U nedjelju, 1.2.imam punkciju. Estradiol i progesteron sam jučer vadila i AI kaže da je oboje dobro..estradiol mi je preko 10 000 pmol/l.
Zanima me tko ima iskustva sa informacijama na Svetom Duhu - kako dalje teče postupak - kada zovu (ili ja zovem njih?) da vidimo je li bilo zrelih jajnih stanica..da li je što oplođeno i da li se razvila koja blastocista?
Također, zanimaju me iskustva s fet postupkom..krajem veljače sada imam operaciju supseroznog mioma, pa moramo pustit 4-6 mjeseci da zacijeli..što onda za transfer - da li se opet stimulira ovulacija i radi transfer ili to rade u prirodnom ciklusu? 🤷♀️ naravno, pod uvjetom da sada opce dobijemo blasticu.
Hvala Vam!!
Meni su rekli da ako je estrogen preko 11 tisuca da ne ide transfer zbog rizika od ohss. Sto se fet tice ide se na folikulometrije i dobiva se stoperica, a mozes pratit sa lh trakicama i ako na "zadnju" folikulometriju dodes s tim onda transfer bude i bez stoperice. Kad dobis stopericu peti dan ide transfer blastociste. Ja sam isla na freeze all a zbog ohss sam isla na pregled 2 dana kasnije - tad su mi rekli koliko je oplodenih. U iducih par dana sam nazvala sa mi kazu koliko je blastocisti. Kod mene je u srijedu bila punkcija, u petak su mi rekli koliko oplodenih, a u ponedjeljak koliko je blasti
30 - pai+mthfr/32 - oligoasteno
1. ICSI 10/25 - 2🐧
12/25 FET 1❄️ - ❤️
Al ja sam u vinogradskoj, pa je mozda na duhu drukcije, al vjerujem da nije nez kakvo odstupanje
30 - pai+mthfr/32 - oligoasteno
1. ICSI 10/25 - 2🐧
12/25 FET 1❄️ - ❤️
👩36 Hashimoto, supserozni miom
🧑38 OAT
pokusavamo prirodnim putem od 01/2025
1. postupak , stimulacija
Obzirom da sam odžalovala kako mi se ovaj mjesec neće ostvariti želja “nadam se da neću dobiti stvari”, prilično sretna prijavljujem da mi je danas 1.dan ciklusa 😃 u ovom ciklusu kao i u prošlom Klomifen od 5. do 9. dana ciklusa.
Čekam i briseve i stvarno se nadam da neće opet izroniti kakva ureaplazma 🤞
Sretno nam SVIMA!!! 🍀🍀🍀🐞🐞🐞
Sretno, neka brisevi budu cisti i neka inseminacija uspije 🤞🏻
👩🏻 33 - PCOS, IR, hipotireoza, neredoviti ciklusi i anovulacije
🧔🏻♂️ 35 - MS, 10/25 astheno ➡️ 01/26 normo
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
01/26 kriopohrana sjemena zbog DMT ✅
02/26 CITO ⏳
👩🏽28 + 🧔🏽32 = 🩷
2023 🔄 idiopatska neplodnost
1.9. HSSG - nalaz uredan
9/25 ureaplazma parvum, antibiotska terapija
10/25 i 11/25 ureaplazma parvum, antibiotik
15.12.25. IUI ❎
1/26 Klomifen (5.-9. dan ciklusa) +13.1. IUI, 15.1.ovulacija, Duphaston 3x1 ❎
2/26 IUI+Klomifen ⌛️
Pozdrav,
odlučila sam vam se priključiti jer krećemo u IVF.
Jučer popodne stigla menga i u ponedjeljak imam pregled i startamo. Idemo u Alea fertility. 🤗
Ima li tko iskustva s tom klinikom?

👸29
🧒37
13.12. ❤️
Panorama ✅, stiže dečkić 💙
Pozdrav,
Jučer popodne stigla menga i u ponedjeljak imam pregled i startamo. Idemo u Alea fertility. 🤗

👸29
🧒37
13.12. ❤️
Pozdrav,

👸29
🧒37
13.12. ❤️
Nije mi htjelo objaviti komentar i sad vidim da je tri put za redom 🫣

👸29
🧒37
13.12. ❤️
Sretno nam sutra na punkcijam🍀 Danas mi muz kupio izotonik. Mogu rec da spasava situaciju, manje me jajnici bole i lakse puno hodam
🧔 39g. 👩 38g
🧒 2021 - sin💙 prirodno, dugo željeno
🍀 01/2026 - IVF/ET - prvi postupak
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji