Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bad_Angel
    27. Svibanj 2016. 15:55

Evo zvala danas i kažu da je svejedno u koje doba dana samo da bude uvijek u isto vrijeme 🖒

06/16 stimulirani...
    beta 12 dnt=454,54, 16 dnt=4897 😍

renata0102
    27. Svibanj 2016. 22:13

Pozdrav...jel ima koja od nas ovdje a da ide na ivf/icsi sa doniranim sjemenom u Maribor? Hvala na odgovoru

• heki
    04. Lipanj 2016. 05:56

Pozdrav cure. Evo da se javim da se kod mene dogodilo cudo i za vrijeme cekanja na 3 ivf ja ostala trudna. U 3mj sam pocela piti maticnu mlijec a u 5mj je i MM poceo piti i eto dogodilo se cudo. Jos je rana trudnoca ali eto nadamo se da ce sve biti ok. 
    Sretno svima!!

• petra12345
    04. Lipanj 2016. 09:59

Heki..cestitam
    Vidim da je ovdje malo utisalo..nadam se da se sve preselile na forum trudnica 
    Ja sam danas uzela puregon i 4 dana se bockam prije prvog uzv..
    Pitanjce..znam da bih trebala prestat pusit i neovisno o lijekovima..ali zaboravila pitat sestru da li je nuzno..zna li itko?
    Plus..puregon ide pod kozu..ko injekcija?malo dignem kozu i piknem?u rame? Sve mi se sestra objasnila..ali da utvrdim gradivo s "amaterkama"

• petra12345
    04. Lipanj 2016. 17:42

Ja uopce ne znam da li sam to dobro izvela..(danas prvo pikanje) malo mi suludo da to sama moram radit..sve sam napravila kak rekla sestra,ali mi to jako polako ulazilo-onaj vrh vrtim prema natrag?valjda jesam..

• petra12345
    04. Lipanj 2016. 19:14

300 3 dana..i cetvrti 225..jel ima veze kaj sam malo spricnula?mozda nisam 300 dala nego 280?

bad_Angel
    05. Lipanj 2016. 01:26

Heki čestitam 😊😊😊
    Di si kupovala maticnu i koliko kosta ako nije problem ?

Petra ti si isto na sv. Duhu ,jelda ?
    Meni su rekli u trbuh ali ja jos cekam m da dode , pila sam duphaston od 14 do 25 dc da mi dode ranije jer mi nace ciklus traje oko 33 dana i sad mi je 34 dc i jos nista...sad kad treba doci sad bas nece 😕😕
    Ja sam nasla na you tube-u video kak to ide sa pikanjem

https://youtu.be/dLE5ra84u4Y

https://youtu.be/PcFr-CO_e-A

evo linka pa mozda pomogne

06/16 stimulirani...
    beta 12 dnt=454,54, 16 dnt=4897 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.