Potpomognuta oplodnja vol. 10

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lea25
    14. Srpanj 2026. 22:55

Pozdrav cure, često mislim na vas pa sam došla vidjeti što ima i kako ste. Vidim i neke linije kod opisa kojima čestitam, ostalima šaljem Baby dust, podršku i ako treba odgovor na neko pitanje koji možda znam obzirom na IVF iskustvo ❤️

👱🏻‍♀️27,sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️36, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
    (3 mjeseca hospitalizacije)
    ⚽️ dogovoreni carski ⭐️💙
    Pala u eklamptički šok na porodu➡️ 8 dana intenzivne

💜Medenko
    15. Srpanj 2026. 08:18

Dobro jutro lavice,borilice moje🌟💪🏼💛
    Ovdje jedna stara borilica koja vas prati iz sjene kad ima vremena i navija za cure🙏🏽
    Poklanjam kutiju Prolutexa(rok 8mj)..pa kome treba da trenutno koristi da ne propadne 😘

2023-💖♑️
    2026-💝♊️

Koka
    [UREĐENO] 16. Srpanj 2026. 17:24

Bok svim borilicama…i starima i novima

Evo kako sam obećala pred 9 mjeseci, javljam da je jučer na svijet stigla moja curka, moj mali borac od starta, moj ponos.

Započela je kao nepravilna beta i jako prestrašila i rastužila mamu, ali na kraju se izborila i evo je sada tu. Trudnoca je bila uredna, ali stresna, od straha sam puhala i na hladno. Porod kao porod ne bi komentirala, ništa sto jedna žena ne može. 

Žene moje drage, to je osjećaj koji se ne može opisati riječima, želim sve i jednoj ženi s ovog foruma, ma svim ženama i van ovog foruma da to dožive. Pogotovo mi IVF mame. Zaslužile smo u najmanju ruku neku mini Nobelovu nagradu za sve sto smo prosle, ali vjerujte da svaka injekcija i svaka bol vrijedi jer nagrada je neprocjenjiva.

Žene moje, NE ODUSTAJTE nikada!! Netko će do svog cilja stići prije, netko kasnije, od srca vam svakoj želim da bude ovo prvo. 

S ljubavlju,
    KOKA

advocatus
    15. Srpanj 2026. 15:19

Koka cestitke od srca i jako nam je drago da si se javila💓💓💓 

10/25 ICSI - 2🐧
    12/25 FET 1❄️ - dječak 🩵

purko19
    15. Srpanj 2026. 15:33

Koka cestitam od srca, zelim vam sve najlipse! 💕

👩🏻 '92 - PCOS, IR, hipotireoza, MTHFR
    Uterus subseptus, zalijepljen lijevi jajnik
    🧔🏻‍♂️ '90 - MS, 07/26 normo (kriopohrana)
    💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
    🏥CITO 2 x IUI✖️
    1. IVF 05/26 ✖️
    2. IVF 07/26 ⏳🐞

jane23
    16. Srpanj 2026. 17:24

Cestitam ti od srca ❤️ malo si me rasplakala 🥰
    Puno se volite ❤️❤️

AMH 24.1 pmol/L; Hashimoto; povišene NK stanice.
    🔹4.25. 1. IVF (Clomid+Orgalutran) - ET 2 ➖
    🔹6.25. 2. IVF (Rekovelle+Ganirelix) - 9.mj. FET 1 🐧➖; 10.mj. FET 2🐧➖
    🔹11.25. 3. IVF (Gonal, Cetrotide, Decapeptyl) - 12. mj ET 🐧 ➖; 2.mj FET 🐧➕biokem; 3.mj FET🐧➕beta1 (12.d)=498, beta2 (14.d)=930, beta3 (16.d)=1236, beta4 (18.d)=1509

• smiley
    [UREĐENO] 16. Srpanj 2026. 19:38

Pozdrav svima nakon dosta vremena.
    Zanima me jel imate iskustva jel su skloni po poliklinikama ako odem u drugu na konzultacije proci po prethodnim protokolima i savjetovati sto misle da je problem ili bi trebalo drukcije? 
    Ne znam ni sama jel bih skroz mijenjala, ali definitivno bih htjela cuti i drugo misljenje i glediste.

buhtlica34
    16. Srpanj 2026. 09:37

Iz mog iskustva - prođu obavezno po prethodnim protokolima i daju svoje sugestije. Tako da se ja ne bi mislila, otišla bi na konzultacije, možda ti netko drugi da sasvim novu perspektivu i bolje "legne"..

11/21 - prirodna trudnoća, moja zlatkica M
    8/23 - prirodna trudnoća, missed ab u 8.tjednu
    dg. teratozospermia -> normo; pai1 4g/4g, haši
    4/25 ET - ; 9/2025 FET - ; 11/25 FET - ; 2/26 FET -

jane23
    [UREĐENO] 16. Srpanj 2026. 17:28

Kad sam ja mijenjala kliniku rekla sam sto sam do sad prosla, gdje sam bila i pokazala sam sve nalaze. Ne treba ti to biti problem jer je to skroz normalno. Meni se ispostavilo da su u toj drugoj klinici u koju sam presla vise prilagodili protokol meni i eto, bilo je uspjesno!
    Svakako te poticem jer cim razmisljas o tome, znaci da je to dobra odluka!
    Ja sam bila na konzultacijama u 2 klinike. Jedna mi nikako nije “sjela”, a druga mi je bila top. 

AMH 24.1 pmol/L; Hashimoto; povišene NK stanice.
    🔹4.25. 1. IVF (Clomid+Orgalutran) - ET 2 ➖
    🔹6.25. 2. IVF (Rekovelle+Ganirelix) - 9.mj. FET 1 🐧➖; 10.mj. FET 2🐧➖
    🔹11.25. 3. IVF (Gonal, Cetrotide, Decapeptyl) - 12. mj ET 🐧 ➖; 2.mj FET 🐧➕biokem; 3.mj FET🐧➕beta1 (12.d)=498, beta2 (14.d)=930, beta3 (16.d)=1236, beta4 (18.d)=1509

smiley
    16. Srpanj 2026. 19:38

Hvala sto ste podijelile svoja iskustva. 

Jane, cestitam na trudnoci. :) Nadam se da sve ide dobro i po planu. Ja nekako bila nanizala neuspjehe pa sam se malo odmaknula i odavde. 
    Znam da smo (bile) u istoj poliklinici, razmisljam i jel bi samo mijenjala dr eventualno, iako mi se to isto cini malo nezgodno, ali bas sam sve nezadovoljnija i ne dobivam odgovore na pitanja i sve mi se cini kao cisto prepustanje slucaju i sreci, ne znam. 

Mia2023
    16. Srpanj 2026. 12:06

Cure javljam vam da nam je došao uredan nalaz Panorame i dolazi nam curica 💓
    Pratim vas i dalje 🤗

👸29, sve ok
    🧒37, Asthenoteratozoospermia
    8/23💙
    2/26 IVF ❄️❄️
    4/26 FET 1❄️, 1. beta 619 2.beta 1438
    6+1 imamo ❤️, stiže curica 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI