Ovulacija bez menstruacije, moguca trudnoca?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar valentina98

    valentina98

    Broj poruka: 696

    Prijavi adminu

    Čao.. 
    Pila sam pilule oko godinu dana, prestala sam ih piti prije tri mjeseca (mozda i vise, nisam sigurna).. Zadnja menstruacija mi je bila 18.4-23.4.2020., prije tjedan dana sam radila test i negativan je. No moje menstruacije još uvijek nema, a imala sam bolove i osjecaj kao da cu ju dobiti..
    dalje, 25.5. smo ja i muž imali odnose i on je svrsio u mene, koliko dana poslije odnosa se moze napraviti test? Dali moze biti da mi menstruacija sada ne dolazi jer je mozda doslo do oplodnje s obrzirom da smo imali ne zasticene odnose 25.5.?
    Također u 5om mjesecu nisam imala menstruaciju kao što sam napisala gore, ali sam imala ovulaciju, dali je to moguce? Par dana oko 25.5 sam imala prozirni iscjedak, i to ga je bas dosta bilo, najvise ga je bilo 25.5 (kada smo imali odnose), iscjedak je bio bez mirisa, bez svrbeza..pa mislim da je to bila ovulacija..
    Također, jucer i danas imam blage grceve u predjelu maternice i stomaka, nisu grcevi tipa kao da cu dobit mengu, nego nekako skroz drugaciji, slabiji ali su tu..

    Nadam se da mi mozete dati odgovore na moja pitanja i posavjetovati me 😊
    Imamo sina od 16mj,ali sa njime sam imala menstruaciju prva dva mjeseca i bila trudna, tek kada mi je treca kasnila sam saznala da sam trudna..

    M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

  • Avatar valentina98

    valentina98

    Broj poruka: 696

    Prijavi adminu

    “najvise ga je bilo 25.5 (kada smo imali odnose)” ne mislim da ga je bilo drito kad smo imali odnos nego taj dan.. 

    M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.