Nekak me strah jer je i moja curka još na zadak a 34tt smo.....malo me strah carskog reza a i ne bih se htjela predugo zadržavati u bolnici..sin mi se brine i već mi je rekao mama jel tak da se vratiš za tri dana iz bolnice.
Meni je na uzv sa 30 tjedana bio okrenut na zadak, a sa 34+5 poprecno, noge dole lijevo, a glava gore desno . Za tjedan dana idem opet na uzv da vidimo dal se okrenuo, ali mi se cini da nije jos. Jel ima netko da se beba zadnji cas okrenula?
Drage moje, prosli tjedan isla privatno kod ginica radit bris na streptokok i kako mi se cinilo da se beba tu noc jako vrtila zamolila ga da mi napravi ultrazvuk jer da imam nekao drukcije osjecam udarce u trbuhu i eto srece, dobro sam zakljucila, bebuska se okrenula na glavicu u 36 tj!
i meni danas ginić pokazao na uzvu da je konačno glava dole....jupiiiii
Pa danas samo super vijesti!! Baš mi je drago curke!!! Evo i ja danas bila na uzv i glavica je dolje!!!!!!!! S tim da sam ja to i ranije znala jer tocno sam osjetila udarce nogice pod rebra. Al sad je i potvrđeno!!! Lagane kontrakcije osjecam,ali zatvorena sam tak da je sve super,mogu bit mirna ovaj zadnji mjesec!!!
<3<3<3 Karl <3<3<3
Sortiraj odgovore
Najstariji