Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Ožujak 2020. 14:09

avama

marijaiva

avama

Moja beta 86, ipak premala. Ali rekli su ponoviti u pon.

Ooj, niza je no ipak se nesto dogadja, drzim fige da ne odustane jer nade ima..
    I naravno ako imas zivaca opet testiranje do ponedjeljka🤭🤦‍♀️… Sretnoooo❤️❤️❤️

Hvala. Ali mislim da je opet biokemijska. Ah bas sam tuzna i sav mi se svijet opet srusio

Znam.. I sama sam imala nekoliko biokemijskih i uvijek sam se tjesila da je bolje da embrij odustane odmah nego nakon 2 mjeseca vjeruj to je puno gore😥😥😥

Arwen87
    20. Ožujak 2020. 14:34

avama

marijaiva

avama

Moja beta 86, ipak premala. Ali rekli su ponoviti u pon.

Ooj, niza je no ipak se nesto dogadja, drzim fige da ne odustane jer nade ima..
    I naravno ako imas zivaca opet testiranje do ponedjeljka🤭🤦‍♀️… Sretnoooo❤️❤️❤️

Hvala. Ali mislim da je opet biokemijska. Ah bas sam tuzna i sav mi se svijet opet srusio

Nemoj tako zeno draga!
    Razumijem da ti je tesko,ali ta beta uopce nije losa!
    Koliko sam citala,to je beta koja odgovara za nekih 15 ili 16 dana nakon oplodnje!
    Ne znam da li ima razlike ukoliko je u pitanju inseminacija,ivf ili trudnoca ostvarena prirodno,ali meni se ova tvoja beta cini sasvim ok!

• avama
    20. Ožujak 2020. 17:24

Cure da je bar tako.  

20. Ožujak 2020. 17:54

avama

Cure da je bar tako.

Mozda je samo kasnija implantacija... Beta nije super ali nije ni losa, stigne ona jos rasti💪😊
    Ponovi test ujutro nema druge... 
    Sretnoo❤️❤️❤️

20. Ožujak 2020. 18:58

Od kojeg dana se moze poceti sa LH trakicama? 

20. Ožujak 2020. 19:34

Nada88

Lh ne znam dal si prije pratila.. Nekim zenama zna stalno biti lagano pozitivan.. 
    Ako ti je sutra 6 dan transfera blastice mozes i test napraviti... Drzati stapic i do pola minute u urinu jutarnjem... 

20. Ožujak 2020. 20:00

marijaiva

Nada88

Lh ne znam dal si prije pratila.. Nekim zenama zna stalno biti lagano pozitivan..
    Ako ti je sutra 6 dan transfera blastice mozes i test napraviti… Drzati stapic i do pola minute u urinu jutarnjem…

Napravit cu u nedilju test, to ce mi biti 8 dan...iako su mi sve nade već potonile, nekako osjetim da i ovaj put nista

20. Ožujak 2020. 20:10

Nada88

marijaiva

Nada88

Ako ti je sutra 6 dan transfera blastice mozes i test napraviti… Drzati stapic i do pola minute u urinu jutarnjem…

Napravit cu u nedilju test, to ce mi biti 8 dan…iako su mi sve nade već potonile, nekako osjetim da i ovaj put nista

Nemoj tako, nisam ni ja imala nikakve simptome dok sam bila trudna, ali bas nista i kad sam vidjela tu crtu sebi nisam mogla doc od soka... 

aanelaa
    20. Ožujak 2020. 20:18

Taine

Nada88

aanelaa

Nada88

Taine

aanelaa

Taine

Nada88

Taine

Pozdrav, 6dnt i svi simptomi stali. Ko da opet nece biti nista. :-(

Kod mene 5 dan, nikakvih posebnih simptoma nemam…kakve ti imas simptome?

Osim bolnih grudi sa strane vise nista. Ni pikanje, ni jajnici ni nadutost. Danas mi je 6dnt,vracena su mi 2 dobra embria treci dan od punkcije. A ti?

Ista stvar 6 dan danas nista par puta proboli jajnici al to je sta sam se malo priforsirala setajuc samo grudi 2 broja vece uzas. Ostalo nista.al moram priznat da ni ne razmisljam puno o tome i znan da to nista ne znaci bolilo sta il ne..jedino sta od transfera stalno neki glupi snovi uzas a hormoni me na momente cine totalno ludon uvatin revat na glupost

O snovima da i ne pricam, ok nisam jedina :-) nakon koliko dana su ti ih vratili i koliko?

Kod mene isto snovi katastrofa…budim se nekoliko puta noću…mozda nam je to neki od simptoma, ko zna 😂😂

A i zadnji put bilo tako pa nista vise se veselin ovoj temperaturi od 37.3 nego snovima 😂😂 i jos zadnji put sanjala da sam trudna tako da…al nikad se nezna..ja sam rekla da ovon turon sam trudna dok se ne dokaze suprotno 🤣🤣🤣 jel vas vasi u "karanteni" drze zbog ove korone

Ja se ne razumijem u to mjerenje temperature, kad i kako je mjesris? Jel imas jos kakav simptom ?

Mjeriš je prije u stajanja, dok si bar 6h minimalno na miru. Mjerim i popodne. To moze biti i od utrića,a i je mora. Bolne grudi. Ne zamaram se previse simptomima. Frendica je imala sve simptome, cak i povracala i bea je bila nula. Samo opusteno. Kad mislis raditi test iz urina? Danas mi je 7dnt.

A nemam pojma od iduceg tjedna bi mogla pocet.isto ne pratim bas simptome tako da

ivf 11/2019
    02/2020

20. Ožujak 2020. 21:18

marijaiva

Nada88

marijaiva

Nada88

Napravit cu u nedilju test, to ce mi biti 8 dan…iako su mi sve nade već potonile, nekako osjetim da i ovaj put nista

Nemoj tako, nisam ni ja imala nikakve simptome dok sam bila trudna, ali bas nista i kad sam vidjela tu crtu sebi nisam mogla doc od soka…

Ja ne znam jel samo ja imam taj osjecaj i strah da necu nikad dozivit taj + na testu ili je to normalsn opravdan strah??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.