Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    23. Listopad 2020. 09:49

Cure sretno svima danas 🥰🍀💓🍀😍

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    23. Listopad 2020. 09:57

Curke dobro vam jutro ❤️
    Sretno svima danas kojima se nešto dešava, i čestitam curkama kojima se već desilo. 
    Ja danas nemam što pametno za pisati jer mi se još nipua ne događa ali brojim još 2 tjedna juhuuu, prepolovilo se (nikada mi sporije nisu dajo prolazili)..... ali pratim vas i čitam i zajedno sa vama se veselim svakom uspjehu 🙏❤️

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Listopad 2020. 09:57

Tanja79, ja sam u privatnika, tu moraju slušati moje želje 
    A inače, mislim da kod nas 3 vraćaju samo u iznimnim situacijama. Uglavnom se preporučuje 1, osim kod težih slučajeva i gerijatrije kao što smo mi  gdje preporučuju 2.
    Ja se polako spremam, spakirala sam sve iskorištene lijekove i igle da odnesem u kliniku, pa da oni to zbrinu. Bojim se to bacati u smeće, tko zna tko bi se mogao ozlijediti na sve te igle. 

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    23. Listopad 2020. 09:58

Nepismena sam od ranog jutra, pardonček 🥰🥰🥰🥰😂

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Listopad 2020. 09:59

Dada31

Curke dobro vam jutro ❤️
    Sretno svima danas kojima se nešto dešava, i čestitam curkama kojima se već desilo.
    Ja danas nemam što pametno za pisati jer mi se još nipua ne događa ali brojim još 2 tjedna juhuuu, prepolovilo se (nikada mi sporije nisu dajo prolazili)….. ali pratim vas i čitam i zajedno sa vama se veselim svakom uspjehu 🙏❤️

Kako se ne događa? Pripremaš svoje tijelo na bebu. Pazi se i mazi, šeći, lijepo se hrani, uzimaj neke suplemente... sve se to računa...
    Plus, rješavaj stvari koje nećeš moći kad budeš trudna 

💔💔💔

23. Listopad 2020. 10:00

Meni su vraćena dva. Mislim pitali su me i bila sam za dva, ali objasnili su mi da mi nema smisla po jedan jer ako ce se primiti primit ce se i da vracanjem po jedan samo gubim vrijeme. A ustvari i radim to sve da dobijem bar jedno dijete, ne znam gdje bi mi bio kraj sreci da dobijem dvoje odjednom, pa nisam bila za nekakve kalkulacije. Mislim da bih na kraju pristala i na tri da su predložili😅 imam skoro 36 i nizak amh.

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    23. Listopad 2020. 10:07

MTB

A inače, mislim da kod nas 3 vraćaju samo u iznimnim situacijama. Uglavnom se preporučuje 1, osim kod težih slučajeva i gerijatrije kao što smo migdje preporučuju 2.
    Ja se polako spremam, spakirala sam sve iskorištene lijekove i igle da odnesem u kliniku, pa da oni to zbrinu. Bojim se to bacati u smeće, tko zna tko bi se mogao ozlijediti na sve te igle.

Da, gerijatrija
    Poceli su mi ustajati u autobusu a jos nisam ni mama 🤦‍♀️🙈
    Ja imam spakovane te igle i injekcije, dobro si me podsetila, rekli su mi u apoteci da ih mogu ostaviti, a jos nisam. 
    Kuptija Menopura i Cetrotida u frizideru, daj bože da mi ne trebaju vise, poklonicu ih kome treba ako sve bufe OK... A hoće 🤞🤞☘️😂

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    23. Listopad 2020. 10:09

Tanja79

MTB

A inače, mislim da kod nas 3 vraćaju samo u iznimnim situacijama. Uglavnom se preporučuje 1, osim kod težih slučajeva i gerijatrije kao što smo migdje preporučuju 2.

Da, gerijatrija
    Ja imam spakovane te igle i injekcije, dobro si me podsetila, rekli su mi u apoteci da ih mogu ostaviti, a jos nisam.
    Kuptija Menopura i Cetrotida u frizideru, daj bože da mi ne trebaju vise, poklonicu ih kome treba ako sve bufe OK… A hoće 🤞🤞☘️😂

Naravno da će biti OK i da ti glupe igle više neće trebati (osim ako se odlučiš na još jedno dijete )
    Jesi li odlučila hoćeš li pišnuti test prije i kad?

💔💔💔

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    23. Listopad 2020. 10:19

MTB

Tanja79

MTB

Da, gerijatrija
    Kuptija Menopura i Cetrotida u frizideru, daj bože da mi ne trebaju vise, poklonicu ih kome treba ako sve bufe OK… A hoće 🤞🤞☘️😂

Naravno da će biti OK i da ti glupe igle više neće trebati (osim ako se odlučiš na još jedno dijete)
    Jesi li odlučila hoćeš li pišnuti test prije i kad?

Ja navijam da su sva 3 ok i da je svako od njih vec zauzeo svoju poziciju 😊🙏
    Ali kako god bude.
     Cujem i citam, da se desava cesto da iako recimo ne uspe postupak, zena je puna hormona jos oko 3 meseca i desi se da ostane trudna odmah nakon postupka, prirodno. 
    Ah test shvatila sam juce i danas da sam kukavica. 
    Strah me. 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

ericaa
    23. Listopad 2020. 10:36

dobro jutro svima i sretno!! 
    Imam pitanjce, jutros sam naravno kovala plan, pa bih vas pitala za stručno mišljenje 
    rekli su mi da se javim 28.,29.10 (što bi se poklopilo s mojim prvim danom novog ciklusa) i da se naručim za konzultacije s nalazima. E sad, sve imam osim markera i hormona, to sam čekala da mi što dulje traju. Doktorica mi je rekla prošli put jer je mislila me ubacit za te konzultacije u 10om mjesecu da mogu i bez hormona doći pa ćemo to naknadno. Ali kako je ispalo da iovako gubim ciklus u 11om pa bi onda ja napravila na taj 2 dan ciklusa i markere i hormone odjednom i taman nazvala do petka? Što mislite? Je li to ok, pa onda progesteron ako bude trebalo naknadno im donesem. Markeri na hepatitis i HIV se mogu vaditi bilokad? Tako sam mislila jer mi ne igra ulogu hoću li doći na konzultacije prvi ili drugi tjedan u 11om a ovi nalazi su kroz koji dan gotovi.... 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.