MilMil mullerovi su meni ok. Uvijek su mi pokazali tacno. U usporedbi s one step s ebaya imaju tamniju crticu. One step pokaze na pocetku skroz svijetlo.
Bokic curkee. Imate li kakva iskustva s testovima za ovulaciju iz Mullera. Duchesse markica
Ja sam radila ove ture, jeftini su pa sam kupila vise komada da vidim hoće li tamnit ili svijetlit crta jer sam primala booster. Ok su. Radila sam usporedno s njim kineze koji su kao osjetljiviji ali mullerov mi je pokazivao tamniju crtu nego kineski. Poslije kad je izasao booster nije vise bilo ni crte pa bi rekla da su testovi OK
Pa meni je crtica svjetlija od kontrolne pa cu opet veceras napraviti. Zanimalo me samo dal je itko koristio. Nazalost vise u nista nevjerujem, ovaj mj prirodno cu pokusati. Nisam nista pila
MilMil mullerovi su meni ok. Uvijek su mi pokazali tacno. U usporedbi s one step s ebaya imaju tamniju crticu. One step pokaze na pocetku skroz svijetlo.
Super hvala na info. Nadam se da ce vecras biti iste boje😂
Rose1 kako si? 😊 Kad je ono pregled?
Hvala na pitanju draga, joj tek u cetvrtak 😬kako si ti? Ti ces tada vec i drugi pregled?! Sise bole, mrvicu mucno kad sam gladna i to je to...i da uvijek nesto grci, probada, lagano, ali zivcira. Kako si ti?
💙
Gelice je imas sutra kontrolu kod dr?Jel ima jos uvijek nuspojava
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Rose1 kako si? 😊 Kad je ono pregled?
Hvala na pitanju draga, joj tek u cetvrtak 😬kako si ti? Ti ces tada vec i drugi pregled?! Sise bole, mrvicu mucno kad sam gladna i to je to…i da uvijek nesto grci, probada, lagano, ali zivcira. Kako si ti?
Bitno da su simptomi tu.. još malo izdrži 🥰
Meni pregled tek za 2tj. A inače mučnina stalnoo, od ujutro do navečer. 😩 Ništa mi se ne jede, a sve mi se jede.. ne mogu ovo objasnit 🤦🏻♀️, samo jedva čekam kad će prestat.
Sretno u četvrtak, sigurna sam da će biti super vijesti !🤗🍀🥰
Rose i ja u cetvrtak☺️
Tebi to prvi pregled? Koliko si trudna od zadnje menge?
Sortiraj odgovore
Najstariji