Jane, kak si?
Ja sam naučila za svi simptomi niš ne znače, iako ovaj put i nemam nikakve simptome, osim napuhanosti od progesterona...
Hej draga. Pa ne mogu bas reci da imam neke simptome. Jucer (3.dan transfera) sam osjetila par puta probadanje. Danas osjecam pritisak u sredini trbuha, ali to sve prepisujem progesteronu. Danas sam se vise kretala na poslu i osjetila sam pritisak u trbuhu pa sam usporila. Grudi me uopce ne bole, ali mene niti inace ne bole. Eto, kod mene nista novo 😃
Kupila sam danas First sign testove u Mulleru. Nigdje ne pise kolika im je osjetljivost i jesu li na 10 ili ipak 25. Razmisljam o testiranju u pon ujutro 🤪
Kad ti planiras raditi test? Hoces cekati ili ces uraniti?
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L; Hashimoto; povišene NK stanice; trombofilija i karogram ✅
🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
🔹11.2024.&01.2025. 2 IUI - 2 biokem.trudnoce
🔹04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Orgalutran) - ET 2 trodnevna ➖
🔹06.2025. 2. IVF (Rekovelle + Ganirelix) - 8 oplođeno, 2 blastice; 9.mj. FET 1 🐧➖; 10.mj. FET 2🐧➖
🔹11.mj. 3. IVF (Gonal, Cetrotide, Decapeptyl) - 7 oplođenih, 3 blastice; 12. mj ET 🐧 ➖; 2.mj FET 🐧⏳🙏
Uh, meni je isto popodne neka težina i napetost u trbuhu, i par puta me baš zabolilo poprilično. Osjećam da ću dobiti mengu svaki sekund 😅 Al znam da je to sve progesteron pa se ne obazirem previše.
Mislim da First sign ima I od 10 i od 25, ovaj na kojem piše za rano otkrivanje trudnoće je od 10.
A ja ću vjerojatno u nedjelju test napraviti, znam da se neću moć suzdržati do 19.2. Nedjelja bi bio 5dnt od 5-to dnevne blastice, nešto bi se moglo vidjeti sa ovim ranim testom..

11/21 - prirodna trudnoća, moja zlatkica M
8/23 - prirodna trudnoća, missed ab u 8.tjednu
dg. teratozospermia
04/25 ET - ; 9/2025 FET - ; 11/25 FET -
Ja mislim da cu raditi u pon - to bi mi bio 7 dpt blastice. Prije se bojim da se razocaram. Drzim nam fige 🥰🍀
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L; Hashimoto; povišene NK stanice; trombofilija i karogram ✅
🧔♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
🔹11.2024.&01.2025. 2 IUI - 2 biokem.trudnoce
🔹04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Orgalutran) - ET 2 trodnevna ➖
🔹06.2025. 2. IVF (Rekovelle + Ganirelix) - 8 oplođeno, 2 blastice; 9.mj. FET 1 🐧➖; 10.mj. FET 2🐧➖
🔹11.mj. 3. IVF (Gonal, Cetrotide, Decapeptyl) - 7 oplođenih, 3 blastice; 12. mj ET 🐧 ➖; 2.mj FET 🐧⏳🙏

11/21 - prirodna trudnoća, moja zlatkica M
8/23 - prirodna trudnoća, missed ab u 8.tjednu
dg. teratozospermia
04/25 ET - ; 9/2025 FET - ; 11/25 FET -
Pozdrav curke , meni je ovo 9 pokušaj.
Danas je 7dnt, vraćene su 2 trodnevna embrija, 8stanična. Od simptoma nemam apsolutno ništa , osim što idem često mokriti i stalno sam gladna , ali to možda nisu simptomi već u mojoj glavi . Ne očekujem ništa , a očekujem sve .
Do sada nijedan pokušaj nije bio veći od 1 kod vađenja bete. Vidjeti ćemo šta se biti s ovim.
Navijam za Vas, popravite statistiku koja se zadnjih dana nadvila nad ovaj forum.... ❤️
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. AF - ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176 💔10 tt srce stalo kucat
9. 02/2026- ET
Nadam se da ovaj put bude uspješan. Embriologica me dosta ohrabrila , kao sve je dobro, e sad vidjet ćemo. Bila sam u stimulaciji, dobili smo 6 js, od toga se 5 oplodilo, 4 su ostale , 2 trodnevne vratili i na kraju je 1 blastica ostala za zamrznuti. Iz prošlog postupka vraćene 2 blastice , ništa nije ostalo za smrznuti.
Muž ima usporene spermije, mada je sad rekla da se uzorak dobar bio , on je 38, ja 37 godina .
None
None
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji