Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MISS
    26. Ožujak 2021. 20:54

MTB prvo je krenilo za smeđim zilicama, pa svjeza krv par dana ( ako cemo gledat kolicinski mozda bi je bilo kao da je ispunjen dnevni ulozak) uz to jake kontrakcije,doslovno bi se od bolova drzala za kauc kad bi me uhvatilo, stalno sam muzu ponavljala da nema od ovoga nista, i onda nakon par dana smedarenje danima ..sve skupa cca 2 tj. Od 5.tt do 7tt
    A jace krvarenje s ugruscima je bilo u 12.tt , 2 velika ugruska su ispala iz mene velicine loptice za stolni tenis + svjeza krv i kontrakcije 2 dana pa tipa jos 7-10 dana smedarenje..
    Beta ti je vrh, ne znam sta se desava ali ne otpisuj svoju bebicu ka sta sam ja,ja tad bas nisam vjerovala u bebu i mislila sam da nema sanse da to uspije, i sad mi je bas krivo sta nisam vjerovala. A gle nas sad!! ❤️❤️ Drzim fige da bude Hercules kao i moj bebac ❤️❤️ i samo miruj miruj miruj, dok god imas ista krvi,ja se nisam mrdala..doslovno kauc - krevet.

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Lineica
    26. Ožujak 2021. 20:57

Pozdrav drage zene, evo malo dosla k sebi pa se javljam... 
    Beta 0, opet nije doslo ni do implantacije. Ovog puta sam se pripremila na lose vijesti tako da sam isti dan isla kod svog gin.i trazila daljnje pretrage. 
    Dao mi je uputnicu na trombo. lac, acl, d vit.zeljezo, nove spolne hormone. 8.4. urologija na Merkuru. MM ide na novi spermio, briseve i ejakulat, preporucio i Fertilup.
    15.04. konzultacije kod dr.Bracun u BetaPlusu. Nisam pametna koje pretrage da jos napravim...
    Ja se sada osjecam dobro. Unaprijed sam dog.frizerku i kozmeticarku. Reko, kad se vec osjecam usrano, da izgledam dobro. Narucila pizzu, popila 🍺. Plan je tu, pretraga po pretraga i idemo dalje 💪 Idem citati zaostatke.

👩'87🧑'87 (normo-asthero), 4g.
    AMH 12.2, FSH 5.7, LH 4.0.
    2016- laparo. d.jajovod - vanmat.
    2017- HSG 2/2020-HSC polip,
    6/2020 1.IVF Petrova dr. V. (Meno. 225, Cetrot - 12js, 6 oocita i 2 zam. 3.dan, bez 🐧
    1/2021 2. IVF Petrova dr. V. Pergo, Gonal 125, Cetro.), 23 js, 2 🐧(4st i 8st), OHSS
    FET 03/2021. beta 0
    Prirodna trudnoća, ❤ kuca

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Ožujak 2021. 21:01

Kača 🌺

Mtb jesi ti spominjala da je bolje ne uzimati DHEA ako je nalaz uredan? Sretno 🍀🍀🍀

Išla sam spavati i nisam mogla zaspati jer me stalno mučilo da sam nešto zaboravila. Onda sam se sjetila tvog pitanja i zadnjih 20min ga tražim 😂
    DHEA ne uzimaš ako ti je pri gornjoj granici referentnog intervala, čak i za gornju polovicu treba pažljivo dozirati. Vadi ga iz krvi, vidi koliki ti je pa ćemo te savjetovati. 

💔💔💔

Dashuri
    26. Ožujak 2021. 21:03

Nadalica

Ruska1986

Nadalica

Ruska stisni noge jos malo pa rodis 01.aprila 😈😂

Nece niko vjerovat da sam rodila 😂😂😂

Rodis na primjer na nekom kul mjestu, tipa na traktoru za 1 april, pa bila bi veca senzacija nego nasa Bajo 😂😂😂

🤣🤣🤣 još će bit natjecanje, koja će rodit na luđem mistu 🤣🤣🤣

05.12.2022 💗

Dashuri
    26. Ožujak 2021. 21:05

ribic

MTBodlicna beta. Ma ta tvoja curka samo malo zajebava da joj nije dosadno.

