Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tina34
    04. Prosinac 2019. 19:25

Drage cure,
    Evo da se i ja ukljucim :) 
    Moj FET je bio 25.11. nakon prvog postupka-ICSI-ja u 9 mj (hiperstimulacija pa nisu vratili blastice odmah nego se islo na zamrzavanje). 
    Vadim betu u ponedjeljak..vrijeme nikako da prode, okolina nema razumijevanja a hormoni divljaju :)

Ja 35 On 42
    Dijagnoza: Oligozoospermija, ja sve ok (AMH 38)
    09/19 Lučinger ICSI, 12 js-HIPER-nema ET-a, 5 smrzlića-3 FET-a bete 0
    10/20 Lučinger ICSI, 11 js-HIPER-riskiramo ET 1 blastociste beta 0, 5 smrzlića
    11/20 planiran FET

Meto
    04. Prosinac 2019. 19:34

Ike ista dijagnoza kod tvog i mog, samo jos pise pored "tezak oblik". Ne znam, operirao je seminom  (zlocudni tumor) i ostranjen mu je testis i ovaj dr je dobar ali polako propada kako je dr. objasnila da se to moze dogodit odjednom (prestanak proizvodnje) a moze za 10g. . Tako da cemo obaviti MT, takodjer u polikl.  da imamo zamrznuto sjeme, pa dalje kako Bog da. . 
    Znam da je kod tebe postupak propao😔  Naoruzaj se maticnom, za oboje, mm je pomogla a navodno da je za jajne stanice odlicna. 🤞🤗

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Blacky89
    04. Prosinac 2019. 19:53

Meto transfer danas prošao ok. Čuvam dvije mrvice i betu vadim 18.12. Dobila od boosterica samo decapeptyl tako da pisat cu testove ranije 100% 🤪 ja na današnji dan prošle godine imala operaciju koja je bila početak MPO-a... 🙈
    Nove cure dobro nam došle i sto prije nas napustile 😘

• mejan
    04. Prosinac 2019. 20:26

Rita2101

Meto, ovisi kakve pripravke preferirate.. ja moram priznati da nisam pobornik alternative i vise volim ljekarne i sve u tabletama, ali evo mi smo nabavili sok od aronije (pravi,provjeren) pili smo ga oboje mjesecima … mislim da nije toliko vazno u kojem obliku, vise da nades nesto sto ti je nezamarajuce, a i da je novcano prihvatljivo

aronija je super ali molim te prouci smije li se dugo piti bez prestanka.
    isto tako, mislim da se ne smije piti u trudnoci.

• mejan
    04. Prosinac 2019. 20:28

Rita2101

Hvala zene drage, malo sam se smirila, nema krvi,
    Ne boli me trbuh kao jutros, nadam se da ce sve biti dobro.. javim se sutra… drzite se 🙏

drzim palceve da je sve ok i da je dobar znak!! <3 

• mejan
    04. Prosinac 2019. 20:30

Gelica

sunshine25

Hvala draga Gelice 💚 kako si ti danas? Inače, ona štipkanja su dobar znak 🍀🍀🍀🍀
    Rita, držim 🤞 za veliku betu!! 💚
    Marta, sretno u postupku 🍀🍀🍀🍀

Hvala ti :) A nadam se, iako jedino jučer sam i osjetila nešto. Danas baš ništa, osim tu i tamo jedva da osjetim probadanje i to uvijek na tom istom mjestu.

oprosti, zaboravila sam, koji te tebi dnt?

• mejan
    04. Prosinac 2019. 20:37

Blacky89

Meto transfer danas prošao ok. Čuvam dvije mrvice i betu vadim 18.12. Dobila od boosterica samo decapeptyl tako da pisat cu testove ranije 100% 🤪 ja na današnji dan prošle godine imala operaciju koja je bila početak MPO-a… 🙈

zasto ces ranije pisati testove? 
    ja sam dobila brevactid i rekli su mi da treba tjedan dana da izadje iz organizma..

• Gelica
    04. Prosinac 2019. 20:40

mejan

Gelica

sunshine25

Hvala draga Gelice 💚 kako si ti danas? Inače, ona štipkanja su dobar znak 🍀🍀🍀🍀
    Rita, držim 🤞 za veliku betu!! 💚
    Marta, sretno u postupku 🍀🍀🍀🍀

Hvala ti :) A nadam se, iako jedino jučer sam i osjetila nešto. Danas baš ništa, osim tu i tamo jedva da osjetim probadanje i to uvijek na tom istom mjestu.

oprosti, zaboravila sam, koji te tebi dnt?

Danas 6dnt, trodnevni vratili 

• Gelica
    04. Prosinac 2019. 20:41

Blacky89

Meto transfer danas prošao ok. Čuvam dvije mrvice i betu vadim 18.12. Dobila od boosterica samo decapeptyl tako da pisat cu testove ranije 100% 🤪 ja na današnji dan prošle godine imala operaciju koja je bila početak MPO-a… 🙈

Pa ja uopće nisam skuzila da si ti imala danas transfer! Sretnoooo, i neka se mrvice prime najjace 🤞🥰

• Gelica
    04. Prosinac 2019. 20:43

mejan

Blacky89

zasto ces ranije pisati testove?
    ja sam dobila brevactid i rekli su mi da treba tjedan dana da izadje iz organizma..

Ja sam brevactide dobila nakon punkcije, znači prošli ponedjeljak. To je onda to, izašao iz organizma. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.