Meto bas cu probati sa tom metodom, imam problem sa tom panokom zadnjih par godina ne znam zasto. Trebao bi mi drugi postupak biti u veljaci, moram na dogovor sa doktorom prije Božića pa ću tada sve znati. Trenutno sam u fazi mirovanja, nakon prvog neuspjelog postupka ( nisam imala nista za izvaditi na punkciji) tako da mi je odmor od postupka itekako dobro došao. Koliko se sjecam zi prvo ides na microtese? Dali je to isto imu cito ili?
Koja je tocno dijagnoza od tvog mm?
Moj ima oligoastenozoospermiju, nekako znam da i tvog nekako slicno zvuci- no do sada ja nisam dobila dojam od dr da je sp puno los. Pozdrav ti veliki i sretnoo
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
Drage cure,
Evo da se i ja ukljucim :)
Moj FET je bio 25.11. nakon prvog postupka-ICSI-ja u 9 mj (hiperstimulacija pa nisu vratili blastice odmah nego se islo na zamrzavanje).
Vadim betu u ponedjeljak..vrijeme nikako da prode, okolina nema razumijevanja a hormoni divljaju :)
Ja 35 On 42
Dijagnoza: Oligozoospermija, ja sve ok (AMH 38)
09/19 Lučinger ICSI, 12 js-HIPER-nema ET-a, 5 smrzlića-3 FET-a bete 0
10/20 Lučinger ICSI, 11 js-HIPER-riskiramo ET 1 blastociste beta 0, 5 smrzlića
11/20 planiran FET
Ike ista dijagnoza kod tvog i mog, samo jos pise pored "tezak oblik". Ne znam, operirao je seminom (zlocudni tumor) i ostranjen mu je testis i ovaj dr je dobar ali polako propada kako je dr. objasnila da se to moze dogodit odjednom (prestanak proizvodnje) a moze za 10g. . Tako da cemo obaviti MT, takodjer u polikl. da imamo zamrznuto sjeme, pa dalje kako Bog da. .
Znam da je kod tebe postupak propao😔 Naoruzaj se maticnom, za oboje, mm je pomogla a navodno da je za jajne stanice odlicna. 🤞🤗

👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Meto transfer danas prošao ok. Čuvam dvije mrvice i betu vadim 18.12. Dobila od boosterica samo decapeptyl tako da pisat cu testove ranije 100% 🤪 ja na današnji dan prošle godine imala operaciju koja je bila početak MPO-a... 🙈
Nove cure dobro nam došle i sto prije nas napustile 😘
Meto, ovisi kakve pripravke preferirate.. ja moram priznati da nisam pobornik alternative i vise volim ljekarne i sve u tabletama, ali evo mi smo nabavili sok od aronije (pravi,provjeren) pili smo ga oboje mjesecima … mislim da nije toliko vazno u kojem obliku, vise da nades nesto sto ti je nezamarajuce, a i da je novcano prihvatljivo
aronija je super ali molim te prouci smije li se dugo piti bez prestanka.
isto tako, mislim da se ne smije piti u trudnoci.
Hvala zene drage, malo sam se smirila, nema krvi,
Ne boli me trbuh kao jutros, nadam se da ce sve biti dobro.. javim se sutra… drzite se 🙏
drzim palceve da je sve ok i da je dobar znak!! <3
Hvala draga Gelice 💚 kako si ti danas? Inače, ona štipkanja su dobar znak 🍀🍀🍀🍀
Rita, držim 🤞 za veliku betu!! 💚
Marta, sretno u postupku 🍀🍀🍀🍀
Hvala ti :) A nadam se, iako jedino jučer sam i osjetila nešto. Danas baš ništa, osim tu i tamo jedva da osjetim probadanje i to uvijek na tom istom mjestu.
oprosti, zaboravila sam, koji te tebi dnt?
Meto transfer danas prošao ok. Čuvam dvije mrvice i betu vadim 18.12. Dobila od boosterica samo decapeptyl tako da pisat cu testove ranije 100% 🤪 ja na današnji dan prošle godine imala operaciju koja je bila početak MPO-a… 🙈
zasto ces ranije pisati testove?
ja sam dobila brevactid i rekli su mi da treba tjedan dana da izadje iz organizma..
Hvala draga Gelice 💚 kako si ti danas? Inače, ona štipkanja su dobar znak 🍀🍀🍀🍀
Rita, držim 🤞 za veliku betu!! 💚
Marta, sretno u postupku 🍀🍀🍀🍀
Hvala ti :) A nadam se, iako jedino jučer sam i osjetila nešto. Danas baš ništa, osim tu i tamo jedva da osjetim probadanje i to uvijek na tom istom mjestu.
oprosti, zaboravila sam, koji te tebi dnt?
Danas 6dnt, trodnevni vratili
Meto transfer danas prošao ok. Čuvam dvije mrvice i betu vadim 18.12. Dobila od boosterica samo decapeptyl tako da pisat cu testove ranije 100% 🤪 ja na današnji dan prošle godine imala operaciju koja je bila početak MPO-a… 🙈
Pa ja uopće nisam skuzila da si ti imala danas transfer! Sretnoooo, i neka se mrvice prime najjace 🤞🥰
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji