Marijaiva, jel trebam nešto posebno nositi na punkciju?
I da, jučer mi je naša LadyNatasja poslala snimku ultrazvuka, jedan bebač sa snažnim otkucajima srca 😁😁😁😁
Ne ne nista, sve tamo dobijes.. Stvarno je odjel predivan i imas svoju intimu a nakon punkcije muzek dodje kod tebe u tvoj odjeljak malo te maziti😍
I onda dok cekate ti u krevetu muz na, stolici dodje vam Patrik i Kaze koliko je stanica, kakve su.. Kakav je spermiogram... Meni je npr odmah rekao da od 14 - 4 su nezrele i na njih ne racuna, tako je naravno i bilo...
Hahhahaha, joj žene moje, stvarno će misliti da nismo normalne 😂😂
Gelice, a jebemu.. ništa, bit će jedan bebač 💚💚
Što se tiče decortina (ja sam ga pila iza svakog transfera), čitala sam da su to tako male doze da nadbubrežna žlijezda jedva i osjeti. Baš me zanima jel će mi i R sada dati decortin, nije zasad ništa spominjao.
Nece ne, meni je rekao da je to placebo ucinak i da takva mala doza nicem ne sluzi😂😂😂
Pitaka ja 😂😂😂
Hahhahaha, joj žene moje, stvarno će misliti da nismo normalne 😂😂
Gelice, a jebemu.. ništa, bit će jedan bebač 💚💚
Što se tiče decortina (ja sam ga pila iza svakog transfera), čitala sam da su to tako male doze da nadbubrežna žlijezda jedva i osjeti. Baš me zanima jel će mi i R sada dati decortin, nije zasad ništa spominjao.
Nece ne, meni je rekao da je to placebo ucinak i da takva mala doza nicem ne sluzi😂😂😂
Pitaka ja 😂😂😂
Meni ga je škvorc u prijašnjim postupcima dao ali ja ga nisam pila. I isto to meni sad dr.A rekao.
O divno 😍 iako mm ima traume od punkcije.. ja se budim iz anestezije, on plače kao kišna godina, a ja se pukla smijati 😂😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
O divno 😍 iako mm ima traume od punkcije.. ja se budim iz anestezije, on plače kao kišna godina, a ja se pukla smijati 😂😂
Zašto je plakao? 😂😂 A moj me lijepo snimao čim sam oci otvorila i umirao od smijeha jer sam pričala gluposti 😂😂
I da, jučer mi je naša LadyNatasja poslala snimku ultrazvuka, jedan bebač sa snažnim otkucajima srca 😁😁😁😁
Ajme ❤❤ koliko je sada trudna?
1.11. je bio transfer 😊
Plakao je i govorio što ti moraš prolaziti zbog mene, a ja krmača se pukla smijati 😂😂😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
1.11. je bio transfer 😊
Plakao je i govorio što ti moraš prolaziti zbog mene, a ja krmača se pukla smijati 😂😂😂
Aj baš slatko od njega ❤
Hej cure, evo mali update i od mene, danas bila punkcija, dobili smo 8 stanica, sad smo na cekanju, rekli su zvat u pon ☺️☺️☺️
Ja AMH 13, MM Oligo
12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
Hej cure, evo mali update i od mene, danas bila punkcija, dobili smo 8 stanica, sad smo na cekanju, rekli su zvat u pon ☺️☺️☺️
Super! Držim 🤞 da se lijepo oplode :)
Sortiraj odgovore
Najstariji