Pozdrav cure, često mislim na vas pa sam došla vidjeti što ima i kako ste. Vidim i neke linije kod opisa kojima čestitam, ostalima šaljem Baby dust, podršku i ako treba odgovor na neko pitanje koji možda znam obzirom na IVF iskustvo ❤️
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
(3 mjeseca hospitalizacije)
⚽️ dogovoreni carski ⭐️💙
Pala u eklamptički šok na porodu➡️ 8 dana intenzivne
Dobro jutro lavice,borilice moje🌟💪🏼💛
Ovdje jedna stara borilica koja vas prati iz sjene kad ima vremena i navija za cure🙏🏽
Poklanjam kutiju Prolutexa(rok 8mj)..pa kome treba da trenutno koristi da ne propadne 😘
2023-💖♑️
2026-💝♊️
Bok svim borilicama…i starima i novima
Evo kako sam obećala pred 9 mjeseci, javljam da je jučer na svijet stigla moja curka, moj mali borac od starta, moj ponos.
Započela je kao nepravilna beta i jako prestrašila i rastužila mamu, ali na kraju se izborila i evo je sada tu. Trudnoca je bila uredna, ali stresna, od straha sam puhala i na hladno. Porod kao porod ne bi komentirala, ništa sto jedna žena ne može.
Žene moje drage, to je osjećaj koji se ne može opisati riječima, želim sve i jednoj ženi s ovog foruma, ma svim ženama i van ovog foruma da to dožive. Pogotovo mi IVF mame. Zaslužile smo u najmanju ruku neku mini Nobelovu nagradu za sve sto smo prosle, ali vjerujte da svaka injekcija i svaka bol vrijedi jer nagrada je neprocjenjiva.
Žene moje, NE ODUSTAJTE nikada!! Netko će do svog cilja stići prije, netko kasnije, od srca vam svakoj želim da bude ovo prvo.
S ljubavlju,
KOKA
Koka cestitke od srca i jako nam je drago da si se javila💓💓💓

10/25 ICSI - 2🐧
12/25 FET 1❄️ - dječak 🩵
Koka cestitam od srca, zelim vam sve najlipse! 💕
👩🏻 '92 - PCOS, IR, hipotireoza, MTHFR
Uterus subseptus, zalijepljen lijevi jajnik
🧔🏻♂️ '90 - MS, 07/26 normo (kriopohrana)
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
🏥CITO 2 x IUI✖️
1. IVF 05/26 ✖️
2. IVF 07/26 ⏳🐞
Cestitam ti od srca ❤️ malo si me rasplakala 🥰
Puno se volite ❤️❤️

AMH 24.1 pmol/L; Hashimoto; povišene NK stanice.
🔹4.25. 1. IVF (Clomid+Orgalutran) - ET 2 ➖
🔹6.25. 2. IVF (Rekovelle+Ganirelix) - 9.mj. FET 1 🐧➖; 10.mj. FET 2🐧➖
🔹11.25. 3. IVF (Gonal, Cetrotide, Decapeptyl) - 12. mj ET 🐧 ➖; 2.mj FET 🐧➕biokem; 3.mj FET🐧➕beta1 (12.d)=498, beta2 (14.d)=930, beta3 (16.d)=1236, beta4 (18.d)=1509
Koka cestiaaaaaam 🥰🥰🥰🥰
🙋♂️44 Kariogram ✅️
🙋♀️39 Kariogram ✅️ 2025 AMH 13, PIA-1 heterozigot 4G/5g i MTHFR - Homozigot T/T 🤷♀️ IgG i IgM blago poviseni
👩❤️👨 2018.
2023. 2x AIH ➖
IVF 8.2024.🥚10, 🐧1, ET x1 beta ➕.... biokemijska
FET 12.2024. 1x beta ➖️
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 beta ➕️ missed ab. 8tt 💔
IVF 1.2026.🥚10, 🐧🐧
FET 5.2026.⏳️🙏 Fragmin 💉 1. beta 2222,6, 2. Beta 6557,2 uzv ❤️
Pozdrav svima nakon dosta vremena.
Zanima me jel imate iskustva jel su skloni po poliklinikama ako odem u drugu na konzultacije proci po prethodnim protokolima i savjetovati sto misle da je problem ili bi trebalo drukcije?
Ne znam ni sama jel bih skroz mijenjala, ali definitivno bih htjela cuti i drugo misljenje i glediste.
Iz mog iskustva - prođu obavezno po prethodnim protokolima i daju svoje sugestije. Tako da se ja ne bi mislila, otišla bi na konzultacije, možda ti netko drugi da sasvim novu perspektivu i bolje "legne"..

11/21 - prirodna trudnoća, moja zlatkica M
8/23 - prirodna trudnoća, missed ab u 8.tjednu
dg. teratozospermia -> normo; pai1 4g/4g, haši
4/25 ET - ; 9/2025 FET - ; 11/25 FET - ; 2/26 FET -
Kad sam ja mijenjala kliniku rekla sam sto sam do sad prosla, gdje sam bila i pokazala sam sve nalaze. Ne treba ti to biti problem jer je to skroz normalno. Meni se ispostavilo da su u toj drugoj klinici u koju sam presla vise prilagodili protokol meni i eto, bilo je uspjesno!
Svakako te poticem jer cim razmisljas o tome, znaci da je to dobra odluka!
Ja sam bila na konzultacijama u 2 klinike. Jedna mi nikako nije “sjela”, a druga mi je bila top.

AMH 24.1 pmol/L; Hashimoto; povišene NK stanice.
🔹4.25. 1. IVF (Clomid+Orgalutran) - ET 2 ➖
🔹6.25. 2. IVF (Rekovelle+Ganirelix) - 9.mj. FET 1 🐧➖; 10.mj. FET 2🐧➖
🔹11.25. 3. IVF (Gonal, Cetrotide, Decapeptyl) - 12. mj ET 🐧 ➖; 2.mj FET 🐧➕biokem; 3.mj FET🐧➕beta1 (12.d)=498, beta2 (14.d)=930, beta3 (16.d)=1236, beta4 (18.d)=1509
Hvala sto ste podijelile svoja iskustva.
Jane, cestitam na trudnoci. :) Nadam se da sve ide dobro i po planu. Ja nekako bila nanizala neuspjehe pa sam se malo odmaknula i odavde.
Znam da smo (bile) u istoj poliklinici, razmisljam i jel bi samo mijenjala dr eventualno, iako mi se to isto cini malo nezgodno, ali bas sam sve nezadovoljnija i ne dobivam odgovore na pitanja i sve mi se cini kao cisto prepustanje slucaju i sreci, ne znam.
Nisam se ni ja dugo javljala, ali često svratim i navijam za svaku od vas 🤞
Koliko se sjećam ti si kod dr. B u IVF-u? Moj savjet je ako se ne osjećaš dobro, promijeni doktora/kliniku. Mene je bilo "strah" ostati u istoj poliklinici i samo promijeniti doktora jer sam se isto bojala reakcija, ali sam si onda rekla kog briga za njihovo mišljenje. To su moji novci, moj život i moja ogromna želja i ne želim ostajati negdje samo zato što mi je bed napraviti promjenu. Prešla sam kod dr. M po preporukama cura s foruma i to mi je najbolja odluka koju sam napravila. Toliko sam se dobro osjećala kod njega, nije mi bilo problem ništa pitati, sve je lijepo objašnjavao. Plan mi je bio voditi trudnoću kod njega samo prvo tromjesečje, ali na kraju ću ostati do kraja jer sam stekla toliko povjerenje u njega da bi najradije da mi on bude i na porodu. Stvarno se na svakom pregledu posveti i priča sve što vidi.
Ne moraš njega uzeti, možda tebi neće sjesti iz nekog razloga, ali želim ti reći da odeš kod drugog doktora/u drugu kliniku na razgovor pa vidiš. U mom slučaju je bilo samo par neugodnih susreta sa starim doktorom u smislu da smo se sreli u čekaoni pa je mislio da čekam njega, ali kad sam rekla da čekam dr. M samo je rekao ok i nastavio svojim putem. Bude bed u trenutku, ali vrlo brzo zaboraviš.
Također mi je prošao po starom protokolu i dobio ideju kako moje tijelo funkcionira i prema tome odredio novi protokol.
U svakom slučaju ti držim fige i nadam se da će ti idući put biti dobitni 🤞

06/2025 Poliklinika IVF - 1. IVF - 4 js, 4 oplođene, 2 blastociste - 1❄️, 1 ET
Beta 11 dnt - 283, 13 dnt - 446, 15 dnt - 452, beta nastavila rasti bez pravilnog duplanja - završila na kiretaži
FET 10. mjesec - beta <1.2
02/2026 2. IVF 🌈🙏🍀 beta 12dnt - 268, beta 15 dnt - 962 😍
UZV 23.3. ❤️ (6+1) 🌈🙏🍀
Low risk 🩵
Cure javljam vam da nam je došao uredan nalaz Panorame i dolazi nam curica 💓
Pratim vas i dalje 🤗

👸29, sve ok
🧒37, Asthenoteratozoospermia
8/23💙
2/26 IVF ❄️❄️
4/26 FET 1❄️, 1. beta 619 2.beta 1438
6+1 imamo ❤️, stiže curica 💓
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji