Imamo kćer i sina. Kćer je po tatinom izboru dobila ime Petra. Rekao je da ako ikad bude imao kćer zvati će se Petra, ja sam se složila. Za sina je prepustio nama dvjema da biramo. Od imena iz užeg izbora Petra je izabrala Loren i nije htjela ćuti niti za jedno drugo ime. Tako da sada imamo Petru (9,5) i Lorena (1,5) dvoje prekrasne dječice.
Nasa cura zove se Mia, od prvog dana kada bih uopce pomislila na to da cu jednom imati dijete znala sam ako bude curica da ce se tako zvati..Jednostavno mi se uvuklo pod kozu i nezamislivo mi je bilo da ju ikako drugacije nazovem, a i odabir je bio pun pogodak, kako je ime jednostavno a ipak ima ono nesto bas takva je i ona jednostavno jedinstvena i prekrasna nasa Mia
naš stariji sin Filip dobio je ime u zadnji čas. Dok smo suprug i ja šetali na jednoj ergeli i razgledavali konje, Filip me počeo jako udarati u trbuhu. Kod kuće smo nakon toga gledali knjižicu sa imenima i vidjeli da Filip znači "prijatelj konja" i odmah smo to povezali sa onim udaranjem i tako je dobio ime.
Moja curica zove se Neli .
Kad sam došla na trening mažoretkinja , stavila pjesmu , Neli bi u trbuhu uživala ( ritala, osjećala sam da uživa, pleše ). Došla sam kući, i velim ona će biti Neli ( zbog Nelly Furtado ) pjevačice, glumice ...
I pogodila sam joj ime : pleše u mažoretkinjama od treće godine, pjeva solo u vrtiću..Bez pjesme i plesa , nam ne prođe ni jedan dan ..
Naša curica je dobila ime Lucija iz tri razloga: prvi zato što mi je odavno to ime jako drago, a znamo sami da imena dosta puta vežemo za poznate osobe, drugo zato što sam dobila i svekrvu koja je mogu slobodno reći super i kao svekrva i kao baka i treći razlog zato što je naša Lucija začeta na sv. Luciju.
Moram reći da smo dugo, dugo čekali da zatrudnim tako da se sve poklopilo.
I stvarno otkako se Lucija rodila sve oko nje pršti od radosti, igre, veselja jednostavno svijetli kao mala žaruljica tako da joj ime jako dobro pristaje.
Sortiraj odgovore
Najstariji