Potpomognuta oplodnja vol. 10

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • bordot
    [UREĐENO] 31. Siječanj 2026. 10:33

U nedjelju, 1.2.imam punkciju. Estradiol i progesteron sam jučer vadila i AI kaže da je oboje dobro..estradiol mi je preko 10 000 pmol/l. 
    Zanima me tko ima iskustva sa informacijama na Svetom Duhu - kako dalje teče postupak - kada zovu (ili ja zovem njih?) da vidimo je li bilo zrelih jajnih stanica..da li je što oplođeno i da li se razvila koja blastocista?
    Također, zanimaju me iskustva s fet postupkom..krajem veljače sada imam operaciju supseroznog mioma, pa moramo pustit 4-6 mjeseci da zacijeli..što onda za transfer - da li se opet stimulira ovulacija i radi transfer ili to rade u prirodnom ciklusu? 🤷‍♀️ naravno, pod uvjetom da sada opce dobijemo blasticu. 

Hvala Vam!!

advocatus
    31. Siječanj 2026. 10:32

Meni su rekli da ako je estrogen preko 11 tisuca da ne ide transfer zbog rizika od ohss. Sto se fet tice ide se na folikulometrije i dobiva se stoperica, a mozes pratit sa lh trakicama i ako na "zadnju" folikulometriju dodes s tim onda transfer bude i bez stoperice. Kad dobis stopericu peti dan ide transfer blastociste. Ja sam isla na freeze all   a zbog ohss sam isla na pregled 2 dana kasnije - tad su mi rekli koliko je oplodenih. U iducih par dana sam nazvala sa mi kazu koliko je blastocisti. Kod mene je u srijedu bila punkcija, u petak su mi rekli koliko oplodenih, a u ponedjeljak koliko je blasti

30 - pai+mthfr/32 - oligoasteno
    1. ICSI 10/25 - 2🐧
    12/25 FET 1❄️ - ❤️

advocatus
    31. Siječanj 2026. 10:33

Al ja sam u vinogradskoj, pa je mozda na duhu drukcije, al vjerujem da nije nez kakvo odstupanje

30 - pai+mthfr/32 - oligoasteno
    1. ICSI 10/25 - 2🐧
    12/25 FET 1❄️ - ❤️

👩36 Hashimoto, supserozni miom
    🧑38 OAT
    pokusavamo prirodnim putem od 01/2025
    1. postupak , stimulacija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI