Potpomognuta oplodnja vol. 10

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jeli1994
    [UREĐENO] 19. Studeni 2025. 17:31

Pozdrav, ne znam kako odgovoriti na lijepe komentare podrške ispod moje objave, evo da se zahvalim svima, došao je i nalaz bete 14.dan od transfera i s 18 je palo na 6..tako da, to je to, biokemijska. Sutra ujutro javim ginekologu pošto danas ne radi, sad ne znam dali da stavim još večeras cyclogest ili da čekam da mi to ginekolog veli pa od sutra prekinem s lijekovima? Teško nam je, bio je lijep osjećaj prvi puta pomisliti da imamo šanse ali šta je tu je.
    Molim Vas recite mi sada kako da humani velim da bi čim prije ponovno? Trebamo li se prvo naručiti na konzultacije i da odmah sutra ginekologu velim za d1 uputnicu? Istekli su nam ovaj tjedan i nalazi na spolne bolesti ali to kod nas ionako bude gotovo u jednom danu tako da to nije problem
    Hvala svima

AuroraBorealis
    [UREĐENO] 19. Studeni 2025. 16:30

Jeli, žao mi je, ali kako su cure pisale i biokemijska je dobar pokazatelj, tako da vjerujem da ćete dočekati lijepe vijesti u narednim postupcima. ☺️🤞
    Meni su danas u Vinogradskoj rekli da nakon stimulacije mora biti pauza 3 mjeseca, a trenutno upisuju na listu za lijekove za 2. mjesec. U međuvremenu se može pokušati u prirodnom ciklusu.

👱🏻‍♀️(38), AMH 11,2, TSH 2,9 (Euthyrox)
    👨🏻 (40), spermiogram: 06/25 granična asthenonecrozoospermia, 12/24 normozoospermia, 05/24 oligoasthenoteratozoospermia
    pokušavamo od 05/23
    Vinogradska:
    06/25 - prve konzultacije
    09/25 - 1. IVF u pc - 1 folikul, negativna aspiracija ❌
    11/25 - 2. IVF/ICSI stimulirani (Bemfola 225, Menopur 150, Ganirelix, Decapeptyl x3)

jane23
    [UREĐENO] 19. Studeni 2025. 17:33

Jeli jako mi je zao, ali s obzirom na tvoje godine sigurna sam da ces ubrzo ostvariti svoje snove 🫶
    Koliko su ti stari nalazi na spolne bolesti? Meni u privatnoj klinici vrijede 2 god. 
    Slobodno mozes prekinuti s lijekovima, ali ako zelis potvrdu od dr mozes pricekati do sutra pa sutra prekinuti. 

👱‍♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
    🧔‍♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem.trudnoce
    04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Orgalutran) - ET 2 js ➖
    06.2025. 2. IVF (Rekovelle + Ganirelix) - 8 oplođeno, 2 🐧🐧
    9.mj. FET 1 🐧➖ 10.mj. FET 2🐧➖
    11.mj. IVF (Gonal, Cetrotide) ⏰

👱‍♀️ 31 g, hipotireoza, manjak D vitamina, ostalo sve uredno
    🧔35 g, oligoastenozoospermija visokog stupnja
    💕 Zajedno od 4.5.2017., Pokušavamo od 25.12.2023., nikada nije došlo do pozitivnog testa
    1. ICSI -Vinogradska - 11/25. - bemfola 125, ganirelix, ovitrelle - 5 jajnih stanica, 1 oplođena, 0 smrznutih - et. 3 dan - biokemijska trudnoća

Samara
    19. Studeni 2025. 16:15

NaBilanci 1.12 je naš dan :)

Ja:✅
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙
    09/25 🐧❌
    11/25 🐧?

AuroraBorealis
    [UREĐENO] 19. Studeni 2025. 18:02

Evo i mene nakon aspiracije. Opet neka čudna situacija (i u prirodnom je bila čudna). 🤷‍♀️

Nakon zahvata mi je doktorica rekla da kad je u sali napravila uzv vidjela je da ima slobodne tekućine, što inače može ukazivati na to da je ovulacija već bila, a ujedno je i nestala većina velikih folikula. Bila je iskreno iznenađena time i rekla da joj se nije još dogodila takva situacija, čak se konzultirala i s drugim doktorima za vrijeme dok sam ja bila uspavana. 
    Iako mi ne mogu 100% potvrditi, nagađaju da sam ranije ovulirala, što se uz sve te lijekove baš i ne bi trebalo dogoditi, ali sad znaju što u budućem stimuliranom trebaju izmijeniti.

Na kraju su mi uspjeli izvući 2 js, u koje ja, s obzirom na cijelu tu situaciju, baš i ne polažem previše nade, ali nikad se ne zna. Trebam nazvati u petak embriologe, pa provjeriti status. 🤞🤞

Sve u svemu, ok sam s tim, lakše mi je kad znam da je moje tijelo napravilo po svome i da su ove 2js proizašle iz nekoliko preostalih folikula, nego da sam ih imala puno, pa da na kraju ništa od toga nije valjalo (što sam prvo pomislila kad su mi rekli da imam samo 2 js). 

jane23
    19. Studeni 2025. 17:34

Bas cudna situacija. Stvarno nemam iskustva s time pa ti nista pametno ne mogu reci, osim da drzim fige da ove dvije budu lijepe blastice 🍀

👱‍♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
    🧔‍♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem.trudnoce
    04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Orgalutran) - ET 2 js ➖
    06.2025. 2. IVF (Rekovelle + Ganirelix) - 8 oplođeno, 2 🐧🐧
    9.mj. FET 1 🐧➖ 10.mj. FET 2🐧➖
    11.mj. IVF (Gonal, Cetrotide) ⏰

advocatus
    19. Studeni 2025. 18:02

Podsjeti me pliz na koliko si mm dobila stopericu? Zao mi je sto ti se ovo dogodilo, ali drzimo fige za ove dvije da su dobitne! 🩷

30/32 - oligoasteno; 1. ICSI 10/25 (Bemfola 150, Ganirelix, 3x Decapeptyl) - 9js, 6 zrelih, 5 oplodenih, 2 blastociste🐧🐧; FET⏳

👱🏻‍♀️(38), AMH 11,2, TSH 2,9 (Euthyrox)
    👨🏻 (40), spermiogram: 06/25 granična asthenonecrozoospermia, 12/24 normozoospermia, 05/24 oligoasthenoteratozoospermia
    pokušavamo od 05/23
    Vinogradska:
    06/25 - prve konzultacije
    09/25 - 1. IVF u pc - 1 folikul, negativna aspiracija ❌
    11/25 - 2. IVF/ICSI stimulirani (Bemfola 225, Menopur 150, Ganirelix, Decapeptyl x3)

• Jeli1994
    19. Studeni 2025. 18:03

JANE23 nalazima na spolne bolesti će nam idući tjedan biti točno 6 mjeseci, a piše mi u papirima za mpo da oni ne smiju biti stariji od 6 mjeseci..a i papa i brisevi mi ističu u 1.mjesecu pa ću vidjeti s ginekologom dali ih mogu nazvati odmah sad za par dana kada krene krvarenje da mi daju termin i za papu i uputnicu za briseve pa da imam sve riješeno do 1.mjeseca

👱‍♀️ 31 g, hipotireoza, manjak D vitamina, ostalo sve uredno
    🧔35 g, oligoastenozoospermija visokog stupnja
    💕 Zajedno od 4.5.2017., Pokušavamo od 25.12.2023., nikada nije došlo do pozitivnog testa
    1. ICSI -Vinogradska - 11/25. - bemfola 125, ganirelix, ovitrelle - 5 jajnih stanica, 1 oplođena, 0 smrznutih - et. 3 dan - biokemijska trudnoća

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI