Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    12. Kolovoz 2020. 22:14

lotus

Ruska1986 predivna beta, cestitam🤗

Hvala, stvarno zelim svima isto takvu! 😊😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🍀🐞MISS🐞🍀
    13. Kolovoz 2020. 08:39

Ruska1986

miss1502

Cure,da li ste vi svaki dan od aspiracije to transfera zivkale koliko je oplođenih stanica ili samo jedanput? Ja sam danas zvala i 4 su bila,ne znam ocu li i sutra zvat ili da pustim do petka do transfera pa sta bude,svakako ne mogu nista ucinit;! Sta bude bit ce

Ja nisam niti jednom! Mene su nazvali i rekli da ce transfer biti 5 dan i to je to… Mislim da ae nest krene pogorsavati ili nest, zvali bi te svakako! Bez brige! Opusti se i cekaj petak… Ne mozes ionako utjecat sada na nista i samo sebi stetis… Da bilo sta se promijeni, vjeruj da ce oni tebe zvat!

Hvala ti i sretno i tebi! Slijedi ti predivno razdoblje i uzivaj ! 🥰❤️

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

AuroraB
    13. Kolovoz 2020. 08:51

miss1502

Cure,da li ste vi svaki dan od aspiracije to transfera zivkale koliko je oplođenih stanica ili samo jedanput? Ja sam danas zvala i 4 su bila,ne znam ocu li i sutra zvat ili da pustim do petka do transfera pa sta bude,svakako ne mogu nista ucinit;! Sta bude bit ce

Ja bih zvala, čemu ubijati toliku znatiželju  Osim ako nisu naglasili da se ne zove... 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Leptiric27
    13. Kolovoz 2020. 08:57

Curke koje ste se pikale sa ovaleap, koji dan ciklusa ste krenule, meni je danas orvi dan ciklusa još nisam dobila recept za njih, danas zovem doktora... 

Lilly27
    13. Kolovoz 2020. 09:01

Pozdrav cure, evo i ja bih vam se pridružila pred naš prvi postupak koji je planiran početkom 9.mj.
    E sada, imam par pitanja ako je netko voljan odgovoriti. Suprug ima OAT pa je planiran icsi u Petrovoj, samnom je bilo sve uredu - dosada. TSH mi je sa dosadašnjih 2.2. skočio na 3.8., a prolaktin iznad gornje granice. Da li će nam zbog toga odgoditi postupak? Također, na markerima je sve negativno osim anti HBs koji je pozitivan ali koliko sam shvatila to znači da sam imuna tj. da imam ostataka od cjepiva jer sam mlađa generacija. Sutra trčim kod doktorice op da vidim što sa tim nalazima, ginica mi je na GO a zamjena se ne javlja... Ili mi je pametnije pričekati da mi se ginica vrati da ne petljam sa drugim doktorima oko toga? Help :(

👩 31 - hashimoto
    👱‍♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
    10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
    02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
    6/24 FET blastociste - biokemijska

• Leptirica 90🦋
    13. Kolovoz 2020. 09:11

LILLY27 JA TI O TOME NIŠTA NEZNAM I JA  isto idem u petrovu.kojo te dr.vodi  sad močetkom 9 mj.idem u 2 postupak prvi mi nije uspjeo pozz sretno ti želim.

Azospermia

Ruska1986
    13. Kolovoz 2020. 09:53

Lilly27

Pozdrav cure, evo i ja bih vam se pridružila pred naš prvi postupak koji je planiran početkom 9.mj.
    E sada, imam par pitanja ako je netko voljan odgovoriti. Suprug ima OAT pa je planiran icsi u Petrovoj, samnom je bilo sve uredu - dosada. TSH mi je sa dosadašnjih 2.2. skočio na 3.8., a prolaktin iznad gornje granice. Da li će nam zbog toga odgoditi postupak? Također, na markerima je sve negativno osim anti HBs koji je pozitivan ali koliko sam shvatila to znači da sam imuna tj. da imam ostataka od cjepiva jer sam mlađa generacija. Sutra trčim kod doktorice op da vidim što sa tim nalazima, ginica mi je na GO a zamjena se ne javlja… Ili mi je pametnije pričekati da mi se ginica vrati da ne petljam sa drugim doktorima oko toga? Help :(

Ja ti jedini znam za taj pozitivan anti HBs, i meni je to bilo jedino pozitivno ali, kao sta si i rekla, zbog tog sta smo se cijepili... Ja bih, na tvom mjestu, mozda ipak pricekala da ti se gin vrati sa go pa da s njim to sve prodjes... Da se ne razvuces po doktorima previse! Jedino ako stvarno ne mozes pricekati povratak.. Al su meni rekli u bolnici da, sve vezano za MPO(uputnice, recepti, itd..) vadim kod svog gin i da je sve vezano za trudnocu kod njega... Pa mozda da ga ipak pricekas?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Lilly27
    13. Kolovoz 2020. 10:00

Ruska1986

Lilly27

E sada, imam par pitanja ako je netko voljan odgovoriti. Suprug ima OAT pa je planiran icsi u Petrovoj, samnom je bilo sve uredu - dosada. TSH mi je sa dosadašnjih 2.2. skočio na 3.8., a prolaktin iznad gornje granice. Da li će nam zbog toga odgoditi postupak? Također, na markerima je sve negativno osim anti HBs koji je pozitivan ali koliko sam shvatila to znači da sam imuna tj. da imam ostataka od cjepiva jer sam mlađa generacija. Sutra trčim kod doktorice op da vidim što sa tim nalazima, ginica mi je na GO a zamjena se ne javlja… Ili mi je pametnije pričekati da mi se ginica vrati da ne petljam sa drugim doktorima oko toga? Help :(

Ja ti jedini znam za taj pozitivan anti HBs, i meni je to bilo jedino pozitivno ali, kao sta si i rekla, zbog tog sta smo se cijepili… Ja bih, na tvom mjestu, mozda ipak pricekala da ti se gin vrati sa go pa da s njim to sve prodjes… Da se ne razvuces po doktorima previse! Jedino ako stvarno ne mozes pricekati povratak.. Al su meni rekli u bolnici da, sve vezano za MPO(uputnice, recepti, itd..) vadim kod svog gin i da je sve vezano za trudnocu kod njega… Pa mozda da ga ipak pricekas?

Hvala Ruska1986, sad mi je lakše kad si mi potvrdila za anti HBs. I ja mislim da mi je pametnije pričekati gin ali instinktivno bih odmah sve porješavala jer me ovako izjeda da li će nas to zeznuti i što ako sam mogla nešto napraviti u međuvremenu a nisam.

AnaLukacevic hvala ti, i tebi sretno :)

👩 31 - hashimoto
    👱‍♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
    10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
    02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
    6/24 FET blastociste - biokemijska

Ruska1986
    13. Kolovoz 2020. 10:10

Lilly27

Ruska1986

Lilly27

Ja ti jedini znam za taj pozitivan anti HBs, i meni je to bilo jedino pozitivno ali, kao sta si i rekla, zbog tog sta smo se cijepili… Ja bih, na tvom mjestu, mozda ipak pricekala da ti se gin vrati sa go pa da s njim to sve prodjes… Da se ne razvuces po doktorima previse! Jedino ako stvarno ne mozes pricekati povratak.. Al su meni rekli u bolnici da, sve vezano za MPO(uputnice, recepti, itd..) vadim kod svog gin i da je sve vezano za trudnocu kod njega… Pa mozda da ga ipak pricekas?

Hvala Ruska1986, sad mi je lakše kad si mi potvrdila za anti HBs. I ja mislim da mi je pametnije pričekati gin ali instinktivno bih odmah sve porješavala jer me ovako izjeda da li će nas to zeznuti i što ako sam mogla nešto napraviti u međuvremenu a nisam.

AnaLukacevic hvala ti, i tebi sretno :)

Ma razumijem... Pa onda otidji kod doktorice pa da si ziher..  Vidjet ces sta ce ti ona reci za dalje

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

13. Kolovoz 2020. 10:12

Lilly27

I meni je to pozitivno, to ti je od cjepiva i nije prepreka za postupak.. On ce nam dozivotno bit pozitivan, ja sam npr 3 puta, vadila markere i naravno uvijek mi je to pozitivno.. Isto sam se uplasila pa mi gin rekao da je to od cjepiva... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.