Ovisi o stimulaciji i koji ti je dan. Nisam zapamtila što primaš… U prirodnom ciklusu je to dobro ili na početku stimulacije… Stigne se tu još dosta toga promijeniti.
8 dan, nije prirodni
Pencil meni je prosli mjesec u stimulaciji 3dc bilo 4 folikula, 7dc 6, i cijelo vrijeme kao 6 najavljivali na kraju ih je bilo 9 i 8 js!tako da jos to stigne se pojaviti koji. Posebno ako imas ovulaciju oko 14dana ili kasnije. Te brini cak i da ih je 4 bitno da su dobre kvalitete
Sve se to još stigne promijeniti. Sjećam se kad su meni u prirodnjaku govorili da su 2 folikula, a na kraju 5 jajnih stanica. Samo sam bezveze brinula...Meni su uvijek bila jajašca kvalitetnija kad ih je bilo manje. Zato uvijek idemo u slabe stimulacije. Ne brini, sve će biti o. k.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure nekako se brinem jeli malo 4 folikula, prvi ivf mi je i ništa ne znam
I meni isto prvi ivf. Sutra idem na uzv, 5.dan, stimulacija letrozolom. Nadopunit cu mi inekcijama...
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Pripremamo se psihicki na veliki korak pa me zanima sta sve od pretraga moram imati prije prvih konzultacija ?
Ništa ne trebaš, ali će ti biti konkretniji razgovor ako imate odrađen spermiogram, papa test, briseve... Izvadit će ti hormone da vide kakovo je stanje kod tebe...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure nekako se brinem jeli malo 4 folikula, prvi ivf mi je i ništa ne znam
I meni isto prvi ivf. Sutra idem na uzv, 5.dan, stimulacija letrozolom. Nadopunit cu mi inekcijama…
Sritno nam!
Pripremamo se psihicki na veliki korak pa me zanima sta sve od pretraga moram imati prije prvih konzultacija ?
Najbolje da ti tvoj ginekolog da sve šta treba za mpo: papa, brisevi, spolni hormoni koji se vade 3ći i 21 mislim dan ciklusa, partner od svog doktora uputnicu za spermiogram, a dalje šta treba će ti govorit mpo doktor. Sritno!
Cure dosla M. Sutra idem na VV. Držite fige da je sve cisto i da idemo u stimulirani. Uzbudjena sam :)
Cure dosla M. Sutra idem na VV. Držite fige da je sve cisto i da idemo u stimulirani. Uzbudjena sam :)
Sretno ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji