U 5. tjednu sam trudnoce.. danas sam isla na wc i pojavila se krv.. svjetla krv... sto uciniti mozda ima netko od vas takvih losih iskustva??
meni je rekla sestra ako bude krvi ili jakoog probadanja da idem.odmah na hitnu..ne mora bit ništa strašno možda samo implantacijsko krvarenje
U 5. tjednu sam trudnoce.. danas sam isla na wc i pojavila se krv.. svjetla krv… sto uciniti mozda ima netko od vas takvih losih iskustva??
Nemoj paničariti ali u svakom slučaju otiđi na hitnu. Sretno.
Uzasno me strah... imala sam spontani vec prije isto tako... otici cu kasnije na hitnu dok dođe decko... nadam se i molim Boga da je sve u redu
Moze bit da nije nista, samo implantacijsko krvarenje, ali uvijek je bolje provjeriti. Odi na hitnu! Sretno!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Nena, jesi išla na hitnu?
Uopce ne pitajte:( otisla sam, nisam bila tu ovih dana jer sam bila lose. Ustanovili su mi da mi je opet spontani:( nazalost opet po drugi puta sam izgubila bebicu:( uzasno. I sad nakon tih događaja u bolnici su mi rekli da imam policisticne jajnike:(
Uopce ne pitajte:( otisla sam, nisam bila tu ovih dana jer sam bila lose. Ustanovili su mi da mi je opet spontani:( nazalost opet po drugi puta sam izgubila bebicu:( uzasno. I sad nakon tih događaja u bolnici su mi rekli da imam policisticne jajnike:(
Ajme žao mi je..nemogu ni riječima opisati koliko....isplačite, odtugujte, neću reći da budete hrabri, budite tužni koliko je potrebno, vrijeme neće izbrisati bol ali će barem malo ublažiti i dati snagu za liječenje jajnika i s vremenom sreću i nadu za bebicu. Moje su misli i molitve uz Vas🙏🙏🙏🙏
Iskreno mi je zao i znam da vas u ovom trenu nista ne moze utjesiti. Dajte si vremena da to odbolujete i isplacete, a onda hrabro dalje!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji