Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jana85
    24. Travanj 2021. 08:52

Lineica

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

manemoj, amateri.Lineica, hihihi, rekla sam ja da je dobar. Je li ti rekao nešto korisno i za nas iz grupe ovdje od savjeta?

Rina89, vjerojatno će tako i biti, zvali bi te oni da imaju viška…

MTBica hvala sto si ga toliko nahvalila da sam odlucila ne ici u Beta+, makar su me stavili na popis za 6.mj. Mozda bi bila korisna info svima koje zele preko HZZO, obzirom da im produzuju ugovor, da se krenu javljati pocetkom 6og za popis. Prije nece moci jer im ovi uvijek jave 5 do 12 da se produzuje. Takoder je rekao da izbacim sve vit.topive u mastima jer ih imam previse na listi. Paziti s D vit, meni je 122 pa cu ga sad piti svaki drugi dan, a od 6-9 mj.svaki treci dan jer ima dovoljno sunca.
    Kaze da postoji 10% sanse da mi js prede s desne strane na lijevu i da se desi trudnoca makar ovulirala na desnom jajniku gdje nemam jajovod. Nisam pojma imala…
    Odlucila sam se za dr.G. kada mi je rekao koji je njegov plan za novu stimulaciju. Takoder, nije seronja da pljuje po mom bivsem dr. ali je bio vidno razocaran losim stimulacijama i preranom stopericom. Tu me dobio i pomislih, ovaj dr. je vrijedan cekanja. 🤗

Nemoj zezat 😀 nisam znala da postoji ta mogucnost da predje se desne na lijevu stranu. Meni jajovod nije prikazan, pa sam mislila da nema ni sanse da nesto bude na toj strani. Tj. Mislila sam da svaki drugi mjesec uopce imam mogucnost. Hvala na info👏

IVF 9.mj ako ne uspije do tada.

Matkiša 😎
    24. Travanj 2021. 08:54

Anchy321 da, sve sirovo, pomiješaš, zatvoriš u stakleniku ili bilo koju posudu i uživaš :)
    Vuky isto to je i meni doktor rekao kad mi je O bila na ovoj "začepljenoj" strani pred inseminaciju.
    Navodno trepetljike i peristaltika crijeva mogu pogurati folikulić, zanimljivo full... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

⭐ Miss_Ivy ⭐
    24. Travanj 2021. 08:59

Evo mene s UZV i nista ne znam. One su sebi mrmljale u bradu, nista nisam razumjela. Cula sam samo da su neudjenačeni! Ovo je 4ti doktor na uzvu... Ugl, u pol 12 idem po nalaze krvi pa cu znati vise. Bas sam nekako down... 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Lineica
    24. Travanj 2021. 09:00

vuky

Lineicajesi ti dobila broj od doktora :) Ja nisam tako pala na prvu, no sviđa mi se vise u IVF nego u Petrovoj, pa mislim da cu zvati u 6.mj da me upisu za 9mj- ti isto ides u 9? I meni je vit D tako nekako, pijem 1x tjedno, uzimam jos vit E, q10 i inositol ( inositol i vit D je rekao da super) ovo drugo da i ne moram :) ali svejedno uzimam ..
    ne kuzim kako pređe ja sa jedne strane na drugu? Je ti mozda i objasnio? Onak, cisto mi je zanimljivo, mislila sam da to nije nikako moguce :)

Vuky nisam dobila broj, ali mi je rekao da krenem biti dosadna njihovoj administraciji od pocetka 6og. Na rec.su mi vec dali info papire za postupak. On mi je rekao da cu doci na red u 9om jer su im godisnji u 7om i imaju guzvu do tad. Meni je rekao izbaciti vit a,e, dhea, ubiquinol. 
    Trebala sam zapisati kad mi je rekao taj strucni naziv prelaska js s jedne na drugu stranu. Mozda netko ovdje zna, ali 10% mi sad ne zvuci lose. Zadnja tri mj.mi je ovulacija na desnom gdje nemam jajovoda 

👩'87🧑'87 (normo-asthero), 4g.
    AMH 12.2, FSH 5.7, LH 4.0.
    2016- laparo. d.jajovod - vanmat.
    2017- HSG 2/2020-HSC polip,
    6/2020 1.IVF Petrova dr. V. (Meno. 225, Cetrot - 12js, 6 oocita i 2 zam. 3.dan, bez 🐧
    1/2021 2. IVF Petrova dr. V. Pergo, Gonal 125, Cetro.), 23 js, 2 🐧(4st i 8st), OHSS
    FET 03/2021. beta 0
    Prirodna trudnoća, ❤ kuca

