Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Studeni 2019. 21:03

Vecina nas nudi plivace a jajca nam u banani🤣
    Sunshine ti imas dosta jajca za sve a plivaca bude i previse 😂😂😂😂

29. Studeni 2019. 21:05

Bozma

sunshine25

marijaiva

sunshine25

Cure pa Black friday je, dam vam jajca na 50% 😂😂😂😂😂

Cekaj.. Danas je Black friday no tvoja punkcija nije.. Znaci danas do pola noci je akcijska cijena bez obzira na dan punkcije ili.. Mislim dosta mi je onih dodatnih troskova, da ne bi bilo akcijska cijena je bila u petak😂😂😂
    Napisi broj za uplatu😜😂😂😂
    Koliko nas bi tu tvoja mlada jajca taman ti platimo postupak🤣🤣🤣

Hahaha, vidiš kak si me prokužila 😂😂😂😂 ma dam džabe, ali koja ima najzgodnijeg muža, nek da malo plivača 😂😂😂😂

Baš me nasmija večeras. Gdje da saljemo slike muzeva? Ma oni ni ne moraju znat za ovu razmjenu 😂😂😂😂

Normalno, sve ostaje izmedju nas🤣
    Jedino ako jednog dana nam djeca budu licila na Sunshine sta sad, reci cemo dijete je cijelo na tebe dragi, nista mog nema😜🤣🤣

Meto
    29. Studeni 2019. 21:07

Samo dajte, sve primam, moj bazen se puni lagano. Ako Sunshine bude skrte ruka imam ja jajasaca, nissm ruzna majkemi😂😂😜
    Bozma, jesam, kod njih sam uzela. Iskreno ne znam bih li opet, duravo mi je bilo cekati pola sata prije, pa ET i onda opet pola sata, a ja nestrpljiva i ne mogu se namjestiti od iglica a trebala biti na trbuhu, pa sam umislila da tako napinjem trbusne misice i da mi nije dobro za bebu🤦‍♀️ Iako, prvi dio mi je bio opustajuc,i a sad kad vratim film, imala sam blagi hiper i opcenito lezat na trbuhu mi je bilo ajme. . 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

29. Studeni 2019. 21:16

Meto

Samo dajte, sve primam, moj bazen se puni lagano. Ako Sunshine bude skrte ruka imam ja jajasaca, nissm ruzna majkemi😂😂😜
    Bozma, jesam, kod njih sam uzela. Iskreno ne znam bih li opet, duravo mi je bilo cekati pola sata prije, pa ET i onda opet pola sata, a ja nestrpljiva i ne mogu se namjestiti od iglica a trebala biti na trbuhu, pa sam umislila da tako napinjem trbusne misice i da mi nije dobro za bebu🤦‍♀️ Iako, prvi dio mi je bio opustajuc,i a sad kad vratim film, imala sam blagi hiper i opcenito lezat na trbuhu mi je bilo ajme. .

Nisam ruzna majkemi🤣🤣🤣🤣🔝🔝🔝

Supergirl
    29. Studeni 2019. 21:19

mimami

Supergirl

Pozdrav cure
    Na 6.dan ciklusa sam radila prvu folikulometriju, dr je iskomentirala da je za sada sve ok. Idem opet u nedjelju, al da vas pitam kako ovo zvuči : 6.dc , endometrij 6,6 , ukupno 7 folikula od 8 do 11,5 mm
    Kak vam to izgleda?
    Puse svima, čekam s vama bete i drzim 🤞🤞🤞

Meni je na 6. dc bilo 4 folikula od 8 do 10 mm, 9.dc 6 od 15 do 17 mm i danas, 12. dc punkcija 7 folikula. I cekamo da nam jave sutra za dalje.

Sretno! Nadam se da ce javiti super vijesti 😊

• Gelica
    29. Studeni 2019. 21:23

Supergirl ja se ne kužim, ali cure kažu da je super. Sretno i javi sutra šta dalje. :) 

Meto
    30. Studeni 2019. 08:21

Jutro curke😊 
    Ja planirala danas brati brsljan da mogu vani okititi vrata, a puse bura, sad mi se ne daaa. . 🤔
    Supergirl oprosti, sinoc smo se malo salile pa nisam ni skuzila tvoj kom. Za prvu folikulometriju je super, bit ce toga jos, ne brini, samo da sve budu zrele🤞 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Gelica
    30. Studeni 2019. 09:17

Eto javio se biolog, onaj drugi zametak odustao..  nema ništa za zamrznut. Sad me jedino brine jer je rekao da su iste kvalitete osim da je taj jedan koji je vratio mrvicu napredniji, da i ovaj u meni ne odustane .. 

Supergirl
    30. Studeni 2019. 09:39

Meto

Jutro curke😊
    Ja planirala danas brati brsljan da mogu vani okititi vrata, a puse bura, sad mi se ne daaa. . 🤔
    Supergirloprosti, sinoc smo se malo salile pa nisam ni skuzila tvoj kom. Za prvu folikulometriju je super, bit ce toga jos, ne brini, samo da sve budu zrele🤞

Jucer ste me bas nasmijale sa razgovorom 😊 bas nam i treba malo smijeha i pozitive, a ono je bas kak se kaze interna śala 😅 ja cekam sutra da cujem kaj dalje
    Samo pozitivno 😊😊

Supergirl
    30. Studeni 2019. 09:40

Gelica

Eto javio se biolog, onaj drugi zametak odustao.. nema ništa za zamrznut. Sad me jedino brine jer je rekao da su iste kvalitete osim da je taj jedan koji je vratio mrvicu napredniji, da i ovaj u meni ne odustane ..

Nemoj brinuti, sad samo pozitivne misli ❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.