojom princezom. Znam da se sva muka i bol isplatila. ❤️❤️❤️
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Evo, tetke, da vam javim novosti! Uglavnom, sve je krenulo od 3 ujutro u petak, a rodila jutros u 20 do 1. 🙂 Mala Kate ima 3890 i 51 cm. 🤗🤗 U petak krecemo prema petrovoj, jer sam jako krvarila i dodjem tam, oni zatvoreni zbog pozitivne trudnice. Idem u Zajcevu, a tamo tek kaos jer su svi iz petrove tamo. Doslobno, zena u trudovima u razmaku od 3 minute ceka 10 minuta da ju se upise. Ugl, ja krvarim i dalje i to jako. Pregled sve ok, ne ocitava ctg trudove. A mene sibaju ko ludi! I nema sanse ds ih zamijenis sa laznim. Poslali me kuci i opet krenulo krvarenje. Nist, Petrova(otvorili je u medjuvremenu). I dalje nema trudova a ja umirem. Otvorena svega 2 prsta. I ostavljaju me. Pa na drip, nista otvaranje nula bodova. Daju epiduralnu, lik nije pogodio dozu i kao da ju nisam mi dobila. Buse vodenjak, trudovi grozni. Dosla do 7 cm i vide da su trudovi jaki a mala jos visoko. Kazu, idemo na carski. Reko naravno! I bila spinalna.. Sad sam na odjeli, danas nema mrdanja a sutra cemo probat stat na noge. Osjecam se ok, al ful iscrpljeno jer je ipak sve trajalo. Eto, i opet indukcija zavrsila carskim. Carski je super proso i nista nisam osjetila. Ali beba ❤ place i donesu mi da ju vidim i poljubim, i ja nju cmacem a ona me snjofa ❤❤❤ bas preslatko ❤❤❤
Bitno da je na kraju sve dobro i s tobom i bebom. 🥰❤️
Čestitam na maloj princezi. ❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🥰
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Ruska cestitam i brz oporavak ti zelim! Mazite se i pazite, uzivaj u toj maloj ljepotici. Dobro nam dosla Kate! ❤️❤️
Tuma uhvatila sam sliku jucer, al sam bila vec u polusnu pa da danas kom... Dakle, prekrasna si, sad si ti na redu (uz Samaru i Women_name) . Ja navijam za 22.05. Bas mi je dobar taj datum 😂
Ugodan vikend cure, uzivajte!! ❤️😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ruska draga cestitam ti od srca 😍😍😍
Cire da vas pitam da li vi od dana transfera bas strogo mirujete ili... prva dva puta sam doslovno sve prilezala.. a danas bi htjela otic do svojih al trebam pola sata s voznjom... muz bi vozio... sta mislite , tamo bi lezala 😆
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Ruska čestitkeeeeeee❤❤❤❤
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Hvala vam, cure! Koliko god iscrpljujuci jucerasnji dan bio(a necu vas lagat, trudovi su ajme majko), kad me je posnjofala i proslonila lice uz moje, ja sve zaboravila ❤❤❤ ali epiduralna je bas razocarala skroz...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji