Potpomognuta oplodnja vol. 10

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lea25
    14. Srpanj 2026. 22:55

Pozdrav cure, često mislim na vas pa sam došla vidjeti što ima i kako ste. Vidim i neke linije kod opisa kojima čestitam, ostalima šaljem Baby dust, podršku i ako treba odgovor na neko pitanje koji možda znam obzirom na IVF iskustvo ❤️

👱🏻‍♀️27,sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️36, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
    (3 mjeseca hospitalizacije)
    ⚽️ dogovoreni carski ⭐️💙
    Pala u eklamptički šok na porodu➡️ 8 dana intenzivne

💜Medenko
    15. Srpanj 2026. 08:18

Dobro jutro lavice,borilice moje🌟💪🏼💛
    Ovdje jedna stara borilica koja vas prati iz sjene kad ima vremena i navija za cure🙏🏽
    Poklanjam kutiju Prolutexa(rok 8mj)..pa kome treba da trenutno koristi da ne propadne 😘

2023-💖♑️
    2026-💝♊️

Koka
    [UREĐENO] 15. Srpanj 2026. 15:33

Bok svim borilicama…i starima i novima

Evo kako sam obećala pred 9 mjeseci, javljam da je jučer na svijet stigla moja curka, moj mali borac od starta, moj ponos.

Započela je kao nepravilna beta i jako prestrašila i rastužila mamu, ali na kraju se izborila i evo je sada tu. Trudnoca je bila uredna, ali stresna, od straha sam puhala i na hladno. Porod kao porod ne bi komentirala, ništa sto jedna žena ne može. 

Žene moje drage, to je osjećaj koji se ne može opisati riječima, želim sve i jednoj ženi s ovog foruma, ma svim ženama i van ovog foruma da to dožive. Pogotovo mi IVF mame. Zaslužile smo u najmanju ruku neku mini Nobelovu nagradu za sve sto smo prosle, ali vjerujte da svaka injekcija i svaka bol vrijedi jer nagrada je neprocjenjiva.

Žene moje, NE ODUSTAJTE nikada!! Netko će do svog cilja stići prije, netko kasnije, od srca vam svakoj želim da bude ovo prvo. 

S ljubavlju,
    KOKA

advocatus
    15. Srpanj 2026. 15:19

Koka cestitke od srca i jako nam je drago da si se javila💓💓💓 

10/25 ICSI - 2🐧
    12/25 FET 1❄️ - dječak 🩵

purko19
    15. Srpanj 2026. 15:33

Koka cestitam od srca, zelim vam sve najlipse! 💕

👩🏻 '92 - PCOS, IR, hipotireoza, MTHFR
    Uterus subseptus, zalijepljen lijevi jajnik
    🧔🏻‍♂️ '90 - MS, 07/26 normo (kriopohrana)
    💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
    🏥CITO 2 x IUI✖️
    1. IVF 05/26 ✖️
    2. IVF 07/26 ⏳🐞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI