Sunshine to je super... bas si fino reagirala ❤️
Ja nisam sigurna da li cu dalje, prepostavljam da ide neka pauza... u ovom trenu ne zelim ovo opet prolaziti... cini mi se da ne zivim od kad “radimo” na bebi. A znala sam od 5dt da nista, temperatura mi je uz progesteron bila 35,3 i ni jednom uopce nije porasla, u mom nornalnom ciklusu bude visa, tako da mi nesto od terapije sigurno ne odgovara.... i od 8dt poceli menstrualni bolovi, sad ne moze krenuti vjerojatno od progestetona...A meni se cini da oni svima daju isto... bez obzira... bo...
Vuky ma bas mi je jako zao, mozda je bilo prerano, koji je dan? Skupi snage i bit ce 🙏
Gelica dovoljan je i jedan pravi, ali kad je vec stimulacija da su bar3 to te kuzim, ali samo pozitivno
💙
12dt je, nesto bi se vidjelo vec... prije nisam radila test zbog boostera... uglavnom, booster izade za tjedan dana... mislim, mozda se dogodi čudo, ali realno, ne nadam se... isplakala sam se... odmoriti cu sada i razmisliti sto i dal dalje...
12dt je, nesto bi se vidjelo vec… prije nisam radila test zbog boostera… uglavnom, booster izade za tjedan dana… mislim, mozda se dogodi čudo, ali realno, ne nadam se… isplakala sam se… odmoriti cu sada i razmisliti sto i dal dalje…
Zao mi je draga. Na zalost znam kako ti je. Ja uvjek potoned do dna i nize, isplacem se i odlucim da vise necu. No vec iduci dan je zelja za bebicom jaca od mene💔💓
Gelice, ma bez brige. Bit će jedan ali vrijedan! 😊
Vuky, žao mi je😔 idemo dalje 💪
Moja folikulometrija prošla super. Kaže dr. ljubica nemamo ti i ja puno posla, imat će posla u laboratoriju 😂 kaže bit će oko 16js opet. Tek sljedeći četvrtak na uzv, nastavljam sa 150 puregon.
Joj isto Al isto to je i meni govorio.. Koka nesilica... Nemam ja s vama puno radit, prije izasla nego usla kod njega...
Evo me :) uglavnom, ima jedan vodeći folikul na kojeg on cilja i to je to! Ove ostali koji jesu ne računa na njih jer nisu uopće reagirali na stimulaciju a taj jedan je čak i veći, tek sutra je trebao biti te veličine. Tako da opet sutra uzv i rekao već u ponedjeljak najvjerojatnije punkcija! To je 10.dan ciklusa onda. Mislim, on je odmah rekao da bi išao na 1-2 max 3 folikula ali ipak sam full uplašena i jadna…kaj ću sa tim jednim ,sve je na njemu a šta ako niti ne bude dobar kad ga izvade…maaaaa nadam se da doktor zna šta radi.
Zao mi je...a jel ti povecao inekcije ?I kod mene je bio tako sa istom stimulacijom kao sto je i tebi dao 1 vodeci i par manji,al mi je povevao terapiju i kad sam za 2 dana dosla rekao je da ovi nesto manji rastu.Uglavnom je primjetio da bi taj vodeci mogla bit cista i trudio se da ovi narastu..i na kraju sam imala 4 js(2 zrele)a onaj vodeci je bila cista...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Meni danas poceli m.grcevi😢
2.postupak-1js-bez et
Evo me :) uglavnom, ima jedan vodeći folikul na kojeg on cilja i to je to! Ove ostali koji jesu ne računa na njih jer nisu uopće reagirali na stimulaciju a taj jedan je čak i veći, tek sutra je trebao biti te veličine. Tako da opet sutra uzv i rekao već u ponedjeljak najvjerojatnije punkcija! To je 10.dan ciklusa onda. Mislim, on je odmah rekao da bi išao na 1-2 max 3 folikula ali ipak sam full uplašena i jadna…kaj ću sa tim jednim ,sve je na njemu a šta ako niti ne bude dobar kad ga izvade…maaaaa nadam se da doktor zna šta radi.
Zao mi je…a jel ti povecao inekcije ?I kod mene je bio tako sa istom stimulacijom kao sto je i tebi dao 1 vodeci i par manji,al mi je povevao terapiju i kad sam za 2 dana dosla rekao je da ovi nesto manji rastu.Uglavnom je primjetio da bi taj vodeci mogla bit cista i trudio se da ovi narastu..i na kraju sam imala 4 js(2 zrele)a onaj vodeci je bila cista…
Stignu i ovi manji narasti pogotovo kad se dobije stoperica.. I meni su vecinom izbrojali manje folikula a na punkciji sam vecinom imala veci broj jer su i oni na koje nisu racunali narasli...
Koliki ti je amh?
Zao mi je…a jel ti povecao inekcije ?I kod mene je bio tako sa istom stimulacijom kao sto je i tebi dao 1 vodeci i par manji,al mi je povevao terapiju i kad sam za 2 dana dosla rekao je da ovi nesto manji rastu.Uglavnom je primjetio da bi taj vodeci mogla bit cista i trudio se da ovi narastu..i na kraju sam imala 4 js(2 zrele)a onaj vodeci je bila cista…
Stignu i ovi manji narasti pogotovo kad se dobije stoperica.. I meni su vecinom izbrojali manje folikula a na punkciji sam vecinom imala veci broj jer su i oni na koje nisu racunali narasli…
Koliki ti je amh?
Meni 37.1
2.postupak-1js-bez et
Stignu i ovi manji narasti pogotovo kad se dobije stoperica.. I meni su vecinom izbrojali manje folikula a na punkciji sam vecinom imala veci broj jer su i oni na koje nisu racunali narasli…
Koliki ti je amh?
Meni 37.1
Uff pa tebi je amh odlican,nekako slaba reakcija na stimulaciju, no dovoljna je jedna prava... Meni moja hrpa stanica do sad nije bas nista znacila...
Sortiraj odgovore
Najstariji