Ja sam prvo dijete rodila u Hrvatskoj(Vukovar) i ne mogu se požaliti stvarno su svi bili ljubazni i sve je prošlo u redu. A drugo sam rodila u Njemačkoj i mogla sam birati Šta sam htjela i kako... u radjaoni su mi zavukli zastore i upalili noćno svijetlo...kažu za opuštanje ležala sam s mužem na krevetu,i kako su trudovi počeli sve snažnije a sporo sam se otvarala tražila sam bazen...tamo sam se naglo počela otvarati. Ali kako nisu trudovi bili učestali tražila sam da idem šetati malo. Izašli smo i šetali po bolničkom parku. Poslije sam odlučila za porod na stolici ali sam se na kraju poradjala stojecki uz pomoć gume.... I cijelo vrijeme uz muža. Drugi porod je neusporediv sa prvim jer imaš svoju prostoriju i nema pritiska možeš sto i kako hoćeš ti si glavna i ti zapovjedas....
Sve ovo što u ovom članku piše stoji i mislim da bi trebalo poštivati i želju rodilje ,ali nitko ne misli da ako se nešto slučajno kod kuće zakomplicira i treba hitno carski rez...šta će se onda dogoditi?
Razmišljam o porodu kod kuće ali neznam odakle krenuti...
Dali netko od Vas zna konkretno gdje pronaći rodilju u npr. Sloveniji i kako to ukratko funkcionira?
Također zanina me okvirna cjena ako netko zna?
Sortiraj odgovore
Najstariji