Sad koliko dugo opet cekat uopce me strah, jer decko i ja zelimo bebu..
Pozdrav Nena, isto sam prošla prije 5 mjeseci.
Nemam riječi kojima bih te savjetovala, osim da će biti bolje i uzmi si vremena da to prebrodiš.
Meni je jedini lijek nova bebica, i sad radimo na tome.
Pravilo je da čekaš na novu trudnoću onoliko koliko ti je trudnoca trajala (mada neki kažu od 4 do 6 mjeseci). Jesi li imala kiretažu?
Najbolje bi bilo da u međuvremenu napraviš sve pretrage da utvrdiš zašto ti se to dešava (i ja imam policistične jajnike, ovulacije mi nisu kvalitetne i ovaj mjesec sam na stimulaciji ovulacije).
Jesi radila neke pretrage (hormone, briseve, trombofiliju, Torch?)
Nisam imala kiretazu. Sve je samo otislo u jednom danu.
Nisam radila nikakve pretrage ginekolog mi za to nista nije ni rekel, samo mi prica “mlada si drugi put bus uspjela” tako mi rekao u 1 mjesecu ove godine kad sam imala spontani i rekao neka odmah nakon menzisa neka pocinjemo i slusali smo ga i opet nista, vise ne znam sto uciniti. Jer toliko zelimo tu bebicu.
Dakle već drugi put ti se to dešava..
Moj ti je savjet da promijeniš ginekologa po hitnom postupku i tražiš nešto proširene pretrage.
Prije svega dobrog stručnjaka za policistične jajnike jer to nije bezazleno stanje kad planiraš trudnoću.
ja sam radila: krvne pretrage, cervikalne i vaginalne briseve, TORCH, Papa test, polne hormone, OGTT test sa inzulinemijama jer ovo stanje skoro uvijek prati policistične jajnike, hormone štitine, trombofiliju koja je čest uzrok više spontanih. Možeš nam se pridružiti i na temi "Tko planira i radi na bebi - nastavak" tamo ima dosta cura sa iskustvima.
A gle ja placam ginekologa u poliklinici sam.
Moze, pridruzit cu se.
Ja sam iz Varazdina tako da ni ne znam tko je tu dobar za sta:(
Sortiraj odgovore
Najstariji