Patronazna sestra

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lullaby13
    01. Srpanj 2019. 11:08

Pozdrav trudnice i mame. Buduci da mi je prva trudnoca,a datum.poroda se blizi,zanima me koja je procedura sa trazenjem patronazne sestre? Tj da li ti je dodjeljuje dom zdravlja pod koji spadas ili biras sam,kako to ide? Konkretno ako govorimo o mjestu stanovanja,interesira me NZ- Savica,Folka,Kruge,Dugave. Hvala vam

Frajla
    01. Srpanj 2019. 12:52

lullaby13

Pozdrav trudnice i mame. Buduci da mi je prva trudnoca,a datum.poroda se blizi,zanima me koja je procedura sa trazenjem patronazne sestre? Tj da li ti je dodjeljuje dom zdravlja pod koji spadas ili biras sam,kako to ide? Konkretno ako govorimo o mjestu stanovanja,interesira me NZ- Savica,Folka,Kruge,Dugave. Hvala vam

Patronazne sestre imaju svoja podrucja koja pokrivaju, pa ju ne biras ti. Bolnice javljaju patronazama, ali nije ti lose javiti se ranije, da si znaju unaprijed planirati. A svakako to trebas napraviti ako ne zivis na adresi s osobne.
    Nadi si gdje u blizini ima patronazna sluzba pa nazovi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.