Aura, ja nazalost ne vidim sjenu ali stvarno je jos rano (i popodnevni urin). Pa kaj si poludila kao ja pa krenula gluposti raditi😂😂

Znam sve, znam sve 🙈 necu vise, popravni mi je tek u ponediljak.

05.12.2022 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Ožujak 2021. 21:07

Tireless Ivy, trenutno bebu zamišljam kao japansku bubu 😂😂😂Aca!!!! Šic zločesti miom!!! 😂😂😂

Miss, nisam je otpisala, navijam za nju, ali sam spremna na sve. Dio mozga mi se bavi pregledima prije idućeg FETa, dio se bavi biranjem NIPTa a dio mašta o naby watcheru. Sve mi je otvoreno. 😁

Lineica, žao mi je. Dobra ideja da obavite par pregleda, nema smisla stalno pucati u prazno. A i lakša će ti biti trudnoća kad budeš znala kakvo ti je stanje 😘

💔💔💔

MISS
    26. Ožujak 2021. 21:23

MTB e dobro, to nije lose,biti spreman na sve opcije .ja sam iskreno jako male nade davala da to moze uspjeti s obzirom na te tad bolove i kontrakcije,ali sam se prrvarila .ja i moj bebac rastemo iz dana u dan! ❤️
    Bit ce to sve dobro,imam dobar feeling 🌸

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

sbjelisi
    26. Ožujak 2021. 21:24

MTBica, Živili!

oharascarlett14@gmail.com

skoljka
    26. Ožujak 2021. 21:29

Sanjich 👶🤱

Nadalica

Staniii divna beta ❤️
    Skoljka kao prvo maleni je premeden ❤️❤️❤️ naravno da mi je stalo, ali nemam izbora, u hodalici su bas kad moraju dok ja obavim ono sto trebam, npr skuham rucak. U Austriji sam, roditelji su mi hiljadu kilometara daleko, svekrva me mrzi, radi sta stigne da mi odmogne, mm samo spava i nalazi razloge da ne pomaze oko beba, ono malo se poigra s njima, cim krenu plakati ili treba pelenu mijennati njega nema, ja sam prakticki sama s njima, i dan i noc, dvoje ih je, a prva su mi djeca, spavam po mozda svega 3 sata ali se trudim oko njih maximalno.. jedva cekam taj neki period gdje ce meni ici bolje sa psorijazom (otisla na kosti, primam sprice, zglobovi me bole toliko da placem dok ih savijam) i gdje ce i mm mozda malo vise da se ukljuci da mi pomogne oko njih 🤷

Draga, meni je njen komentar bio bas nepotreban i neugodan.. Nemas se sta kome opravdavat.. I mi smo svi ka dica bili po hodalicama nosiljkama.. I zdrabi i zivi.. Svako ima pravo odgajati djecu na nacin koji zeli i moze bez da se nekom opravdava ❤️❤️❤️🤗🤗🤗 ti si zena zmaj i doce sve na svoje vidit ces 😘😘😘❤️

Oprosti ako si ti nesto neugodno iscitala iz mog komentara, evo sad si ti mene uvrijedila takvom stavom, ne znam cemu to odjedanput.Pa nisam je ja okrivila nego je pitala razlog i bas sam i pretpostavila da nema izbora nego tako jer koliko se mi god trudili za djete da u svemu radimo najbolje po sadasnjim pravilima i standardima nemamno snage jer su djeca prezahtjevna, a njoj je duplo gore, uopce ju nisam osudjivala. I da nije razlog ono sto je navela, da je to njen nacin i to je ok ako netko smatra ispravnim.

sbjelisi
    26. Ožujak 2021. 21:40

Lineica ❤💪
    Ja danas ubuljila svoje cike u ugledalu 🙈
    Pratim raste li aureola bradavice. 🙈🙈
    Strava. Pa se okrenula i posla spat. 😂🙈

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.