Pomoc

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nena-98
    15. Travanj 2018. 12:30

U 5. tjednu sam trudnoce.. danas sam isla na wc i pojavila se krv.. svjetla krv... sto uciniti mozda ima netko od vas takvih losih iskustva??

pepe1907
    15. Travanj 2018. 12:37

meni je rekla sestra ako bude krvi ili jakoog probadanja da idem.odmah na hitnu..ne mora bit ništa strašno možda samo implantacijsko krvarenje

15. Travanj 2018. 12:38

NENA

U 5. tjednu sam trudnoce.. danas sam isla na wc i pojavila se krv.. svjetla krv… sto uciniti mozda ima netko od vas takvih losih iskustva??

Nemoj paničariti ali u svakom slučaju otiđi na hitnu. Sretno.

• Nena-98
    15. Travanj 2018. 12:41

Uzasno me strah... imala sam spontani vec prije isto tako... otici cu kasnije na hitnu dok dođe decko... nadam se i molim Boga da je sve u redu

15. Travanj 2018. 12:43

Moze bit da nije nista,  samo implantacijsko krvarenje,  ali uvijek je bolje provjeriti. Odi na hitnu! Sretno!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Nena-98
    15. Travanj 2018. 12:50

Hvala vam... ici cu... nadam se sa ce biti dobro

15. Travanj 2018. 20:59

Nena, jesi išla na hitnu?

• Nena-98
    18. Travanj 2018. 16:43

Ena31

Uopce ne pitajte:( otisla sam, nisam bila tu ovih dana jer sam bila lose. Ustanovili su mi da mi je opet spontani:( nazalost opet po drugi puta sam izgubila bebicu:( uzasno. I sad nakon tih događaja u bolnici su mi rekli da imam policisticne jajnike:(

18. Travanj 2018. 16:51

NENA

Ena31

Uopce ne pitajte:( otisla sam, nisam bila tu ovih dana jer sam bila lose. Ustanovili su mi da mi je opet spontani:( nazalost opet po drugi puta sam izgubila bebicu:( uzasno. I sad nakon tih događaja u bolnici su mi rekli da imam policisticne jajnike:(

Ajme žao mi je..nemogu ni riječima opisati koliko....isplačite, odtugujte, neću reći da budete hrabri, budite tužni koliko je potrebno, vrijeme neće izbrisati bol ali će barem malo ublažiti i dati snagu za liječenje jajnika i s vremenom sreću i nadu za bebicu. Moje su misli i molitve uz Vas🙏🙏🙏🙏

18. Travanj 2018. 16:56

NENA

Ena31

Iskreno mi je zao i znam da vas u ovom trenu nista ne moze utjesiti. Dajte si vremena da to odbolujete i isplacete,  a onda hrabro dalje! 

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.