Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pencil
    16. Veljača 2019. 15:39

Vaki

Ovisi o stimulaciji i koji ti je dan. Nisam zapamtila što primaš… U prirodnom ciklusu je to dobro ili na početku stimulacije… Stigne se tu još dosta toga promijeniti.

8 dan, nije prirodni 

Grizli
    16. Veljača 2019. 17:34

Pencil meni je prosli mjesec u stimulaciji 3dc bilo 4 folikula, 7dc 6, i cijelo vrijeme kao 6 najavljivali na kraju ih je bilo 9 i 8 js!tako da jos to stigne se pojaviti koji. Posebno ako imas ovulaciju oko 14dana ili kasnije. Te brini cak i da ih je 4 bitno da su dobre kvalitete

Vaki
    16. Veljača 2019. 18:23

Sve se to još stigne promijeniti. Sjećam se kad su meni u prirodnjaku govorili da su 2 folikula, a na kraju 5 jajnih stanica. Samo sam bezveze brinula...Meni su uvijek bila jajašca kvalitetnija kad ih je bilo manje. Zato uvijek idemo u slabe stimulacije. Ne brini, sve će biti o. k. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• maja555
    16. Veljača 2019. 18:36

Pencil

Cure nekako se brinem jeli malo 4 folikula, prvi ivf mi je i ništa ne znam

I meni isto prvi ivf. Sutra idem na uzv, 5.dan, stimulacija letrozolom. Nadopunit cu mi inekcijama... 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

TinaZgb
    16. Veljača 2019. 19:09

Pripremamo se psihicki na veliki korak pa me zanima sta sve od pretraga moram imati prije prvih konzultacija ?

Vaki
    16. Veljača 2019. 19:28

Ništa ne trebaš, ali će ti biti konkretniji razgovor ako imate odrađen spermiogram, papa test, briseve... Izvadit će ti hormone da vide kakovo je stanje kod tebe... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Pencil
    16. Veljača 2019. 21:28

maja555

Pencil

Cure nekako se brinem jeli malo 4 folikula, prvi ivf mi je i ništa ne znam

I meni isto prvi ivf. Sutra idem na uzv, 5.dan, stimulacija letrozolom. Nadopunit cu mi inekcijama…

Sritno nam! 

• Pencil
    16. Veljača 2019. 21:32

TinaM91

Pripremamo se psihicki na veliki korak pa me zanima sta sve od pretraga moram imati prije prvih konzultacija ?

Najbolje da ti tvoj ginekolog da sve šta treba za mpo: papa, brisevi, spolni hormoni koji se vade 3ći i 21 mislim dan ciklusa,  partner od svog doktora uputnicu za spermiogram, a dalje šta treba će ti govorit mpo doktor. Sritno!

• nemasekirancije
    17. Veljača 2019. 09:02

Cure dosla M. Sutra idem na VV. Držite fige da je sve cisto i da idemo u stimulirani. Uzbudjena sam :)

johan
    17. Veljača 2019. 09:12

nemasekirancije

Cure dosla M. Sutra idem na VV. Držite fige da je sve cisto i da idemo u stimulirani. Uzbudjena sam :)

Sretno ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.