Ruška draga nadam se da su svi bolovi iza tebe i da u narucju drzis najslađu svoju bebu 🍀🥰😍 Rina89 super rezultati, jesi ti bila cijelo vrijeme kod dr. Lane? Tuma fulala sam sliku, vjerujem da blistas 🎇 Ja sam happy jer mi je jucer muz dobio premjestaj i napokon!!! Dolazi kuci ❤️🌍
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Ostale curke sretno svima 🍀💪👍☀️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Piky, manemoj, Sara ❤️❤️🥰Samara mislim da je pop otišla u Petrovu. Ujutro su ju prebacili u Merkur, al popodne je onda mogla u Petrovu. Vjerojatno su samo morali sve dezinficirat i očistiti. Hmm, baš bi mogle nas 3 neku okladu nabacit koja je sljedeća 😂 šta kažeš Women_name? Sve smo tu negdje…
Ja evo fkt neznam, mislim da bi i zadnja mogla 🤣jedino ako me budu inducirali zbog šećera. Baš me zanima kj će mi rec sad na kontroli kad ću bit 34 tt🤷♀️ Otišla je u Petrovu opet daa 😁😁
Evo ja bih rezervirala datum 31.5.😂 To mi je točno 40tt po oplodnji, a 39+4 po ZM. Iako ne bih se bunila ni da bude 20., 21.5.pa da bude bikica na mamu 😊 sad si vas dvije birate kad bi vi 😂Tuma ja navijam za 21.5 … it's my birthday sooooooo 🧚♀️🥳🥳🥳
I da definitivno mislim da si ti prva od vas 3 :D 😀
Evo onda imam 2 datuma. Ili 21.5.ili 31.5. 🥳🥳 Neću ja kao Ruška, ova moja će slusat mamu i odlučit se za jedan od ova 2 datuma 😂😂
Ajd ja biram 28.05 pa nek dođe mami i tati ko poklon na 10.godišnjicu veze 💕
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Ruška draga nadam se da su svi bolovi iza tebe i da u narucju drzis najslađu svoju bebu 🍀🥰😍 Rina89 super rezultati, jesi ti bila cijelo vrijeme kod dr. Lane? Tuma fulala sam sliku, vjerujem da blistas 🎇 Ja sam happy jer mi je jucer muz dobio premjestaj i napokon!!! Dolazi kuci ❤️🌍
Drago mi je zbog supruga! 😊😊 Kad krećeš u novi postupak?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Ruska nadam se da je sve prošlo i da sad zasluzeno odmaras s Kate u zagrljaju 🤞🙏🙏
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ruška nadam se da je bebica u rukama 😊😊
A ja od jučer samo cikla i ananas. Čula sam da sok od cikle nema baš dobar okus, ali da je tako grozan?? S začepljenim nosom ga moram piti 😂😂
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Clarissa, tako je! Ti ideš odmah idući ciklus u FET?
Alice, nema ovdje privatnih poruka. A Nadalica je svoju priči napisala već hrpu puta, sumnjam da će joj biti problem još jednom. Ali skraćeno, oni su imali samo za jedan postupak - rezultat ovi blizanci koje sad ima plus dva smrzlića koja je čekaju. I u tom jednom postupku je sve bilo protiv njih, baš je filmski scenarij.
Nisam sigurna, moram jos zadnju kontrolu docekati, a i vidjeti sto je s tim miomom koji je bio narastao, je li neki problemo ili prihvatljivi podstanar...zasad sam on hold, ako cu moci odmah u FET - superiska, ako ne - budu visinske pripreme za sljedeci ciklus.
Tebi sljedeci tjedan kontrola? U biti ne, rekla si ides za 2 tjedna ako m ne dodje da je prizovu, jelda? Nadam se da ce ti se sve posloziti u najboljem redu i onda samo jako, Geronimooo!
Jutroooo. Ja cekam uzv u petrovoj! Nakon toga se idem derati po hodnicima Ruskaaaaaaaaa. Pa vam javim
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Ruska nadam se da je sve super proslo i da je Kate pored tebe ❤️
Mattan vidjela sam testic, drzim palčeve da je uspjesno!
Lucyn kakva je situacija kod tebe?
Aurora kako si ti?
Svim curama koje su u fazi cekanja necega zelim puno srece...
ja sam u pauzi i pojma nemam kamo bi isla ( valjda cu odluciti uskoro )
MTB kako treninzi? Ja pocela i treninge i raditi, satrana sam 😎
BjeliS si ti ok? :/ imas plan za dalje?
Citala sam zaostatke ( ciheli prosli tjedan / pa nisam bas sve polovila :D )
Sortiraj odgovore
Najstariji