SeniRemmus
    24. Travanj 2021. 09:02

Cure prijavljujem 6mm endo na 7dc 🥰 nikad nije bio ovako dobar, izgleda da je vagifem (vaginalni estrofem) uradio svoje! Dr. G je dobro pretpostavio da mi je metabolizam estrogena u jetri prebrz i zato mi oralno uzimanje ne djeluje. Tako da curke koje sporo zadebljavaju endo znajte da postoji i opcija vaginalnog estrogena od 10 mg pa popričajte sa svojim doktorima o tome ako endo šteka 🤗

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Anči 💕
    24. Travanj 2021. 09:04

Matkiša 😎

Anchy321 da, sve sirovo, pomiješaš, zatvoriš u stakleniku ili bilo koju posudu i uživaš :)
    Vuky isto to je i meni doktor rekao kad mi je O bila na ovoj "začepljenoj" strani pred inseminaciju.
    Navodno trepetljike i peristaltika crijeva mogu pogurati folikulić, zanimljivo full…

Hvala 😁

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Meto
    24. Travanj 2021. 09:07

Aurora zabb nekog svaki dan🙈 auf sto me bolio zeludac sinoc, cijelo vrijeme osjecam kao da imam neku kuglicu i da je ona kriva za sve, rasplakala se i zaspala. Ali inace sam dobro😅😁😁
    Mattan apropo zaboravljanja, sorry, testici su ti divni i tocno kakvi trebaju biti😍
    Beba sto se tice sirove cikle, trebala bi ju pojesti nekoliko kg za isti ucinak od 1dcl soka😅 meni je gadna, ne volim ju nikako i pijem ju skroz ledenu, iscjedim pola narance i na slamku u par gutljaja😉🤞
    Ruska me malo brine.. samo da je sve proslo u redu i da su obje dobro❤️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Josipab
    24. Travanj 2021. 09:07

Ekipa,mislim da je litra soka od cikle jednaka 10 kila sirove cikle,tako nesto 😂 nek me MTB ispravi ako griješim,mislim da je ona to objasnjavala prije par mjeseci 😊

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Ruska1986
    24. Travanj 2021. 09:12

Evo, tetke, da vam javim novosti! Uglavnom, sve je krenulo od 3 ujutro u petak, a rodila jutros u 20 do 1. 🙂 Mala Kate ima 3890 i 51 cm. 🤗🤗 U petak krecemo prema petrovoj, jer sam jako krvarila i dodjem tam, oni zatvoreni zbog pozitivne trudnice. Idem u Zajcevu, a tamo tek kaos jer su svi iz petrove tamo. Doslobno, zena u trudovima u razmaku od 3 minute ceka 10 minuta da ju se upise. Ugl, ja krvarim i dalje i to jako. Pregled sve ok, ne ocitava ctg trudove. A mene sibaju ko ludi! I nema sanse ds ih zamijenis sa laznim. Poslali me kuci i opet krenulo krvarenje. Nist, Petrova(otvorili je u medjuvremenu). I dalje nema trudova a ja umirem. Otvorena svega 2 prsta. I ostavljaju me. Pa na drip, nista otvaranje nula bodova. Daju epiduralnu, lik nije pogodio dozu i kao da ju nisam mi dobila. Buse vodenjak, trudovi grozni. Dosla do 7 cm i vide da su trudovi jaki  a mala jos visoko. Kazu, idemo na carski. Reko naravno! I bila spinalna.. Sad sam na odjeli, danas nema mrdanja  a sutra cemo probat stat na noge. Osjecam se ok, al ful iscrpljeno jer je ipak sve trajalo. Eto, i opet indukcija zavrsila carskim. Carski je super proso i nista nisam osjetila. Ali beba ❤ place i donesu mi da ju vidim i poljubim, i ja nju cmacem a ona me snjofa ❤❤❤ bas preslatko ❤❤❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• ribic
    24. Travanj 2021. 09:13

Jutro!

Ja danas krecem s Gonalima (2. dc).

I mene ruska sad malo vec brine i nadam se da je sve ok! Stalno ulazim da vidim da li ce biti nekih novosti.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.