placenta previa totallis

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dijana1994
    01. Travanj 2018. 16:16

Možda ima ova tema ali evo ako je nekome ovo stanje odredito....kako se osjećate?  Ja sam 17 tt i rečeno mi je da je posteljica preko ušća. ...malo me brine to....ako netko ima isto pa da djelimo iskustva

01. Travanj 2018. 16:48

Senad Dijana

Možda ima ova tema ali evo ako je nekome ovo stanje odredito….kako se osjećate? Ja sam 17 tt i rečeno mi je da je posteljica preko ušća. …malo me brine to….ako netko ima isto pa da djelimo iskustva

Pošto je 17i tjedan, posteljica se još uvjek može podignuti gore, kako maternica bude rasla, može i posteljicu povući za sobom.Vjerovatno vam je propisano i mirovanje..

01. Travanj 2018. 16:58

Posteljica se moze citavo vrijeme podizati,  nemoj brinuti. Evo bas jednoj curki s proljetnica se podigla od 7mm od usca do one granice od 4cm u vrli kratkom roku. Tako da bez brige. Samo miruj! Ako se i ne podigne,  to samo znaci da ces ici na dogovoreni carski,  prije termina,  jer ne smije doci do trudova! Samo mirno i sretno!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.