Ena i Amber takodjer 🤞 za velike bete! 🍀
Darliv a da probaš nekako doc do svog MPO-ovca pa ga pitat. Mislim to je bas smijesno, Ajmo pit antibiotike 3 mjeseca poslije. Ma i ti Papa testovi od 3 mjeseca 🤨, kod nas bude gotov za 5 tjedana a i to je dugo.
Blacky89 ipak sam dodatno kontaktirala privatnog ginica kod kojeg povremeno idem, a i lijecnica opce prakse se nasla na udaru mojih sto pitanja, i oboje su cvrstog misljenja da ni pod razno ne uzimam sad antibiotik, kazu da bi napravio vise stete nego koristi, i da nema smisla, jer bi citolog napisao u napomeni da se mora ponoviti nalaz da je nesto za sto se treba dati terapija.. Uglavnom odlucila sam ici s tim nalazom na dogovor, a u slučaju da ne bude prihvacem onda cu otici privatno ponoviti jer cu imati toliko vremena do postupka.. :) hvala ti na odgovoru ❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
darliv moj zadnji nalaz od pape je imao reakrivne promjene na stanicama koje su povezane s upalom i moj mpo gin me je poslao da radim bris na hpv, i negativan je tj uredan, tako da mu moram odnijeti taj nalaz i nadam se postupku, pa se nadam da ce i tebi biti tako.Vidim da si se snasla za uzimanje antibiotika.
Malena2010 svaka pozitivna prica tj borba koja zavrsi trudnocom bar meni ulijeva nad i ohrabruje tako da hvala 💛
Svim ostalim aktivnim curama na podršku a i onima koje citaju a ne sudjeluju toliko sto prije zelim sjeninu sjenu
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Hej cure prijavljujem vjesticu nista od ovoga puta😥vama zelim srecu a zanima me jedna stvar vi koje ste bili u stimulaciji koliko ste pauzirale 3 mjeseca ? Hvala puse i zagrljaji svima😘
Cure da vam javim. Danas oko 11 takvi napadaji u trbuhu da je muz zvao hitnu. Rodila sam pa se danasnja bol ne moze s tim usporedjivati
Znaci nesto prestrasno. Uglavnom, hitno operirana, neka bakterija se uvukla, kazu moguce da je prilikom punkcije ili dok sam se pikala...sad sam do daljnjega na odjelu, jos uvijek jako boli, ne mogu sjest ni stat. Za postupak kazu da ne utjece, ali sok, bol, operacija, anestezija, antibiotici...necu se zavaravati.
Eto samo da znate za moj slucaj, ja cu se do daljnjega necu javljati. Mislim da mi treba duza psihicka pauza. Svim curama zelim beskrajno puno srece. 😍😘😘
cure vidite li ikakvu razliku.. Gore je od danas a dolje od jucer.. Meni se cini mrvica razlike ali ne znam dali je to sve u mojoj glavi od želje da je tako ili.. I danas je 8dt malo me brine sto je tako svijetla... Iako se uzivo zbilja kuze jace i jedna i druga... Ufff
MamaNina zao mi je draga da je tako ali mozda te mali borac bas iznenadi... Drzi se i brz oporavak ❤️
cure vidite li ikakvu razliku.. Gore je od danas a dolje od jucer.. Meni se cini mrvica razlike ali ne znam dali je to sve u mojoj glavi od želje da je tako ili.. I danas je 8dt malo me brine sto je tako svijetla… Iako se uzivo zbilja kuze jace i jedna i druga… Ufff
MamaNina zao mi je draga da je tako ali mozda te mali borac bas iznenadi… Drzi se i brz oporavak ❤️
Ja ne spadam u ovu grupu, ali pratim i vas😁 prvo, cestitam ti od srca😁😁😘 a drugo, htjela sam napisati kako mi je ovaj gore tamniji malo nego ovaj dole i onda reko necu da ti nije taj test slucajno od jucer i skuzim da si napisala da je gornji od danas😁 u svakom slucaju, ako je to sve u tvojoj glavi od zelje onda mora da je i u mojoj jer je i meni tamnija😋
A sto se tice toga da je svijetla crtica, mislim da je malo i rano da bude tamnija, ovako uglavnom i budu curama koje rade tada test, ali bitno da su crtice tu😁 zelim ti veeeeliku betu i urednu trudnocu😇❤
A sto se tice toga da je svijetla crtica, mislim da je malo i rano da bude tamnija, ovako uglavnom i budu curama koje rade tada test, ali bitno da su crtice tu😁 zelim ti veeeeliku betu i urednu trudnocu😇❤
Hvala ti puno.. Toliko sam sretna i uzbuđena a onda opet uplašena.. Mislim vjerujem da nam je svima tako kada ostvarimo želju 🙏🙏🙏
I vidim da tvoja bebica napreduje i da ste uskoro na pola puta.. Sretno do kraja ❤️🙏🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji